• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubatta Nişanlanacaklar Gelin Sohbet Edelim ^_^

15 şubat gibi olacak

kızlaaaar şu elbiseyi sipariş verdim gelsin deneyim umarım güzel olur yakışır üstüme eğer istediğim gibi bir elbise çıkmazsa o zaman gözümle gördüğümü alırım bunuda ya iade ederm ya başka yerde giyerim umarım güzel olur aile arasında olacağı için böyle bir elbise istiyordum anca bunu bulabildim bakalım
Screenshot_11.png

15 şubat gibi olacak

kızlaaaar şu elbiseyi sipariş verdim gelsin deneyim umarım güzel olur yakışır üstüme eğer istediğim gibi bir elbise çıkmazsa o zaman gözümle gördüğümü alırım bunuda ya iade ederm ya başka yerde giyerim umarım güzel olur aile arasında olacağı için böyle bir elbise istiyordum anca bunu bulabildim bakalımEki Görüntüle 1760474

Çok hoş elbise, bu tonları çok severim çok soft. umarım bedenine uyar, o gün için gayet uygun bence :)

15 şubat gibi olacak

kızlaaaar şu elbiseyi sipariş verdim gelsin deneyim umarım güzel olur yakışır üstüme eğer istediğim gibi bir elbise çıkmazsa o zaman gözümle gördüğümü alırım bunuda ya iade ederm ya başka yerde giyerim umarım güzel olur aile arasında olacağı için böyle bir elbise istiyordum anca bunu bulabildim bakalımEki Görüntüle 1760474
güzelmiş canm ne kadara nerden sipariş ettin

mizu diye bir siteden kargoyla birlikte 65 lira falan canım

kız çok uygun süper
rengini sevdim:KK200:
söz tepsin elbisenin 3 katı :KK70:
bedeni olur mı ki canım
Valla tepsiyi hiç karıştırma :D nasıl bir ruh halim vardı bilmiyorum aman napim vallaha ya çok beğendim ve istediğim gibi olmazda üzülürüm diye yaptırdım elbisem de olmazsa onuda mecbur kızılaydan alıcam taç ta çok uygun elbiseler vardı

Valla tepsiyi hiç karıştırma :KK70: nasıl bir ruh halim vardı bilmiyorum aman napim vallaha ya çok beğendim ve istediğim gibi olmazda üzülürüm diye yaptırdım elbisem de olmazsa onuda mecbur kızılaydan alıcam taç ta çok uygun elbiseler vardı
evet canm ben geçen sene şubatta 100 tl ye taçta abiye gördüm
kendi nişanlığımı 245 e aldım selin mağazasından şubatta
yazın 800 oldu :D

Pudra elbiseyi giymekten vazgeçtim lacivert siyah tüllü bir abiye aldım onnu giycem...

Cumartesi tanışmaya geliyorlar hafta içi isteme olacak tanışma günü yemek yapcaz babasıyla ikisi gelcek tek ne yemek yapmalı sizce birde nişanda ikramlık neler olabilir

Pudra elbiseyi giymekten vazgeçtim lacivert siyah tüllü bir abiye aldım onnu giycem...

Cumartesi tanışmaya geliyorlar hafta içi isteme olacak tanışma günü yemek yapcaz babasıyla ikisi gelcek tek ne yemek yapmalı sizce birde nişanda ikramlık neler olabilir
hayırlı olsun canım nısan ne zaman

elbisenin fotoğrafı var mı ? neden annesi gelmiyor tanışmaya peki

Dün tanışma oldu rabbime şükür hiç bir sorun olmadı salı günü nişanımız var isteme ve nişan bir arada olacak kızlar rabbim herkese yardım etsin inşallah çok zor bişey korku dolu bişey olurmu biri bişey dermii :D ama bunu atlattım nişanıda atlatırım umarım...

Dün tanışma oldu rabbime şükür hiç bir sorun olmadı salı günü nişanımız var isteme ve nişan bir arada olacak kızlar rabbim herkese yardım etsin inşallah çok zor bişey korku dolu bişey olurmu biri bişey dermii :KK70: ama bunu atlattım nişanıda atlatırım umarım...
hadi hayırlı olsun canım. bizimde aynı gün aile tanışması oldu :KK49::KK76:

Back