- 24 Aralık 2014
- 1.588
- 792
- 123
- Konu Sahibi PammukSeker
-
hoş geldın asenacım
hoşgeldın asenacımbenzer durumdayız söz nışan mevzusunda kısmetse düğün tarıhlerımızde yakın
çeyız durumları nasıl pekı bışeyler yapabıldın mı şu ana kadar
ben 20.000 TL ye yakın bir birikim yaptım evde büyük elektronik aletleri yemek yakımları vs alıp bekletmek istemıyorum sehir dışına gidicez zaten evlilikten sonra öyle görünüyor. tabi benim annem sağolsun başörtü seccade patik vs vs bir dünya alıp yapıp stokta fazlaca bekletiyor :)
ooooo tebrıkler canımçok ıyı yapmışsın
ben para biriktirmekte çok başarısızım maalesefüstelik bızde şehir dışına gidicez tayinciyiz yani biz
ama para tutamayınca elımde barı çeyizimi zenginleştireyim dedimmutfak ve tekstil işinin çoğunu hallettim elektronikler ve büyük beyaz eşyalar artık evimizi tuttuktan sonra kısmetse
ben baya iyiyim o konuda ya biriktiriyorum 4 yıldır çalışıyorum ailemleyim onlarında bana ihtiyacı yok öyle öyle birikti
benim sevgilimde memur şehir dışına gidicez sizin gibi ev eşyalarını onunla beraber alırım diyorum sadece mutfak eşyaları ve yatak odası alırım heralde diğerlerini kendi alsın
iyi düşünmüşsün canımhakkımızda hayırlısı olsun hepmizim sevdiceklerimizle mutlu yuvalarımızda ınşallah
tatlım çeyizimle ilgili sonunda bende topiğimi oluşturdum
göz atıp yorumda tavsiyelerde bulunursan sevinirim bazen kafam karışıyo çeyiz işiyle ilgili olarak
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dulcinea-nin-ceyiz-sandigi.829043/
tabi canım bende tecrübesizim ama bildiklerimizi paylaşırız güzel çeyizler mutlu evlilikler yaparız inş.
merhaba kızlar ben aranızda yeniyim
Bende 2016 gelini olucam inşallah bu konuyu açtığınız için çok sevindim :)
bende varımm
Hoş geldiniz kızlarr biraz kendinizden bahseder misinizmerhaba kızlar ben aranızda yeniyim
Bende 2016 gelini olucam inşallah bu konuyu açtığınız için çok sevindim :)
bende varımm
Evet 5 şubatta nişanlandımmm 2016 bahar gibi de düğünümüz olucak inşallah heycan şimdiden başladı :)Hosgeldin tatlım aramıza simdiden allah tamamına erdirsin var mı bakiim söz nisan durumları ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?