- Konu Sahibi PammukSeker
-
20 yasındayım canım anasınıfı ogretmenıyım nısanlıyım nısanlım askerdee benden de böylee21 yasındayım calısmıyorum dısardan okuyorum öyle hergün evdeyim canım ne anlatim ki :) varsa bsy sorabilirsin..
birazda sen anlat bakalım :)
oh ne güzel benimki gitmedi daha bir an önce gitse de gelse diye bakıyorum artık20 yasındayım canım anasınıfı ogretmenıyım nısanlıyım nısanlım askerdee benden de böylee
valla gitsin gelsin canımm büyük engel malesefoh ne güzel benimki gitmedi daha bir an önce gitse de gelse diye bakıyorum artık
evet canım öylevalla gitsin gelsin canımm büyük engel malesef
oh ne güzel benimki gitmedi daha bir an önce gitse de gelse diye bakıyorum artık
evet canım bizde okulun bitmesini bekliyoruz bir sene okul bir sene askerlik derken 2 veya 2 bucuk sene gecicek galibabenimde daha gitmedi. 2015de gidip 2016da gelecek okul uzadıgından dondurp uzun dönem yapacak :{ gecmiş zamandan konusmak kolay da gelecek çok zor..
hadi bakalım ins canım :) bütün gelinler toplandıkk toplandıkk :) :)kızçeler bende geldim bende 2016 gelni olacağım inş kısmet nasipse
inş canım inşallahhadi bakalım ins canım :) bütün gelinler toplandıkk toplandıkk :) :)
pastayı kendin yapabilirsin yada artık sıradan olacak ama fotolardan oluşan bir albüm yaptırabilirsin yada pazıl tarzı birşey. aklıma da başka bişi gelmedi ki melesefKızlarrr sizden bi konuda yardım isteyebilirmiyim?????
5 gün sonra nişanlımın doğum günü sizce ne yapayım basit birsey alıp öyle kuru kuru vermek istemiyorum.
özel birseyler olsun istiyorum :) sizce ne yapmalıyımm???
kardeşimin sevgilisi kardeşime fotolardan saat yaptırmış arkasınada zaman seninle geçince güzel mı zaman sen olmadan geçmiyor mu tam olarak hatırlayamadım öle bişi yazdırmıştı.Kızlarrr sizden bi konuda yardım isteyebilirmiyim?????
5 gün sonra nişanlımın doğum günü sizce ne yapayım basit birsey alıp öyle kuru kuru vermek istemiyorum.
özel birseyler olsun istiyorum :) sizce ne yapmalıyımm???
evet pastayı kendim yapıcam fotoğraf albümünü de düsündüm ama sanki banada sıradan gibi geldi.pastayı kendin yapabilirsin yada artık sıradan olacak ama fotolardan oluşan bir albüm yaptırabilirsin yada pazıl tarzı birşey. aklıma da başka bişi gelmedi ki melesef
aaa evet aslında güzel fikirr nette görmüstüm daha önce :) cok tesekkürler tatlımm :)kardeşimin sevgilisi kardeşime fotolardan saat yaptırmış arkasınada zaman seninle geçince güzel mı zaman sen olmadan geçmiyor mu tam olarak hatırlayamadım öle bişi yazdırmıştı.
ee napıyosun canım?evet canım öyle
merhaba canımm hoşgeldinn bütün gelinler toplandııkkızçeler bende geldim bende 2016 gelni olacağım inş kısmet nasipse
hoşbulduk canım. toplandık toplandık tüm gelinler toplandık :))ee napıyosun canım?
merhaba canımm hoşgeldinn bütün gelinler toplandıık
ee kendinden bahseder misin biraz tanışalım? :)hoşbulduk canım. toplandık toplandık tüm gelinler toplandık :))
benim aşkısı da daha gitmedi malesef önümüzde ki tek engel o kaldı artrıkoh ne güzel benimki gitmedi daha bir an önce gitse de gelse diye bakıyorum artık
25 yaşındayım tatlım aşkısı da 26 yaşında üniden bu sene mezun olabildim yarın isteme var inşee kendinden bahseder misin biraz tanışalım? :)
Allahıım tatlı heyecanlarr kurban olurum25 yaşındayım tatlım aşkısı da 26 yaşında üniden bu sene mezun olabildim yarın isteme var inşiki seneye kadar da düğün nasipse artık sen peki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?