canım bence katılanların isimlerini ilk sayfaya yaz yani buraya en azından senin için daha rahat olurMerhaba kızlar, nasılsınız?
Bu site daha önce çok çekilişler gördü, ben de bir kaç tanesine iştirak ettim. Ama hepsinde de gördüm ki güzel arkadaşlıklar kalıyor, güzel anılar birikiyor. Eğlenceli de oluyor.
Var mısınız çekiliş yapmaya?
Eğer yeterli katılım olursa bu konu başlığı altında devam edelim, kurallar oluşturalım.
hoşgeldinnizzz..
Ay çok güzel olcak.
Bilmeyenler için söyleyim, kimseyi maddi olarak zorlamak değil amaç.
Ama eski çekilişlerde kutunun içinden çıkan şeyleri sayayım, fikir olur.
Çorap çamaşır
Havlu, ufak tefek mutfak eşyaları
oje ruj göz kalemi ayna vs
Kitap
Şekerleme çikolata
Varsa çocuğuna uak tefek toka gibi hediyeler
Sen de gel @_meLinDa_
Hayırlı olsun bir tane çekilişe bende katılmıştım :) güzel oluyor ..
En Tarz Üye Yarışması Cuma Günü Başlıyor! - Konsept Cuma Günü Açıklanacaktır !
Yarışmada dereceye giren üyelere ödül verilecektir.Konsept önerilerinde bulunabilirsiniz.
Ayrıntılar Cuma Günü ! Sorularınız için bana ulaşabilirsiniz :)
aaa gelirim tabi fatoşçum
ben de varım
Şimdilik 6 kişi olduk. 10 olunca başlayalım
hoşgeldin canımm
çekilişiniz hayırlı olsun kızlarMissGamzeli monarkkk @cesmi_naz geranio D doakolik umman123 elmadilimi A altinkaya35
nerelerdesiniz
canım bence katılanların isimlerini ilk sayfaya yaz yani buraya en azından senin için daha rahat olurhem herkes kimlerin katıldığını da görür
İlk mesajı düzenledim
toredo sağolsun bana mesaj atmıştı başta yok demiştim kızlar ama tekrardan heves ettimama kızlar geçen çekilişte biliyorsunuz bir arkadaşımız hüsrana uğramıştı ve ben mahçup olduğum için kendim tekrardan gönderdim kendisine bu yüzden bence sınır koyulmalı yani sayı verilmeli misal 3 adet ürün (kıyafet ayakkabı mutfak eşyası ) tarzında + olarak belirlenen yılbaşı aksesuarı ve çikolatalar benim nacizane fikrim tabi
toredo sağolsun bana mesaj atmıştı başta yok demiştim kızlar ama tekrardan heves ettimama kızlar geçen çekilişte biliyorsunuz bir arkadaşımız hüsrana uğramıştı ve ben mahçup olduğum için kendim tekrardan gönderdim kendisine bu yüzden bence sınır koyulmalı yani sayı verilmeli misal 3 adet ürün (kıyafet ayakkabı mutfak eşyası ) tarzında + olarak belirlenen yılbaşı aksesuarı ve çikolatalar benim nacizane fikrim tabi
true bu senmisin mishippitoredo sağolsun bana mesaj atmıştı başta yok demiştim kızlar ama tekrardan heves ettimama kızlar geçen çekilişte biliyorsunuz bir arkadaşımız hüsrana uğramıştı ve ben mahçup olduğum için kendim tekrardan gönderdim kendisine bu yüzden bence sınır koyulmalı yani sayı verilmeli misal 3 adet ürün (kıyafet ayakkabı mutfak eşyası ) tarzında + olarak belirlenen yılbaşı aksesuarı ve çikolatalar benim nacizane fikrim tabi
hayır UmRaN__63true bu senmisin mishippi
hoşbulduk canım @kedifatos şu an gayet norml böyle olması asıl sen çekilişi yaptıktan sonra düşünHOŞGELDİN CANIM
bence sayısını ideal ama lütfen kaliteli olsun :)Kızlar yoğun istek üzerine hediye sayısı 3 olsun dedik. Kimse zor durumda kalmaz. Yapmayız biliyorum ama başkasına gelen 10 parça hediye de gözümüz kalmasın diye. İlk mesajı da düzenliyorum.
3 parça hediye.
1 i yılbaşına özel kırmızı seksi don
CİKOLATAAAA..TABİ ARKADASLARDA İSTERSE..Kızlar yoğun istek üzerine hediye sayısı 3 olsun dedik. Kimse zor durumda kalmaz. Yapmayız biliyorum ama başkasına gelen 10 parça hediye de gözümüz kalmasın diye. İlk mesajı da düzenliyorum.
3 parça hediye.
1 i yılbaşına özel kırmızı seksi don
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?