- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.181
Ya kizlarr ben cok kasinmaya baslafim sa irm gobegim catliycak en basndan beri bebe yagi kullaniyorum ama catlak icin bana krem onerebilirmisnz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lierac yada mustela kullanabilirsin tatlım. Çatlak oluşması için daha çok erken değil mi bol bol su tüketmeyi ihmal etme. İçten nemlendirmek en önemlisiymiş benimde en çok korktuğum şey çatlak oluşmasıYa kizlarr ben cok kasinmaya baslafim sa irm gobegim catliycak en basndan beri bebe yagi kullaniyorum ama catlak icin bana krem onerebilirmisnz
Bella b kullanıyorum çok güzel yağlı bir kremYa kizlarr ben cok kasinmaya baslafim sa irm gobegim catliycak en basndan beri bebe yagi kullaniyorum ama catlak icin bana krem onerebilirmisnz
Ya kizlarr ben cok kasinmaya baslafim sa irm gobegim catliycak en basndan beri bebe yagi kullaniyorum ama catlak icin bana krem onerebilirmisnz
Ah inşallah canimAllah korusun. Güzel düşünelim güzel olsun inş kötü şeyler düşünmek yok en başından beri kolaymı geçti bu süreç ? Bak göreceksin çok kısa bir süre içerisinde mucizelerin sana gülümseyecekler :)
Öyle mi?ben basindan beri elevit kullanıyorum yeni bitti tekrar aldim bundan sonra bi anlami yok herhalde baska ilac almanınKızlar bilginiz olsun istedim. Elevit te domuz jelatini kullanılmış ve firme bunu yalanlamamış. Decavitle aynı özellikte o yüzde elevit kullanmaktansa decavit alın derim. Tabi tercih sizin
Canim ben de bi ara bebek yagi kullaniyodum karnim kıpkırmızı oldu kasintidan oldum ben de biraktim bebek yaginiYa kizlarr ben cok kasinmaya baslafim sa irm gobegim catliycak en basndan beri bebe yagi kullaniyorum ama catlak icin bana krem onerebilirmisnz
Nasilsin leydicimGünaydın azerinnn :)
Çok şükür iyiyi canım sen nasılsın :)Ah inşallah canim
Öyle mi?ben basindan beri elevit kullanıyorum yeni bitti tekrar aldim bundan sonra bi anlami yok herhalde baska ilac almanın
Canim ben de bi ara bebek yagi kullaniyodum karnim kıpkırmızı oldu kasintidan oldum ben de biraktim bebek yagini
Eger kızarıklık kabarma falan varsa sirkeyle suyu karistir sil 2 güne gecti benimki
Nasilsin leydicim
Sirt agrimi saymazsak iyim canim:)Çok şükür iyiyi canım sen nasılsın :)
Evet canım aslında çoğu hekim decavit veriyor artık ama elevit verenlerde varmış demekkiAh inşallah canim
Öyle mi?ben basindan beri elevit kullanıyorum yeni bitti tekrar aldim bundan sonra bi anlami yok herhalde baska ilac almanın
Canim ben de bi ara bebek yagi kullaniyodum karnim kıpkırmızı oldu kasintidan oldum ben de biraktim bebek yagini
Eger kızarıklık kabarma falan varsa sirkeyle suyu karistir sil 2 güne gecti benimki
Nasilsin leydicim
Belki de bizim burda decavit yoktur malum her ülkede ilac farkli oluyoEvet canım aslında çoğu hekim decavit veriyor artık ama elevit verenlerde varmış demekki
Amin teşekkür ederiz canim:)Maşallah Allah saglıklıca kucacınıza almayı nasıp etsin çok heyecanlı bır durum
Seyyahhk var bi de onu unutmuşumBu arada kizlar kac kişiyiz?tablo yapayim dedim telden olmadi
Azerinnn
Yesim81
Berennsn
Lady1234
Yesim43
Mayss
Fatmasimsek
hhcm
Wilwarinb
Nevintt
Meltemaksoz
Benim aklimda kalanlar
Baska kimler vardi?
Olabilir canımBelki de bizim burda decavit yoktur malum her ülkede ilac farkli oluyo
Amin teşekkür ederiz canim:)
Darısı tüm isteyenlere inşallah