Soğan suyunu hani 4 ay adet olmadım ya o zman yapmıştım 15 gün ama fayda etmedi sanırım. Bu karışım da 3 ay kullanmak lazimmisramazan boyunca kullancam bende. Sonra da bakalım inşallah. Aynen ya mide problemin olmasaydı kullanırdın nasip artık. Hiç gerek kalmaz inşallah bunlara canmevet canım pko için güzel bi kür bide soğan suyu kürü var canım ama o adet bittikten yedi gün sonra yapılıyor peşine yapabilirsin aslında hem iltihap ne varsa temizliyormuş benim mide problemim var ilaçları zor içiyorum kür yapamıyorum yaaa çok istiyorum aslında
inşallah canım hala glucophane e alışmaya çalışıyorum mide bulantısı şiddetli olmasa da devam ediyor ama yarım içiyordum tama geçtim o etkiledi galiba biraz da ay gelsin bu bebişler artık bize de nasip olsun canım yaaSoğan suyunu hani 4 ay adet olmadım ya o zman yapmıştım 15 gün ama fayda etmedi sanırım. Bu karışım da 3 ay kullanmak lazimmisramazan boyunca kullancam bende. Sonra da bakalım inşallah. Aynen ya mide problemin olmasaydı kullanırdın nasip artık. Hiç gerek kalmaz inşallah bunlara canm
Ona da çalışırsın canım inşallah ihmal etme. Tek dileğim isteğim o canım yorulmaya başlıyorum artık rabbim sabır versin bi an önce de gelsin bebisler. Çok dua ediyoruminşallah canım hala glucophane e alışmaya çalışıyorum mide bulantısı şiddetli olmasa da devam ediyor ama yarım içiyordum tama geçtim o etkiledi galiba biraz da ay gelsin bu bebişler artık bize de nasip olsun canım yaa
Amiiinnnnnnnnnn, daha başındayız neler yaşamışlar var ama gerçekten bi yerden sonra sabır istiyomuşOna da çalışırsın canım inşallah ihmal etme. Tek dileğim isteğim o canım yorulmaya başlıyorum artık rabbim sabır versin bi an önce de gelsin bebisler. Çok dua ediyorum
Aynen canm daha başındayız ama ne bilim çok güçlü değilim sanki benAmiiinnnnnnnnnn, daha başındayız neler yaşamışlar var ama gerçekten bi yerden sonra sabır istiyomuş
canım sağda 22 solda 20 mm olmuş göbüşten iğnemi oldum bu akşam yarın akşam sonra da sık sık ilişki devam edin dedi doktor canım :)elmol naptin canım
Çok iyi canım ya ikiz geliyormuş bide :) hadi hayırlısı. Benim gibi kocayi kızdırma alttan al olur mucanım sağda 22 solda 20 mm olmuş göbüşten iğnemi oldum bu akşam yarın akşam sonra da sık sık ilişki devam edin dedi doktor canım :)
ayyy biz zaten güllük gülistanlığız daha akşam kavga ettik allahtan benim eşim hiç küs duramaz hemen bi gönül almaca peşine koşar bu akşam güzel yemekler yapayım ona da keyfi yerine gelsin bu defa da fazla mayışıyo tık yok napcam bilmem bakalımÇok iyi canım ya ikiz geliyormuş bide :) hadi hayırlısı. Benim gibi kocayi kızdırma alttan al olur mu
O iyiymis bak benimki benden çok küser hiç sevmezdim kusen erkeği basımda bitti :) bu aralar iyi geçinin her şey bebek içinayyy biz zaten güllük gülistanlığız daha akşam kavga ettik allahtan benim eşim hiç küs duramaz hemen bi gönül almaca peşine koşar bu akşam güzel yemekler yapayım ona da keyfi yerine gelsin bu defa da fazla mayışıyo tık yok napcam bilmem bakalım
Hele bi olsun da o zaman görürler tribi kusmeyi onlar :)O iyiymis bak benimki benden çok küser hiç sevmezdim kusen erkeği basımda bitti :) bu aralar iyi geçinin her şey bebek için
Aynen öyle bi olsun da görsünlerHele bi olsun da o zaman görürler tribi kusmeyi onlar :)
Sevindim canım hadi hayırlısı bakalım :)canım sağda 22 solda 20 mm olmuş göbüşten iğnemi oldum bu akşam yarın akşam sonra da sık sık ilişki devam edin dedi doktor canım :)
Teşekkür ederim canım sen ne durumdasın düştükten sonra ?Sevindim canım hadi hayırlısı bakalım :)
Yeni hamileler varmış ekledim kızlar batları da yazsak yaz geldi bebek planları eylüle mi atıldı yoksam ramazan da giriyor araya
bu topiğe ara versem de isimleri hatırlıyoru arkadaşalr,Aynen öyle bi olsun da görsünler
ah canım hepimiz aynıyız ama ben stresi attım artık bat yaklaştıkça stres olurum çok şükür adet düzensizliğim üç aydır düzeldi inşallah bozulmaz, sen kürlerle devam ediyosun yani nasıl hayıt tentürü ya benim mide sorunum var çatlatma iğnesi bile inanılmaz dokundu yapamıyorum kürbu topiğe ara versem de isimleri hatırlıyoru arkadaşalr,
hala hepimiz çocuk istiyoruz ama olmuyor sanıırm..
ben çok istediğim zamanlar adet bile göremedim,
şimdi hayıt tentürü içiyorum sanıırm adet oluyorum az az geldi , hamile dğeilim yani...
bi ay daha içmeye devam edicem hayıtı, eşime de isveç şurubu aldım, korunmamaya devam, niye kalmıyoruz ki bazen mmoralim çook bozuk oluyor bu konudan ötürü
bir vesile ile tanıştığım bi hanım bu tarz bitkisel kürler yapıyor, nasıl yapıldığını bilmiyourm ama menapoza giren kadının bile hamile kaldığını söyledi aldığım kişi ve de araştrmalarım sonucu kişilerden duyduğum kadarı ile fayda gören çok,ah canım hepimiz aynıyız ama ben stresi attım artık bat yaklaştıkça stres olurum çok şükür adet düzensizliğim üç aydır düzeldi inşallah bozulmaz, sen kürlerle devam ediyosun yani nasıl hayıt tentürü ya benim mide sorunum var çatlatma iğnesi bile inanılmaz dokundu yapamıyorum kürisveç şurubu nasıl bişey nerden kaça aldın ?
Ah canım o regl günü stresini kaç ay yaşadım gelmek bilmedi çok kötü bişeybir vesile ile tanıştığım bi hanım bu tarz bitkisel kürler yapıyor, nasıl yapıldığını bilmiyourm ama menapoza giren kadının bile hamile kaldığını söyledi aldığım kişi ve de araştrmalarım sonucu kişilerden duyduğum kadarı ile fayda gören çok,
klomen bana yaramadı, ben hala stres oluyorum adet zmanaı geldiğinde ve gecikiyor maalesef,
yaşım da 33 olunca ... senin yaşın kaç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?