1 ay sonra fotoğraf koyduğumda bugünkü haliyle karşılaştırmalı olarak koyucam canım :)Keske sacinin simdiki halini de koysaydin :) suan nerde oldugunu bilmediğimiz icin bir ay sonrada anlamamis olucazz
Saclarınız asırı kuruysa kırılmamaları ıcın nemlendırmenız gereklı karışım yağları sadece dıplerr uygulayın boylara ce uçlara hındıstan cevıxı veya zeytınyağı uygulamanızı tavsıye ederım
aynen saç düzleştiricisi ve maşa başa sarıyor tüm işlemleri resmen. Soğan suyunun kokusu gözümü korkuttu açıkcası ben hint,badem,zeytin yağını bir gece bekletip kayısı yağıyla nemlendirmeden çok memnun kaldım. Neredeyse her yerde kayısı yağını öneriyorum. Aklınızda bulunsun bence inanılmaz güzel kokulu pirinç suyuna bir kaç damla damlatıp gün içinde bir kaç fıs muazzam bir koku parlaklık ve yumuşaklık veriyor :)Tabi bu süre içinde saçıma hiç ısıl ıişlem uygulamadım gerçekten düzleştirici maşa gibi şeyler saçlarına uzamasını engelliyo saçınızı uzatmak istiyosanız bu tür aletler kullanmayın sonuçu siz de fark ediceksiniz.
Bende bugün a101den aldım kayısı yağı biraz ucuz bir fiyatlıydı güveniyorum pek ama bu yağı pirinç değil de normal suyla azcık damlatıp sıksam nasıl olur denedin mi hiç?aynen saç düzleştiricisi ve maşa başa sarıyor tüm işlemleri resmen. Soğan suyunun kokusu gözümü korkuttu açıkcası ben hint,badem,zeytin yağını bir gece bekletip kayısı yağıyla nemlendirmeden çok memnun kaldım. Neredeyse her yerde kayısı yağını öneriyorum. Aklınızda bulunsun bence inanılmaz güzel kokulu pirinç suyuna bir kaç damla damlatıp gün içinde bir kaç fıs muazzam bir koku parlaklık ve yumuşaklık veriyor :)
Normel suyu denemedim. Cilt rengimi açmak için kullanıpta memnun kaldığım için ve saç içinde çok işe yaradığını duyduğum için direk o geldi aklıma. Olur muhtemelen katkısı su sonucta ama pirinci ıslattığınız zaman kenarıya ayırıp bi deneyin derim ben onuda:)Bende bugün a101den aldım kayısı yağı biraz ucuz bir fiyatlıydı güveniyorum pek ama bu yağı pirinç değil de normal suyla azcık damlatıp sıksam nasıl olur denedin mi hiç?
Bu arada aktarlardan 6 lirayada 2.5 lirayada aynı marka yağa denk geliyorum fiyatlar çok değişiyor ne kadar güvenilir şans işi sanırım 101de guvenılırdır dıye tahmın edıyorum ben.Bende bugün a101den aldım kayısı yağı biraz ucuz bir fiyatlıydı güveniyorum pek ama bu yağı pirinç değil de normal suyla azcık damlatıp sıksam nasıl olur denedin mi hiç?
Bende 4 liraya aldım :)Bu arada aktarlardan 6 lirayada 2.5 lirayada aynı marka yağa denk geliyorum fiyatlar çok değişiyor ne kadar güvenilir şans işi sanırım 101de guvenılırdır dıye tahmın edıyorum ben.
Aynen sürekli yapmaya üşeniyor insan ama deneyince bırakamadm ben şimdi saçımı yıkayıp uyguladım kendilerini :) bende saç uçlarım çok kırık ve kuru diye başladım.Saç uçlarımı bir araya alıp yüzüme bastırarak farkediyorum gelişmesini eskiden diken gibi gelen uçlar şuan pudra fırçası gibi hissediliyor.Her ortamda saçlarıma dokunanlar saçımdan kayan bereler filan çok iyi durum :) Umarım sende çok memnun kalırsınnBende 4 liraya aldım :)
Ben hani pirinç iki güne değiştirmek gerekli diye demiştim suyu ama annem pilav yaparken denicem bende merak ediyorum çünkü saç uçlarımda kuruluk var benim bir de hemen uçları karışıyor kıvırcık olduğundan devamlı tarayamıyorum kabarıyor şekli bozuluyor inşallah iyi gelir uçlara :)
Resmen benim için bir mucizeden bahsediyorsun benim de öyle diken gibi ne yaptıysam toparlanmadı mutlaka denicem inşallah benimde öyle olur :)Aynen sürekli yapmaya üşeniyor insan ama deneyince bırakamadm ben şimdi saçımı yıkayıp uyguladım kendilerini :) bende saç uçlarım çok kırık ve kuru diye başladım.Saç uçlarımı bir araya alıp yüzüme bastırarak farkediyorum gelişmesini eskiden diken gibi gelen uçlar şuan pudra fırçası gibi hissediliyor.Her ortamda saçlarıma dokunanlar saçımdan kayan bereler filan çok iyi durum :) Umarım sende çok memnun kalırsınn
Dimi bazı insanlar için normel bır durum ama sahsen benım saçımın başına gelenlerden sonra benim için mucıze oldu bu durumResmen benim için bir mucizeden bahsediyorsun benim de öyle diken gibi ne yaptıysam toparlanmadı mutlaka denicem inşallah benimde öyle olur :)
Evet seni okuyorum canım oraya yazarım denedikten sonra teşekkür ederim :)Dimi bazı insanlar için normel bır durum ama sahsen benım saçımın başına gelenlerden sonra benim için mucıze oldu bu durumBekliyorum güzel haberlerini bu arada bir saç günlüğüde venüsselden dıye konu actım bende orada resimli gelişmeler atıyorum beklerim orayada
rica ederiim bekliyorum :) sağlıklı sağlıklı uzatalım inşallah hep birlikte su saçlarımızıEvet seni okuyorum canım oraya yazarım denedikten sonra teşekkür ederim :)
aynen saç düzleştiricisi ve maşa başa sarıyor tüm işlemleri resmen. Soğan suyunun kokusu gözümü korkuttu açıkcası ben hint,badem,zeytin yağını bir gece bekletip kayısı yağıyla nemlendirmeden çok memnun kaldım. Neredeyse her yerde kayısı yağını öneriyorum. Aklınızda bulunsun bence inanılmaz güzel kokulu pirinç suyuna bir kaç damla damlatıp gün içinde bir kaç fıs muazzam bir koku parlaklık ve yumuşaklık veriyor :)
aynen saç düzleştiricisi ve maşa başa sarıyor tüm işlemleri resmen. Soğan suyunun kokusu gözümü korkuttu açıkcası ben hint,badem,zeytin yağını bir gece bekletip kayısı yağıyla nemlendirmeden çok memnun kaldım. Neredeyse her yerde kayısı yağını öneriyorum. Aklınızda bulunsun bence inanılmaz güzel kokulu pirinç suyuna bir kaç damla damlatıp gün içinde bir kaç fıs muazzam bir koku parlaklık ve yumuşaklık veriyor :)
Kayisi yagini hic denemedim ama gördüğüm ilk yerde alicam bakalim ben de memnun kalicak miyim tavsiyen icin tesekkur ederim :)aynen saç düzleştiricisi ve maşa başa sarıyor tüm işlemleri resmen. Soğan suyunun kokusu gözümü korkuttu açıkcası ben hint,badem,zeytin yağını bir gece bekletip kayısı yağıyla nemlendirmeden çok memnun kaldım. Neredeyse her yerde kayısı yağını öneriyorum. Aklınızda bulunsun bence inanılmaz güzel kokulu pirinç suyuna bir kaç damla damlatıp gün içinde bir kaç fıs muazzam bir koku parlaklık ve yumuşaklık veriyor :)