• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz gelinleri ❤

Haliss42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2015
80
6
36
Merhaba gelin adayları koni başlığından anlaşıldığı gbi temmuz 17 de Allahim nasip ederse düğünüm var konyada oturuyorum ve konyada bildiğiniz kuafor gelinlik mağazası bindallı sac makyaj turban modelleriniz ve düğün için fikirlerinizi bekliyorum Allahim kolaylık versin herkese şimdiden tesekkurler

Ben de 10 Temmuz geliniyim Eskişehir'de oturuyorumm şu an sadece ev için alışveriş yaptım inanın kendime hiç gelinlik saç falan bakamadım :D

Kuafor işini herşeyden önce tuttum.kuafor çok onemli tabi benim.duusncemdir bu sonuçta o gün makyaj veya gelin başım.istedgm gbi olmazsa ileride keşke demek.istemiyorum eskişehirde nasildir bilmem ama konyada kuafor randevuları dolmak üzere buguun randevuyu aldim bayana erken mi olur dedgmde aksine aynı güne uç gelin daha olduğunu söyledi .kuafor istedgin modelin fotoğrafını getir yapariz dedi size tavsiyem kuafor randevusu almadiysaniz acele edin :)

Offf dakika bir gol bir ben kapalı biriyim ama kinamda açık olmak istiyorum nisanlima açık olacağım için dışarıda fotoğraf çektirmek istemediğmi söyledim .bayan fotoğrafçı tutalim o salonda her ani ceksin dedim kuzenim kinasindaki cagiridigi fotoğrafçı ile konuştum kına.başlangıcından sonuna kadar sınırsız 200 liraya çekim yapacağını söyledi nisanlim fazla bulduğunu kendi kameramizla cekelim.dedi moralim bi anda düştü tabi :(((

Bende 13 temmuzda evleniyorum Allah nasip ederse. Kuaförü ayarladık salonu ,fotoğrafçıyı tuttuk. Çeyizimi de tamamladım. Sadece mobilya ve beyaz eşyalarım kaldı , Ama nerde indirim var gözüm orda oluyor al al bitmiyo :))

Bende 13 temmuzda evleniyorum Allah nasip ederse. Kuaförü ayarladık salonu ,fotoğrafçıyı tuttuk. Çeyizimi de tamamladım. Sadece mobilya ve beyaz eşyalarım kaldı , Ama nerde indirim var gözüm orda oluyor al al bitmiyo :))
Hayırlı olsun canım :) kuafor fotoğrafçı tamamdır eşyalara baslamadik bir ay sonra gelinliklere bakacağız ama.zayıflamam.lazım.:(

Kızlar 23 temmuzda bnm ben sadece beyaz eşya aldım o kadar sizleri görünce çok strese girdim erken değil mi kuaför gelinlik için :KK17:

Kızlar 23 temmuzda bnm ben sadece beyaz eşya aldım o kadar sizleri görünce çok strese girdim erken değil mi kuaför gelinlik için :KK17:
Canim o gittiğin kuafore bağlı gittuigin kuafor iyi bir sevilen tutulan kuaforse ayni dugun saloni gbi aylar oncesinden randevu aliniyoe ama sana tavsiyem vaktiyle alman gelinlik konusunda da biz nisanmlimla şubat gbi almayı düşünüyoruz şubat da biraz daha ucuz olur çok diye dusunduk

Ben de 10 Temmuz geliniyim Eskişehir'de oturuyorumm şu an sadece ev için alışveriş yaptım inanın kendime hiç gelinlik saç falan bakamadım :KK70:

Benimde Eskişehir ama saç belli değil mi Hasan Güder'den başkasına giden gelin kaldı mı ki...

Canim o gittiğin kuafore bağlı gittuigin kuafor iyi bir sevilen tutulan kuaforse ayni dugun saloni gbi aylar oncesinden randevu aliniyoe ama sana tavsiyem vaktiyle alman gelinlik konusunda da biz nisanmlimla şubat gbi almayı düşünüyoruz şubat da biraz daha ucuz olur çok diye dusunduk
Gelinlik konusu son güne kalır 10 kilo kadar fazlam var verip öyle almalıyim küçük bir ilçe de olduğum için bu kadar sorun olmuyor galiba

kızlaaarrr benim de 9 temmuz.. stresten ölcem nerdeyse.. alınacak okadar cok şey var ki maddi manevi çöktüm şimdiden sizin nasıl durumlarınız...

Back