2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

iyi de canım iğne olalı 17 gün olmuş bu kadar uzar mı ki adetin gelmesi gelmemiş hala inşallah seni yanıltır gelir sürprizin canım neden değerlendiremediniz ki bizim gibi kavga kıyamet mi koptu sizde de işte sabah oldum iğneyi bu akşam yarın ve sonra gün aşırı diyo benim doktorum her seferinde gel gör ki dün kavgayla karışık oldu bu akşama Allah kerim diyorum artık bide fena gribim

Neyin kavgası canım ? Bizim sebep eşimim cinsel isteksiLiiği

17 gün olmadı canım iğne olalı , adetimin 16. Günü 23 Eylül cuma idi , bugün 11. Günüm , benim için çok erken yani henüz

17 gün olmadı canım iğne olalı , adetimin 16. Günü 23 Eylül cuma idi , bugün 11. Günüm , benim için çok erken yani henüz
ayy herşeyi birbirine karıştırdım ben eylülün 16 sı sanıyorum adetin olduğu gelmiyor hiç aklıma anladım canım aynen erkenmiş perşembe belli olur inşallah

bizimki de benzer olması gerektiği zaman nazlanması
İğrenç bir durum !! Benimki zaten normal de naZlı , bu durumda yok oluyor benim adam , ne diyeyim Allah hayırlı Kapılar açsın bize , ciddi adet Ağrı'larım başladı her zman bi hafta önceden başlar

İğrenç bir durum !! Benimki zaten normal de naZlı , bu durumda yok oluyor benim adam , ne diyeyim Allah hayırlı Kapılar açsın bize , ciddi adet Ağrı'larım başladı her zman bi hafta önceden başlar
Canım inan aynı adet belirtileriyle inşallah olmuştur bebeğin canım yaa

Geçen yıl falan bi kere olmuştum , pek bişey anlamıyordum takip de etmemiştim inan , bilinçli olarak bu ilk canım
Anladım canım ama en geç 18 de falan olunuyor genelde ben 15. gün oldum tam bi defa

Kızlar Adet günüm 4 gün geçti benim de hatta belirtileri var umutlanmıştım sık wc ihtiyacı baş dönmesi mide bulantısı başlamıştı dün adet oldum ama belirtiler hala devam ediyor belki başka bişeydendir bilmiyorun ama bi dra gidip rahatlamk istiyorum ama çevremdekiler kızıyor kanamayı görünce değildir diyorun ama belirtileri görünce acaba mı diyorum

canım evde test yaptın mı

kızlar mrb bi sorum var size 1 haftadan beri kahverengi lekenme ve kahverengi akıntım vardı bugunde beyaz sekilde gelmeye basladı.. adetim 1 gün gecikti.. sizce ne olabilir? gecen hafta lekelenme olunca kan vermiştim gebelik yokmus erken mi sizce simdi yapsam cıkarmı?

evde test yapmayı dene istersen canım belki yerleşmedir ama kanda çıkmamıştır ya da bu ay adetin erken ve lekeli geldi iki seçenek var

evde test yapmayı dene istersen canım belki yerleşmedir ama kanda çıkmamıştır ya da bu ay adetin erken ve lekeli geldi iki seçenek var
dünden beri leke yok aksine bembeyaz yogun akıntı var 2 gündür

dünden beri leke yok aksine bembeyaz yogun akıntı var 2 gündür
ben hamile kaldığımda leke olmadı başta beyaz yoğun akıntım çoktu göğüs uçlarım acıyordu sık idarara çıkma ve inanılmaz bir susama vardı canım

ben hamile kaldığımda leke olmadı başta beyaz yoğun akıntım çoktu göğüs uçlarım acıyordu sık idarara çıkma ve inanılmaz bir susama vardı canım
benim gögüslerde de bisey yok sadece ara sıra midem bulanıyo gibi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…