2016'nın güzel gelinleri,mutlu yuvamıza giden yolda güzel dostluklar için buyrun...:)

küçük küçük mutfaktan başla canım ama başla çünkü son ana bırakınca cok masraflı oluyor
Bir kaç bişey aldım mesela yemek takımı tencere takımı kahvaltı takımı falan ama daha çok şey var alınacak :) Zaten mutfak ürünleri çok pahalı oluyor :)

Kızlar bende kendi hikayemi anlatıyım
2 yıldır devam çok şükür düzgün giden bi ilişkim var. Memurum sevgilimse subay ikimizde istanbuldayız birbirimizin aileleriyle tanıştık ancak sevgilimin bu sene tayini var mayıs - haziran gibi açıklancak bekliyoruz bakalım. Ondan sonra herşey netleşicek ama muhtemelen bende 2016 gelini olcam hatta yıl sonuna bile yetiştirebiliriz duruma göre

İnşallah herşey gönlünüze göre olur :) Kaç yaşındasın peki :)
Ben de anlatayım da tanışmış olalım. Benim de 2,5 seneyi geçen bir ilişkim var şuan nişanlıyım yaşım da 23 Bursada oturuyorum :) Allah nasip kısmet ederse 2016 yaz aylarında düğünüm olacak henüz kesinleşen bir tarih yok :)

Teşk ederim tatlım tanıştığımıza sevindim :)
28 yaşındayım ben önce işi buldum sonra sevgili yani :)
Siz epey yol almışsınız bize göre hayırlısıyla inşallah allahım tamamına erdirsin
ceyiz hazırlıkları ne durumda peki canım

Merhaba kızlar, ben de katılayım aranıza. Hatta sırf bu başlığa gelmek için kk üyesi oldum. benim ilişkim 3 yıllık, yeni yeni evlilik düşünmeye başladık gerçi ben ilk gördüğümde içimden bu adam benim olacak demiştim Evlilikten korkuyorum açıkçası o yüzden yavaş yavaş çeyizlere başlayarak heveslenmeye çalışıyorum, işe de yarıyor sanki. en geç 2016 yaza kadar evlilik düşünüyoruz ama nasip tabi bu işler.

Ben de çok memnun oldum :)
Ben sevgiliyi buldum işi bulamadım henüz amin canım hepimizin inşallah valla çeyiz de eksiğim var baya yavaş yavaş başlamıştım ama alınacak çok şey var senin nasıl gidiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de onun için üye oldum :) merhaba hoşgeldin evlilikten neden korkuyorsun ki :)

Hoş geldin canım aramıza ☺
bende evlilik hevesim kaçmasın beklemekten sıkılmıyım diye kendimi ceyiz alışverişine verdim işede yaradı valla hem bu sayede de çeyizimi tamamlamak üzereyim nerdeyse

Sagol tatlım
ben kendime bi çeyiz listesi çıkardım internette güvendigim sitelerim indirimlerini kampanyalarını takip ediyorum canım düzenli olarak epey bi eksiğimi giderdim
Beyaz eşya ve mobilyaya bulaşmadım tabi tarihimiz netleşsin sevgilimle beraber halledicez artık onları

Evet çeyiz listesi bana da lazım yoksa olmayacak böyle :) Ben internete güvenemiyorum ne yazık ki ama hep güzel şeyler de internette belki çalışmaya başlayınca alırım ben de . En son essenin indirim gününe denk geldim çok iyi oldu :)

Hoş geldin canım aramıza ☺
bende evlilik hevesim kaçmasın beklemekten sıkılmıyım diye kendimi ceyiz alışverişine verdim işede yaradı valla hem bu sayede de çeyizimi tamamlamak üzereyim nerdeyse
hoş buldum canım. Evlilik korkum hep var neden bilmiyorum, çevremde iyi evlilikler yok diye sanırım. Çok aşık olduğum halde vazgeçecektim ama maşallah çok da iyiye gidiyor ilişkimiz gözümü karartıp evlenesim var Neler aldın çeyizine ben pek bir acemiyim, yeni yeni başladım

Ben uzun zamandır netten alışveriş yapıyorum ama ev eşyasında nete ben de güvenemiyorum. Gözümüz göre göre indirimlere denk gelip dükkanlardan almak lazım. Ben de günlük tencere seti bakıyorum ama uygun fiyat bir denk gelemedim

Ah keşke daha önceden tanışmış olsaydık esse de indirim vardı hemde oldukça güzel indirim yapmışlardı ama günlüğü nerden almak istersin onu bilemedim şimdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…