• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz gelinleri ❤

Düğünüm uzunköprüde olucak temmuzda.Kuaför ve makyaj sıkıntım var benim.Saçım 2 kere yapılıcak bir konvoya birde akşam düğüne.Bende kuaför önerisi bekliyorum arkadaşlar

Arkadaşlar merhaba,
Evlenecek olanlara şimdiden hayırlı olsun, mutluluğunuz daim olsun ;)
İstanbul da olan arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler mi uygun fiyata düğün çekimi yapıyorum.. Stüdyom yok dış çekim yapıyorum..

Arkadaşlar Merhaba,
İstanbul Avrupa yakasında olan arkadaların düğün çekimlerini ücretsiz olarak yapmak istiyorum.. Anlaştığınız bir fotografçı olabilir,onunla planınıza devam edebilirsiniz...Çekimden arta kalan zamanınızı birlikte değerlendirip fotoğraf çekimleri veya doğal hallerinizle düğün öncesi sonrası çekim yapabiliriz..
Çektiğim fotoğrafların bana referans olması için çekimleri şimdilik ücretsiz yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar nerdeyse biray kaldı ne durumdasınız bitti mi eksikler

Benim 50 günüm kaldı 30 temmuzde düğüünümüzz
Çok eksiğim kalmadı aslında ama mobilyalar falan gelmedi henüz
Beyaz eşyalar da aynı şekilde.
Ev hala bomboş :))
Çok durağan bir dönemdeyim her şeyi salmış gibiyim neden böyle oldum ki acaba?

benim evimin bir iki küçük şeyleri kaldı ama ben cok yorgunum bitkinim stresliyim herşeyi büyütüyorum nasıl geccek bu durum nasıl rahat olcm bilmiyorum

Benim 50 günüm kaldı 30 temmuzde düğüünümüzz
Çok eksiğim kalmadı aslında ama mobilyalar falan gelmedi henüz
Beyaz eşyalar da aynı şekilde.
Ev hala bomboş :))
Çok durağan bir dönemdeyim her şeyi salmış gibiyim neden böyle oldum ki acaba?
Benimde 31 temmuz :KK49:

Benim düğünüm de 31 trmmuz sayilir :KK54:nisanlim askerdeydi 10 gün oldu geleli,bitti cok şükür. Gelir gelmez her esyamizi eve getirdik mobilyalarimiz,beyaz esyalarimiz,ceyizim her sey geldi sayilir,perdelerimizi sectik dikiliyor,bu gün d hali sectik haftaya tastamam olacak inşallah. Zatrn o da bu haftasonu tekrar gidiyor kendi memleketine. Uzak olunca birbirimize her sey bana kalck diye korkuyordum ama 10gunde hallettik cok şükür. Evimiz benim is yerimr cok yakin bos vakitlerimde eve gidip gidip ya bulasik makinesini doldurup bosaltiyorum ya da camasir yıkayıp ütülüyorum. Kızlar o kadar heyecanli ki insanın kendi evini kurmasi cok güzel. Allah herkese nasip etsin inşallah:KK68: ve tabi ki de huzurla oturalim inşallah:KK60:

Benimki de 20 temmuzdaaa.Yalnız kızlar havalar çok sıcak ya makyaj ve saçın mahvolucağından korkuyorummm.

Back