- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
neden gözükmüyor kiiiiiiProfilde üyenin eski mesajları görünmüyor. Yoksa yerli yerindeler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden gözükmüyor kiiiiiiProfilde üyenin eski mesajları görünmüyor. Yoksa yerli yerindeler.
ama kandırıkta yapmış olabilirim
her ihtimal var :)O zaman kalan 11 kişiden 1 i
Aaaa yoksaaa ben miyiiim
:) katilin olmayı ne çok istiyorum bilemezsin :)Hislerimle oynama lütfeen
:)
:) katilin olmayı ne çok istiyorum bilemezsin :)
neden gözükmüyor kiiiiii
Olabilir, düzelir ama benceSanırım haftasonu olan sorundan kaynaklı. Belki düzeltirler
Yılbaşına yakışır bi çamaşır almak lazımHediye alacağım kişi kırmızı çamaşırı nasıl ister acaba? Altlı üstlü takım mı, tek alt mı, fantazi mi, günlük müü bilemedim şimdi Bunun için anket oluşturayım ben de Ya da herkes acaba bunu da belirtse miydi ki
Ben olabilirim o fotosu olmayan kişilerimde ekli olmayanlar fotomu goremiyo görebilmek icin benimle iletişime geçmen lazım tatlı kıssss:)Hediye alacağım kişinin whatsapp hesabı var ama fotoğrafı yok
Yalnız ben kendi numaramı vermedim bana gönderecek kişi boşuna bakmasın
Pro üye diilim seni eledim pikachu:)her ihtimal var :)
GONDERILERI HANGI KARGOYLA YAPILACAK EN IYISI HANGISI SIZCE KIZLARkızlar tekrar hatırlatmal isterim hediye gönderim tarihi 15 aralıktan itibaren başlıyor ve hediye alım alt sınırı 35 tl ve üstü lütfen buna dikkat edelim veeeeee kullanılmış eski eyleri göndermeyelim
herkes istediği kargoyla gönderebilir canımGONDERILERI HANGI KARGOYLA YAPILACAK EN IYISI HANGISI SIZCE KIZLAR