çıkmış soruları çözün heyecan yapacak bir şey yok
hayırlı olsun şimdiden
Benden iyi durumda sayılırsın ben kursa bile gitmiyorum çok istediğim halde gözümde ne kadar büyüttüğümü sen düşün artık
Merhabalar arkadaşlar
C tesi teorik sınav var
sonra direksiyon bende biraz heyecan stres varya nasıl geçecek bilmiyorum
Benim gibi olanlar varsa buyrun dertleselim
Çıkmış sorulari calistin mi yeter. Cok kolay zaten.
Ilk direksiyon sınavında sakin ol yeter.
Yokus var mi sinav alaninda bilmiyorum ama yokus kalkisina, geri gidis, park disinda sorun yok :)
Geçen sene aldım ehliyeti, yeni sistemle. Sürekli erteliyordum, sonunda kayıt oldum aldım.
Teorik sınav için geçmiş yılların soruları ile size verilen kitaptaki deneme sorularını çözün. Çok benzerleri çıkıyor.
Direksiyon sınavı için sakin olun, değilseniz bile öyle gözükün. Tüm parkuru sorunsuz tamamlayıp sırf aşırı stresli diye bırakılan adayları duydum.
Arabaya binip gerekli kontrolleri yapın, sinyal verip yola çıkın. Gereksiz hızlanmayın, şerit değiştirmeyin. Sonrasında park etme, geri geri gitme ve yokuşta kalkış parkurlarını geçeceksiniz. Park için zaten taktik veriyorlar, yokuşta kalkışta da yarım debriyajı kullanın. Parkuru tamamlayın, bitti gitti. Hata yapmaz ve arabadan indirilmezseniz geçtiniz sayın.
Sınav öncesi mutlaka aynı parkuru birden fazla tekrarlayın. Arabanız varsa biriyle gidip kendiniz de çalışabilirsiniz.
Rahat olmak önemli emin olun, kimler kimler alıyor ehliyet öyle düşünün.
Şimdiden kolay gelsin.
İnşallah ama ben paniğim ya hani haberlerde çıkar ya fren yerine gaza bastı diye hah işte o haberlere konu olmam mümkün gibiBende buyute buyute sonunda kayıt oldum kursa
İnş sizde olursunuz
İnşallah ama ben paniğim ya hani haberlerde çıkar ya fren yerine gaza bastı diye hah işte o haberlere konu olmam mümkün gibi
Allah yardımcın olsun canım inşallah alabilirsin özeniyorum valla benden küçükleri görüyorum direksiyon başında şunlar kadar olamadım diyorumZor ya
Herkes heyecanlanır, mevzu onu kontrol edebilmek ve yansıtmamak. İlk denemenizde geçemezseniz sonunda ölüm yok bunu düşünün, diğer kişiler de yapıyor ben de yapabilirim diye inanın. Baktınız çok heyecan yaptınız ağzınızdan nefes alıp burnunuzdan verin sakin sakin. Zor bu yapamam diye yola koyulmayın. Elimden geleni yapayım gerisi şans diyip geçin. Şimdiden kolaylıklar diliyorumTesekkur ederim çok güzel anlatmşsnz
Da nasl sakin olabiliyorsunuz ya
Direksiyonda iyiyim ama dönel kavşaklarda heyecan yapıyorum buda bazen hata yapmama sebep oluyor
Bide korkuttular cok zor diye
Herkes heyecanlanır, mevzu onu kontrol edebilmek ve yansıtmamak. İlk denemenizde geçemezseniz sonunda ölüm yok bunu düşünün, diğer kişiler de yapıyor ben de yapabilirim diye inanın. Baktınız çok heyecan yaptınız ağzınızdan nefes alıp burnunuzdan verin sakin sakin. Zor bu yapamam diye yola koyulmayın. Elimden geleni yapayım gerisi şans diyip geçin. Şimdiden kolaylıklar diliyorum
Yok ya ne zoru oyle olsa ben geçemezdim :)
Allah yardımcın olsun canım inşallah alabilirsin özeniyorum valla benden küçükleri görüyorum direksiyon başında şunlar kadar olamadım diyorum
Diyorsunuz
Oyle cidden :)
Sakin ol yeterKemer ayna onemli zaten bilirsin bunlari. Şoför kapisi sag elle acilacak ki arkayi goresin. Kavsakta, ada etrafinda donerken yavasla. Durdugunda 1 e almayi unutma, ayni gun motorsiklet egitimleri varsa ayni yerde ona dikkat et lap diye çıkıyorlar sagdan soldan...
Ben egitimi hep seat ibiza ile aldim. 9 ders. Sinav gunu bir baktim mercedes a160 a çağırdılar. Tek seat vardi zaten o da benim egitime denk gelmisti.
Bindim haydi dediler.
Baktim baktim el freni yooook
Fakiriz iste ne bileyim bu yeni arabaların el freni yokmuş, solda bir dugmesi varmis bu gorevi yapan
Hem rezil olduk hem ilk sınavdan kaldik iyi mi