- 4 Şubat 2015
- 6.059
- 12.272
- 248
be bazen es geçiyorum okuymayı bi giriyom sayfalar almış başını gitmiş :)Gunaydin kızlarım benim icin gunaydin çalışanlar icin neredeyse öğle yemeği yanı:) ay konuşulanları oku oku anca gelebildim.
Bende istiyorum Balik ekmek ya :)gelin beraber olsun valla
Aynen eger baya girmediysen sayfaya ve o ara gündüzse topik yıkılıyorum bütün fıstıklar burda oluyo:)be bazen es geçiyorum okuymayı bi giriyom sayfalar almış başını gitmiş :)
Hadi burdan bir kpss topiği oluşturalım gaza getirdiniz beni de:)Ya bende mi kpss ye gitsem bak bilemedim cesaret edemiyorum.diger donemde ALES ve yds ye giricem ama bakalım kpss temmuzda oluyordu niye mayıs a almislar acaba.
Üzmeyin yektamı ulaşın kuzumaoff herkes katilinden bahsediyor ben yetim kaldım katilim beni yetim bıraktınn
dimi cnm yaa üzüyorlar benii :SÜzmeyin yektamı ulaşın kuzuma
Aynen hiç yakıştıramadım katilinedimi cnm yaa üzüyorlar benii :S
benim gibi hatun ağlatılırmı beyaaAynen hiç yakıştıramadım katiline
Az kaldı ama çok merak ettiğim katil/kurban çiftleri var
benimde katil yok ortalarda.ama kurban canla başla beni arıyor :)off herkes katilinden bahsediyor ben yetim kaldım katilim beni yetim bıraktınn
bundan sonra onuda yapalım ya.belki çalışırızHadi burdan bir kpss topiği oluşturalım gaza getirdiniz beni de:)
Bence de neden olmasın..Gaza getiririz birbirimizi işe yarayabilirbundan sonra onuda yapalım ya.belki çalışırız
belki işletiyorumdurburdaki yazdıklarından anladımmm
whatsappta da kendiyle ilgili ufak bi bilgi verdi burayla özdeşleştirdim
inş odur yalnız kendi kendime gelin güvey olabilirim
ama sen çalışıyonnn gün içinde eşinin teli nasıl sende olucak
afiyet olsun kuzumgelin beraber olsun valla
bend edeğişik bişey yapcam bakalım umarım beğenirevet benimde çok hoşuma gitti çok özenmişler.ben farklı paketlerle yapmıştım ama şimdi hepsini tek renk yapacam
oyy kıyamam ben sanakatilim hiç renk vermiooo
belkide kendimin katili ve kurbanıyımdır saırım kendime çıktımm :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?