• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

bu arada kızlar bonusbay.com daha önce duydunuz mu bilmiyorum ama güzel bi site.Kurbanlarınıza internetten hediye alıcaksanız bakabilirsiniz.Her mağaza aldığınız paranın bir kısmını iade ediyor.Hepsi de bilindik hepimizin alışveriş yaptığı mağazalar.Ben daha önce kullandım güvenebilirsiniz.Reklam gibi oldu ama alakası yok fikir vermek açısından pek çok çeşit var çünkü:KK15::KK15:

burda her yazılaan inanma ve misal ben kurbanım eski biri dedim ya belki değildir yenilerdendir bu bir kandırma taktiğidir. mesela eski kurbanım @_meLinDa_ idi whatsap resmim kızımın resmidir misal (tabi bu akşam değiştireceğim :confused::confused:) melinda sormuştu senin mi diy ebende hayır yiyenim demiştim ve nandırmıştım sonra işler değişince ben kendimi tanıttım kendisine o yüzden daha dikkatli ol :KK66:

Ben de gerçekten ipucu beklemiştim :KK31:

kandırıkçı seni :63::63: yok sa kandırık değil mi o_O

HERKESE GUNAYDIN...BENİM KURBANIM EKSİK BİLGİ VERMİŞ BEN ŞİMDİ NE ALABİLİRM Kİ..MANEVİYAT UZERİNE:KK31:

eski kurbanım benim yeni katilim değilmiş :mad:

ve nihayet kurbanımı öğrendim.tek ipucu verecem.kendileri pro üye :)

cıkss sen de elendin :KK12:

Hediye alacağım kişinin whatsapp hesabı var ama fotoğrafı yok :KK43:

Yalnız ben kendi numaramı vermedim bana gönderecek kişi boşuna bakmasın :KK16:

sen de değilsin, benim foto var ve herkes de görebiliyor :KK12:

Kurbanımın whatsap iletisine öldüm:) fotosuna görebilsem tam olacaktı:nazar::KK46:

sen de değilsin :KK12:

benden debi ipucu olsun bakalım benim kurbanım eski tanıdıklardan :KK48:
birde kurbanım bekar ona çeyiz göndereceğim :KK45::KK45:

sana karşı derin şüpheler besliyorum ümranım :cool:

kandırıkçı seni :63::63: yok sa kandırık değil mi o_O

eski kurbanım benim yeni katilim değilmiş :mad:

cıkss sen de elendin :KK12:

sen de değilsin, benim foto var ve herkes de görebiliyor :KK12:

sen de değilsin :KK12:

sana karşı derin şüpheler besliyorum ümranım :cool:
owwww nazımmmm :oops::oops::oops:
benim kurbancığın da yaşı benden küçük :cool: yalnız sanırım hepinizin yaşı benden küçük :KK70:
haaaa evet bende :D

Back