2016 yılbaşı çekilişi

canım bence katılanların isimlerini ilk sayfaya yaz yani buraya en azından senin için daha rahat olur hem herkes kimlerin katıldığını da görür

toredo sağolsun bana mesaj atmıştı başta yok demiştim kızlar ama tekrardan heves ettim ama kızlar geçen çekilişte biliyorsunuz bir arkadaşımız hüsrana uğramıştı ve ben mahçup olduğum için kendim tekrardan gönderdim kendisine bu yüzden bence sınır koyulmalı yani sayı verilmeli misal 3 adet ürün (kıyafet ayakkabı mutfak eşyası ) tarzında + olarak belirlenen yılbaşı aksesuarı ve çikolatalar benim nacizane fikrim tabi

hoşgeldinnizzz..

aaa gelirim tabi fatoşçum
ben de varım

Şimdilik 6 kişi olduk. 10 olunca başlayalım

hoşgeldin canımm

canım bence katılanların isimlerini ilk sayfaya yaz yani buraya en azından senin için daha rahat olur hem herkes kimlerin katıldığını da görür

İlk mesajı düzenledim

kızcelerim merablar hepinize...

daha önce iki adet çekilişe katılmış biri olarak bu çekilişte ben de varım inşaallah...

yaza merhaba ve yeni yıla merhaba çekilişlerine katılmıştım...

ikiside mükemmeldi...hediyelerimi hala çok severek kullanıyorum...
ayrıoca çok güzel dostluklar edindim ikisi ile de görüşmeye devam ederim ...

bence ne alınırsa alınsın sırf almak için alınmasın lütfen...

maddi olarak külfetli olmasa da değerli şeyler olsun...

uzun soluklu olsun..hatırası kalsın en azından...kitap mesela...eşya mesela...

yılbaşının gelenekselleşmiş hediyesi kırmızı çamaşırdır.hepsinde olur :)burda da anket yapar olmazsa olmaz hediyeleri belirleriz...

zaten çekiliş şartlarından biri aktif olmak...
sohbet ettikçe tanışır kaynaşırız..

Kesinlikle katılıyorum. Ortalama bir sınır belirlemeli ki herkesin hediyesi 3 aşağı 5 yukarı aynı olsun

true bu senmisin mishippi

Kızlar yoğun istek üzerine hediye sayısı 3 olsun dedik. Kimse zor durumda kalmaz. Yapmayız biliyorum ama başkasına gelen 10 parça hediye de gözümüz kalmasın diye. İlk mesajı da düzenliyorum.

3 parça hediye.
1 i yılbaşına özel kırmızı seksi don

bence sayısını ideal ama lütfen kaliteli olsun :)
pahalı olmasa daa kullanışlı olsun :)
daha önceki çekilişlerde bazı arkadaşlar uyduruk kullanışsız şeyler sırf sayısı fazla olsun diye pakete eklemişler.

CİKOLATAAAA..TABİ ARKADASLARDA İSTERSE..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…