- Konu Sahibi PammukSeker
-
Bir çeyiz seti aldım içinde her şeyi olandan :) Sonra günlük yemek takımı, tencere takımı, çkb seti çıktı :) İnan hiç fikrim yok, burayı okuyorum biraz fikir olsun diye. sizler söyleyeceksiniz ben alıcam artık :)Ah keşke daha önceden tanışmış olsaydık esse de indirim vardı hemde oldukça güzel indirim yapmışlardı ama günlüğü nerden almak istersin onu bilemedim şimdi:)
Tabi ki söyleriz :) Ben de dediklerini aldım bir kaç şey daha tabi ama daha çok var ne yazık ki :) Bu arada senin yaşın kaçtıBir çeyiz seti aldım içinde her şeyi olandan :) Sonra günlük yemek takımı, tencere takımı, çkb seti çıktı :) İnan hiç fikrim yok, burayı okuyorum biraz fikir olsun diye. sizler söyleyeceksiniz ben alıcam artık :)
26 canım, o kadar masraflı ki bu evlilik işi hazır korkuyorken vazgeçesim var ama biraz başladım diye gaza getirmeye çalışıyorum kendimi :) Ev tekstiliyle ilgili de çeyiz paketleri var ondan mı alsam diyorum seneye kadar borcu da biter. özşanal diye bir sitede gördüm şimdi, cemil ipekçinin falan da varTabi ki söyleriz :) Ben de dediklerini aldım bir kaç şey daha tabi ama daha çok var ne yazık ki :) Bu arada senin yaşın kaçtı
Sagol tatlım
ben kendime bi çeyiz listesi çıkardım internette güvendigim sitelerim indirimlerini kampanyalarını takip ediyorum canım düzenli olarak epey bi eksiğimi giderdim
Beyaz eşya ve mobilyaya bulaşmadım tabi tarihimiz netleşsin sevgilimle beraber halledicez artık onları[/QUOT
hoş buldum canım. Evlilik korkum hep var neden bilmiyorum, çevremde iyi evlilikler yok diye sanırım. Çok aşık olduğum halde vazgeçecektim ama maşallah çok da iyiye gidiyor ilişkimiz gözümü karartıp evlenesim varNeler aldın çeyizine ben pek bir acemiyim, yeni yeni başladım
Tabi ki söyleriz :) Ben de dediklerini aldım bir kaç şey daha tabi ama daha çok var ne yazık ki :) Bu arada senin yaşın kaçtı
Evlilik güzel şeydir bence sevdiğin adamla bir ömür :) Elbette zorlukları da vardır ama her güzel şeyin var zaten öyle düşünebilirsin.. Evet mantıklı en azından aradan kalkar.26 canım, o kadar masraflı ki bu evlilik işi hazır korkuyorken vazgeçesim var ama biraz başladım diye gaza getirmeye çalışıyorum kendimi :) Ev tekstiliyle ilgili de çeyiz paketleri var ondan mı alsam diyorum seneye kadar borcu da biter. özşanal diye bir sitede gördüm şimdi, cemil ipekçinin falan da var
Çok sağol canım, her şey hepimizin gönlüne göre olsun. Gerçi hala evlenebileceğime inanamıyorum. Bütün aldıklarım, hazırladıklarım boşa gidecek ömür boyu bekar kalacakmışım gibi.:) haklısın canım çevrendeki evlilikler böyle düşünmene neden olmuştur allahım sevdiceginle aranızı bozmasın inş
Çeyizim için bi ara üşenmezsem bi topic oluşturcam canım kısmetse :) günlük yemek günlük ve misafirlik ckb takımım kahvaltı takımım nevresimlerim tencere setim ikram setim bardak kadeh takımım vs pek coğu hazır allahım hayırlısıyla kullanmak nasip etsin inş :) şöyle diyim kuzum listemden sadece ütü elektrikli süupürge ve misafir yemek takımım eksik onun dısında küçük seyler var illaki ama rendem yumurta çırpıcım bıcaklarım vs de hazır
Evet özellikle mutfak ki ben bayılırım mutfak eşyalarınaGerçekten kızlar alıcaklarımız hic bitmiyobu arada bende bi soru sorayım nerdensin canım
Çok sağol canım, her şey hepimizin gönlüne göre olsun. Gerçi hala evlenebileceğime inanamıyorum. Bütün aldıklarım, hazırladıklarım boşa gidecek ömür boyu bekar kalacakmışım gibi.
Her şeyi almışsın maşallah sen. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Ben de ev tekstili çeyiz setine bakıyorum alsam mı bilemiyorum bir türlü. süslüyüm ben biraz, öyle dantelli örtüler falan da çok hoşuma gidiyor
Evet özellikle mutfak ki ben bayılırım mutfak eşyalarınaBursa canım bende :)
Ben de ona böyle düşkün olmasam, sevmesem evlenmeyi düşünmezdim herhalde. İzmir'denim canım benAl kuzum ya gönlünden ne geçiyosa :) içinde kalmasın hiç ne yalan söyliyim bende bu çeyiz işine başlarken kendi kendime demiştım " bu eşyaları alıyorum ama sevgilimle mi kullanmak nasip olur başkasıyla mı kısmet olur ya da tek başıma mı kullanmak zorunda kalırım" diye düşünmüştüm illaki kullanırsın o eşyaları sonuçta imkanin varsa yavaş yavaş al hem sevdiceğinle aynı evde olduğunu bi düşün ben akşamdan sabaha özlüyorum sevgilimi inan ki
Bu arada sen nerdendin kuzum hangi şehirden
Olsun canım iyice tanıyana kadar birbirimizi olur böyle şeyler :) Özellikle renkli renkli tabaklara bardaklara bayılırım ben de :) Yemek yapmayı da çok severim belki de ondandır.Kuzum kusura bakma yanlışlıkla sana sormuşumsöylemiştin daha önce
Haklısın bende bayılırım oldum olası sevmisimdir mutfak eşyalarına ev dizmeye ev eşyalarına :)
Olsun canım iyice tanıyana kadar birbirimizi olur böyle şeyler :) Özellikle renkli renkli tabaklara bardaklara bayılırım ben de :) Yemek yapmayı da çok severim belki de ondandır.
Benim nişanlım da aynı şekilde ama ondan çok ben alıyorum onu ne yapacağız hala çözemedimmuhtemelen canım bende aynı şekilde evde mutfakta vakit gecirmeye yemek yapmaya bayılırım oyun gibi mi geliyo ne ben cok egleniyorum hatta sevgilim benle tanıstıgından beri kilo aldıgında şikayetci yaptıigım yemeklerden o yüzdende aldıgım herseyi özenerek aldim kullanmak içinde sabırsızlanıyorum
Ben de ona böyle düşkün olmasam, sevmesem evlenmeyi düşünmezdim herhalde. İzmir'denim canım ben
İzmirin neresnden canım :)Ben de ona böyle düşkün olmasam, sevmesem evlenmeyi düşünmezdim herhalde. İzmir'denim canım ben
Karşıyaka canım.İzmirin neresnden canım :)
Bende bornovadayım :)Karşıyaka canım.
yaa ne güzel ama maalesef uzun zamandır sadece tatillerde izmirdeyim, çalıştığım içinBende bornovadayım :)
Ne zorduryaa ne güzel ama maalesef uzun zamandır sadece tatillerde izmirdeyim, çalıştığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?