Hayırlı olsun canım :) kuafor fotoğrafçı tamamdır eşyalara baslamadik bir ay sonra gelinliklere bakacağız ama.zayıflamam.lazım.Bende 13 temmuzda evleniyorum Allah nasip ederse. Kuaförü ayarladık salonu ,fotoğrafçıyı tuttuk. Çeyizimi de tamamladım. Sadece mobilya ve beyaz eşyalarım kaldı , Ama nerde indirim var gözüm orda oluyor al al bitmiyo :))
Sizdemi temmuz gelinisiniz ? :)ben ben ben :)
evetSizdemi temmuz gelinisiniz ? :)
Allah hayirlisini versin inşallah :)
Hayırlı olsun inşallah memleket neresi :)23 temmuzda benimm
Canim o gittiğin kuafore bağlı gittuigin kuafor iyi bir sevilen tutulan kuaforse ayni dugun saloni gbi aylar oncesinden randevu aliniyoe ama sana tavsiyem vaktiyle alman gelinlik konusunda da biz nisanmlimla şubat gbi almayı düşünüyoruz şubat da biraz daha ucuz olur çok diye dusundukKızlar 23 temmuzda bnm ben sadece beyaz eşya aldım o kadar sizleri görünce çok strese girdim erken değil mi kuaför gelinlik için
Ben de 10 Temmuz geliniyim Eskişehir'de oturuyorumm şu an sadece ev için alışveriş yaptım inanın kendime hiç gelinlik saç falan bakamadım
Gelinlik konusu son güne kalır 10 kilo kadar fazlam var verip öyle almalıyim küçük bir ilçe de olduğum için bu kadar sorun olmuyor galibaCanim o gittiğin kuafore bağlı gittuigin kuafor iyi bir sevilen tutulan kuaforse ayni dugun saloni gbi aylar oncesinden randevu aliniyoe ama sana tavsiyem vaktiyle alman gelinlik konusunda da biz nisanmlimla şubat gbi almayı düşünüyoruz şubat da biraz daha ucuz olur çok diye dusunduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?