2016 temmuz gelinleri ❤

Selam kızlar
Bizimde kısmetse 30 temmuz'da düğünümüz
Malesef ihtiyaçlar ve eşyalar için kredi çekmek zorunda kaldık
Bununla beyaz eşyayı ve balayını hallettik.
Balayına Granada Luxury Hotel(Antalya)ya gidiyoruz. 6 gece 3000 tl'ye aldık.
Hayırlısıyla geçse şu günler artık

Merhaba hayırlı olsun ne kadar kredi çektiniz ki biz beyaz eşyayı karta çektik 560 560 ödüyor nisanlim bizde düğün masrafi ve mobilya için çekerim diyoruz

Merhaba hayırlı olsun ne kadar kredi çektiniz ki biz beyaz eşyayı karta çektik 560 560 ödüyor nisanlim bizde düğün masrafi ve mobilya için çekerim diyoruz
30.000 çektik 2 yıl vade ile
balayı ve beyaz eşyayı o paradan aldık
Mobilyaya da yeter diye düşünüyorum
Kredisiz çok zor cidden

30.000 çektik 2 yıl vade ile
balayı ve beyaz eşyayı o paradan aldık
Mobilyaya da yeter diye düşünüyorum
Kredisiz çok zor cidden
Allah yardımcimiz olsun gerçekten düğün çok zor ama yuva yapana Rabbim yardım edermiş herşey Gönlünüze gore olsun inşallah :)

Biz melasef o kadar pahalı kaldiramayiz bizim ki 4 gece olacak inşallah

Ya yanlış gönderi yaptım heyecandan Ya inanmıyorum ben de 17 temmuzda evleniyorum ben de konyada oturuyorum Konyalıyım ve bende türban yapacak kuaför arıyorum

Allah yardimcimiz olsun çok zor biz d 15000 cekicez 20000 binde kaynanam vericek inşallah atlatiriz kolaylıkla . Ben balayini Otel de gecirmicem nisanlim Mersin in bi koyun de deniz kenarında oturuyor onların orda çok güzel pansiyonlar var ve yazın plaj da 2 3 Şile oluyor sadece ..

Allah yardımcın olsun canım

Yaaa ben mi rahat davranıyorum kiii. Sadece yemek takımı tencere vs. olan bir çeyiz seti aldım. 2 tek kişilik nevresim birkaç yorgan yastık falan. Siz kuafördü gelinlikti beyaz eşyaydı uçup gitmişsiniz kızlar. Bende mi bi tuhaflık var?

Canım nişanlın mersinde ailesiyle mi oturuyor? Ailesinin olduğu yere balayına gitme sonra çoook pişman olursun... Gidin başbaşa üzel bir otele. Bir daha bu gün geri asla gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…