Son güne.bırakmak istemiyorumGelinlik konusu son güne kalır 10 kilo kadar fazlam var verip öyle almalıyim küçük bir ilçe de olduğum için bu kadar sorun olmuyor galiba
Ayniiiii.....:)) balayi için uygun fiyatta otel bilen var mikızlaaarrr benim de 9 temmuz.. stresten ölcem nerdeyse.. alınacak okadar cok şey var ki maddi manevi çöktüm şimdiden sizin nasıl durumlarınız...
Merhaba hayırlı olsun ne kadar kredi çektiniz ki biz beyaz eşyayı karta çektik 560 560 ödüyor nisanlim bizde düğün masrafi ve mobilya için çekerim diyoruzSelam kızlar
Bizimde kısmetse 30 temmuz'da düğünümüz
Malesef ihtiyaçlar ve eşyalar için kredi çekmek zorunda kaldık
Bununla beyaz eşyayı ve balayını hallettik.
Balayına Granada Luxury Hotel(Antalya)ya gidiyoruz. 6 gece 3000 tl'ye aldık.
Hayırlısıyla geçse şu günler artık
30.000 çektik 2 yıl vade ileMerhaba hayırlı olsun ne kadar kredi çektiniz ki biz beyaz eşyayı karta çektik 560 560 ödüyor nisanlim bizde düğün masrafi ve mobilya için çekerim diyoruz
Allah yardımcimiz olsun gerçekten düğün çok zor ama yuva yapana Rabbim yardım edermiş herşey Gönlünüze gore olsun inşallah :)30.000 çektik 2 yıl vade ile
balayı ve beyaz eşyayı o paradan aldık
Mobilyaya da yeter diye düşünüyorum
Kredisiz çok zor cidden
Biz melasef o kadar pahalı kaldiramayiz bizim ki 4 gece olacak inşallahSelam kızlar
Bizimde kısmetse 30 temmuz'da düğünümüz
Malesef ihtiyaçlar ve eşyalar için kredi çekmek zorunda kaldık
Bununla beyaz eşyayı ve balayını hallettik.
Balayına Granada Luxury Hotel(Antalya)ya gidiyoruz. 6 gece 3000 tl'ye aldık.
Hayırlısıyla geçse şu günler artık
Merhaba gelin adayları koni başlığından anlaşıldığı gbi temmuz 17 de Allahim nasip ederse düğünüm var konyada oturuyorum ve konyada bildiğiniz kuafor gelinlik mağazası bindallı sac makyaj turban modelleriniz ve düğün için fikirlerinizi bekliyorum Allahim kolaylık versin herkese şimdiden tesekkurler
Merhaba gelin adayları koni başlığından anlaşıldığı gbi temmuz 17 de Allahim nasip ederse düğünüm var konyada oturuyorum ve konyada bildiğiniz kuafor gelinlik mağazası bindallı sac makyaj turban modelleriniz ve düğün için fikirlerinizi bekliyorum Allahim kolaylık versin herkese şimdiden tesekkurler
Ya yanlış gönderi yaptım heyecandan Ya inanmıyorum ben de 17 temmuzda evleniyorum ben de konyada oturuyorum Konyalıyım ve bende türban yapacak kuaför arıyorumMerhaba gelin adayları koni başlığından anlaşıldığı gbi temmuz 17 de Allahim nasip ederse düğünüm var konyada oturuyorum ve konyada bildiğiniz kuafor gelinlik mağazası bindallı sac makyaj turban modelleriniz ve düğün için fikirlerinizi bekliyorum Allahim kolaylık versin herkese şimdiden tesekkurler
Canim ben madam mimidwn randevu aldımYa yanlış gönderi yaptım heyecandan Ya inanmıyorum ben de 17 temmuzda evleniyorum ben de konyada oturuyorum Konyalıyım ve bende türban yapacak kuaför arıyorum
Allah yardımcın olsun canımAllah yardimcimiz olsun çok zor biz d 15000 cekicez 20000 binde kaynanam vericek inşallah atlatiriz kolaylıkla . Ben balayini Otel de gecirmicem nisanlim Mersin in bi koyun de deniz kenarında oturuyor onların orda çok güzel pansiyonlar var ve yazın plaj da 2 3 Şile oluyor sadece ..
Ben de ordan almayı düşünüyorum ne Zaman alsam erken mi acaba şimdiCanim ben madam mimidwn randevu aldım
seninAllah yardımcın olsun canım
Aaaaa ne erkeni canimm aslaaa ben al bayan erken değil dediBen de ordan almayı düşünüyorum ne Zaman alsam erken mi acaba şimdi
Sağol seninde canim
senin[/QUOTE
Amiin
Madam mimi konyanin baya tutulan kuaforu geç kalmadan al tatlım bide düğünün tam bayramdan snra olduğu için daha çok yoğunluk olurBen de ordan almayı düşünüyorum ne Zaman alsam erken mi acaba şimdi
Tamam Canım haklısın yarın hemen gidip alıyım bari madem erken değilMadam mimi konyanin baya tutulan kuaforu geç kalmadan al tatlım bide düğünün tam bayramdan snra olduğu için daha çok yoğunluk olur
Canım nişanlın mersinde ailesiyle mi oturuyor? Ailesinin olduğu yere balayına gitme sonra çoook pişman olursun... Gidin başbaşa üzel bir otele. Bir daha bu gün geri asla gelmez.Allah yardimcimiz olsun çok zor biz d 15000 cekicez 20000 binde kaynanam vericek inşallah atlatiriz kolaylıkla . Ben balayini Otel de gecirmicem nisanlim Mersin in bi koyun de deniz kenarında oturuyor onların orda çok güzel pansiyonlar var ve yazın plaj da 2 3 Şile oluyor sadece ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?