Çok tatlı telaşlar birde şu elbisemi alsam
15 şubat gibi olacak
kızlaaaar şu elbiseyi sipariş verdim gelsin deneyim umarım güzel olur yakışır üstüme eğer istediğim gibi bir elbise çıkmazsa o zaman gözümle gördüğümü alırım bunuda ya iade ederm ya başka yerde giyerim umarım güzel olur aile arasında olacağı için böyle bir elbise istiyordum anca bunu bulabildim bakalımEki Görüntüle 1760474
umarım istediğim gibi üzerime uyar şansıma ya inşallahÇok hoş elbise, bu tonları çok severim çok soft. umarım bedenine uyar, o gün için gayet uygun bence :)
güzelmiş canm ne kadara nerden sipariş ettin15 şubat gibi olacak
kızlaaaar şu elbiseyi sipariş verdim gelsin deneyim umarım güzel olur yakışır üstüme eğer istediğim gibi bir elbise çıkmazsa o zaman gözümle gördüğümü alırım bunuda ya iade ederm ya başka yerde giyerim umarım güzel olur aile arasında olacağı için böyle bir elbise istiyordum anca bunu bulabildim bakalımEki Görüntüle 1760474
kız çok uygun süpermizu diye bir siteden kargoyla birlikte 65 lira falan canım
Valla tepsiyi hiç karıştırmakız çok uygun süper
rengini sevdim
söz tepsin elbisenin 3 katı
bedeni olur mı ki canım
evet canm ben geçen sene şubatta 100 tl ye taçta abiye gördümValla tepsiyi hiç karıştırmanasıl bir ruh halim vardı bilmiyorum aman napim vallaha ya çok beğendim ve istediğim gibi olmazda üzülürüm diye yaptırdım elbisem de olmazsa onuda mecbur kızılaydan alıcam taç ta çok uygun elbiseler vardı
nişanlığının fotoğrafı var mı canımm merak ettimevet canm ben geçen sene şubatta 100 tl ye taçta abiye gördüm
kendi nişanlığımı 245 e aldım selin mağazasından şubatta
yazın 800 oldu
ankarada mısın canmnişanlığının fotoğrafı var mı canımm merak ettim
Ankara ve istanbul diyelim hemen bakıyorm canımmankarada mısın canm
topiğim vardı
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nisan-kiyafetim-fotografli.795523/
nişanlığımı çok içime sinerek aldımbu boyu kısalmamış hali tabi minicik kısalttık.
hayırlı olsun canım nısan ne zamanPudra elbiseyi giymekten vazgeçtim lacivert siyah tüllü bir abiye aldım onnu giycem...
Cumartesi tanışmaya geliyorlar hafta içi isteme olacak tanışma günü yemek yapcaz babasıyla ikisi gelcek tek ne yemek yapmalı sizce birde nişanda ikramlık neler olabilir
hayırlı olsun canım nısan ne zaman
elbisenin fotoğrafı var mı ? neden annesi gelmiyor tanışmaya pekiPudra elbiseyi giymekten vazgeçtim lacivert siyah tüllü bir abiye aldım onnu giycem...
Cumartesi tanışmaya geliyorlar hafta içi isteme olacak tanışma günü yemek yapcaz babasıyla ikisi gelcek tek ne yemek yapmalı sizce birde nişanda ikramlık neler olabilir
elbisenin fotoğrafı var mı ? neden annesi gelmiyor tanışmaya peki
hadi hayırlı olsun canım. bizimde aynı gün aile tanışması olduDün tanışma oldu rabbime şükür hiç bir sorun olmadı salı günü nişanımız var isteme ve nişan bir arada olacak kızlar rabbim herkese yardım etsin inşallah çok zor bişey korku dolu bişey olurmu biri bişey dermiiama bunu atlattım nişanıda atlatırım umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?