iyi de canım iğne olalı 17 gün olmuş bu kadar uzar mı ki adetin gelmesi gelmemiş hala inşallah seni yanıltır gelir sürprizin canım neden değerlendiremediniz ki bizim gibi kavga kıyamet mi koptu sizde de16 da olmuştum canım , geçen pazar da ilişki önermişti Dr oldu sonra bi daha olmadı , bakalım gün aşırı da demişti sonraki günlerde olmadı yani pek umut yok yine canım , kadının üstte olduğu tek ilişkiden gebelik çıkacağını hiç sanmıyorum , ben adeti ayın onu gibi bekliyorum , geçen ay 7 sinde olmuştum , hep 4 gün atar benim , günüm gelmedi yani canım , sen nasılsın naptın
Neyin kavgası canım ? Bizim sebep eşimim cinsel isteksiLiiğiiyi de canım iğne olalı 17 gün olmuş bu kadar uzar mı ki adetin gelmesi gelmemiş hala inşallah seni yanıltır gelir sürprizin canım neden değerlendiremediniz ki bizim gibi kavga kıyamet mi koptu sizde deişte sabah oldum iğneyi bu akşam yarın ve sonra gün aşırı diyo benim doktorum her seferinde gel gör ki dün kavgayla karışık oldu bu akşama Allah kerim diyorum artık bide fena gribim
ayy herşeyi birbirine karıştırdım ben eylülün 16 sı sanıyorum adetin olduğu gelmiyor hiç aklıma anladım canım aynen erkenmiş perşembe belli olur inşallah17 gün olmadı canım iğne olalı , adetimin 16. Günü 23 Eylül cuma idi , bugün 11. Günüm , benim için çok erken yani henüz
bizimki de benzer olması gerektiği zaman nazlanmasıNeyin kavgası canım ? Bizim sebep eşimim cinsel isteksiLiiği
İğrenç bir durum !! Benimki zaten normal de naZlı , bu durumda yok oluyor benim adam , ne diyeyim Allah hayırlı Kapılar açsın bize , ciddi adet Ağrı'larım başladı her zman bi hafta önceden başlarbizimki de benzer olması gerektiği zaman nazlanması
Canım inan aynı adet belirtileriyle inşallah olmuştur bebeğin canım yaaİğrenç bir durum !! Benimki zaten normal de naZlı , bu durumda yok oluyor benim adam , ne diyeyim Allah hayırlı Kapılar açsın bize , ciddi adet Ağrı'larım başladı her zman bi hafta önceden başlar
İni canım ... bi hafta sonra netleşir ben hemencecik test yapmak istemiyorum çünkü hep ileri atar benim adetCanım inan aynı adet belirtileriyle inşallah olmuştur bebeğin canım yaa
Daha önce iğne olmuş muydun canım kaç günde geldi adetİni canım ... bi hafta sonra netleşir ben hemencecik test yapmak istemiyorum çünkü hep ileri atar benim adet
Geçen yıl falan bi kere olmuştum , pek bişey anlamıyordum takip de etmemiştim inan , bilinçli olarak bu ilk canımDaha önce iğne olmuş muydun canım kaç günde geldi adet
Anladım canım ama en geç 18 de falan olunuyor genelde ben 15. gün oldum tam bi defaGeçen yıl falan bi kere olmuştum , pek bişey anlamıyordum takip de etmemiştim inan , bilinçli olarak bu ilk canım
canım evde test yaptın mıKızlar Adet günüm 4 gün geçti benim de hatta belirtileri var umutlanmıştım sık wc ihtiyacı baş dönmesi mide bulantısı başlamıştı dün adet oldum ama belirtiler hala devam ediyor belki başka bişeydendir bilmiyorun ama bi dra gidip rahatlamk istiyorum ama çevremdekiler kızıyor kanamayı görünce değildir diyorun ama belirtileri görünce acaba mı diyorum
peki adetin yoğun mu adetin canım leke şeklindeyse belki yerleşmedir dicem ama bulantı hemen başlar mı kiYok yapmadım canım ya alamadım
evde test yapmayı dene istersen canım belki yerleşmedir ama kanda çıkmamıştır ya da bu ay adetin erken ve lekeli geldi iki seçenek varkızlar mrb bi sorum var size 1 haftadan beri kahverengi lekenme ve kahverengi akıntım vardı bugunde beyaz sekilde gelmeye basladı.. adetim 1 gün gecikti.. sizce ne olabilir? gecen hafta lekelenme olunca kan vermiştim gebelik yokmus erken mi sizce simdi yapsam cıkarmı?
dünden beri leke yok aksine bembeyaz yogun akıntı var 2 gündürevde test yapmayı dene istersen canım belki yerleşmedir ama kanda çıkmamıştır ya da bu ay adetin erken ve lekeli geldi iki seçenek var
ben hamile kaldığımda leke olmadı başta beyaz yoğun akıntım çoktu göğüs uçlarım acıyordu sık idarara çıkma ve inanılmaz bir susama vardı canımdünden beri leke yok aksine bembeyaz yogun akıntı var 2 gündür
benim gögüslerde de bisey yokben hamile kaldığımda leke olmadı başta beyaz yoğun akıntım çoktu göğüs uçlarım acıyordu sık idarara çıkma ve inanılmaz bir susama vardı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?