2016'nın güzel gelinleri,mutlu yuvamıza giden yolda güzel dostluklar için buyrun...:)

oh ne güzel benimki gitmedi daha bir an önce gitse de gelse diye bakıyorum artık

benimde daha gitmedi. 2015de gidip 2016da gelecek okul uzadıgından dondurp uzun dönem yapacak :{ gecmiş zamandan konusmak kolay da gelecek çok zor..

benimde daha gitmedi. 2015de gidip 2016da gelecek okul uzadıgından dondurp uzun dönem yapacak :{ gecmiş zamandan konusmak kolay da gelecek çok zor..
evet canım bizde okulun bitmesini bekliyoruz bir sene okul bir sene askerlik derken 2 veya 2 bucuk sene gecicek galiba

kızçeler bende geldim bende 2016 gelni olacağım inş kısmet nasipse

Kızlarrr sizden bi konuda yardım isteyebilirmiyim?????
5 gün sonra nişanlımın doğum günü sizce ne yapayım basit birsey alıp öyle kuru kuru vermek istemiyorum.
özel birseyler olsun istiyorum :) sizce ne yapmalıyımm???

pastayı kendin yapabilirsin yada artık sıradan olacak ama fotolardan oluşan bir albüm yaptırabilirsin yada pazıl tarzı birşey. aklıma da başka bişi gelmedi ki melesef

kardeşimin sevgilisi kardeşime fotolardan saat yaptırmış arkasınada zaman seninle geçince güzel mı zaman sen olmadan geçmiyor mu tam olarak hatırlayamadım öle bişi yazdırmıştı.

pastayı kendin yapabilirsin yada artık sıradan olacak ama fotolardan oluşan bir albüm yaptırabilirsin yada pazıl tarzı birşey. aklıma da başka bişi gelmedi ki melesef
evet pastayı kendim yapıcam fotoğraf albümünü de düsündüm ama sanki banada sıradan gibi geldi.
artık hersey sıradanlastı canım ya ne yapacağımızı bilemiyoruz

kardeşimin sevgilisi kardeşime fotolardan saat yaptırmış arkasınada zaman seninle geçince güzel mı zaman sen olmadan geçmiyor mu tam olarak hatırlayamadım öle bişi yazdırmıştı.
aaa evet aslında güzel fikirr nette görmüstüm daha önce :) cok tesekkürler tatlımm :)

ee kendinden bahseder misin biraz tanışalım? :)
25 yaşındayım tatlım aşkısı da 26 yaşında üniden bu sene mezun olabildim yarın isteme var inş iki seneye kadar da düğün nasipse artık sen peki canım

25 yaşındayım tatlım aşkısı da 26 yaşında üniden bu sene mezun olabildim yarın isteme var inş iki seneye kadar da düğün nasipse artık sen peki canım
Allahıım tatlı heyecanlarr kurban olurum inşallah çok güzel geçer canıım nişanlıyım canım 20 yaşındayım nişanlım da askerde şuan Mayısta gelecek ya o sonbahar yada 2016 yazı düğün inşallahhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…