• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubatta Nişanlanacaklar Gelin Sohbet Edelim ^_^

evet bunu görmüştüm sitesinde herkes methedio forever new mağazasını ama benim hiç girmişliğim bile yok. Bakıcam buna da listemde var :)
ben de ilk kez söz için baktım ama fiyat farkıda yoktu dandik elbiseler 200 tl idi. 100 e aldım ben daha bile uyguna geldi :KK24: ee düğünü bu sene mi düşünüyorsunuz:eek:

ben de ilk kez söz için baktım ama fiyat farkıda yoktu dandik elbiseler 200 tl idi. 100 e aldım ben daha bile uyguna geldi :KK24: ee düğünü bu sene mi düşünüyorsunuz:eek:

Genelde pahalı ordaki elbiseler 100ün altında bulduysanız iyimiş :) Evet sonbaharı seviyorum ben onun için sonbahar da düşünüyoruz. Ekim ayının başları gibi olabilir. Sizin belli mi?

Genelde pahalı ordaki elbiseler 100ün altında bulduysanız iyimiş :) Evet sonbaharı seviyorum ben onun için sonbahar da düşünüyoruz. Ekim ayının başları gibi olabilir. Sizin belli mi?
indirim ürünü olunca 99.99 a aldım :oops: ben seneye düşünüyotum. ekimde benim memurluğum 1 senesini dolduracak sonra tayin olabilcem o yüzden 2017 bahar gibi olur diye tahmin ediyorum :eek::KK68:

indirim ürünü olunca 99.99 a aldım :oops: ben seneye düşünüyotum. ekimde benim memurluğum 1 senesini dolduracak sonra tayin olabilcem o yüzden 2017 bahar gibi olur diye tahmin ediyorum :eek::KK68:
:) Geç olsun güç olmasın. Herkesin istediği gibi olsun her şey. Ben elbisemi ve alyansımı aldım :D müsait oldğmda resimleri atıcam buraya

:) Geç olsun güç olmasın. Herkesin istediği gibi olsun her şey. Ben elbisemi ve alyansımı aldım :KK70: müsait oldğmda resimleri atıcam buraya
aa süper hayırlı olsun canım. ben de tepsimi yaptım hediyeliklerimi hazırladım elbisemi almıştım zaten her şey hazır gibi şuan . merakla bekliyorum seninkileri:KK19:

bak bu forever new de şuan satışta
Baktım dün bişey bulamadım ya hiç istediğim tarz elbise yok hep uzun abiyeler var kısa abiyelerdende hoş duran yok :/ napsam nereye baksam başka izmir caddesinde taça falanda baktım içime sinmedi

ilk defa foto yüklüyorum umarım becerebildim. :) elbise resimde kötü çıkmış ama rengi bordo dantelli.

Eklentiler

• IMG-20160130-WA0012.jpeg
    IMG-20160130-WA0012.jpeg
    24,6 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG-20160130-WA0016.jpg
    IMG-20160130-WA0016.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 81
aa süper hayırlı olsun canım. ben de tepsimi yaptım hediyeliklerimi hazırladım elbisemi almıştım zaten her şey hazır gibi şuan . merakla bekliyorum seninkileri:KK19:

bende tepsi aynalı tepsi alıcam h.sonu bizim burdan üzerini kendim süslicem. onu da atarım :)

Elbiseni nerden almıştın canım alyansında çok hoş güle güle kullan inşallah

Teşekkür ederim daha güzeli sizlerin olsun :) Elibsemi pendikte ki bir butikten aldım. çok dolaştım çok yoruldum hiç güzel birşey yok. bunu zor buldum valla :) bende yaptıracağım tepsiyi instgramda gördüm.fiyat istedim. 270 TL dediler:KK57: baktım bizim orda ki züccaciyede aynı tepsi 30 tl. onu alırım üzerini de elbiseme uygun çiçeklerle süslerim dedim :D

Teşekkür ederim daha güzeli sizlerin olsun :) Elibsemi pendikte ki bir butikten aldım. çok dolaştım çok yoruldum hiç güzel birşey yok. bunu zor buldum valla :) bende yaptıracağım tepsiyi instgramda gördüm.fiyat istedim. 270 TL dediler:KK57: baktım bizim orda ki züccaciyede aynı tepsi 30 tl. onu alırım üzerini de elbiseme uygun çiçeklerle süslerim dedim :KK70:
bende ankarada gezdim kızılayı falan bişey bulamadım :/ en kötü uzun abiye alıp onu kestirrm diye düşünüyorum ama umaırım güzel bişe bulurum gerek kalmaz

bende ankarada gezdim kızılayı falan bişey bulamadım :/ en kötü uzun abiye alıp onu kestirrm diye düşünüyorum ama umaırım güzel bişe bulurum gerek kalmaz

umarım bulursun ya çok zor valla bu işler. Elbiseyi aldım rahatladım biraz :) bir de ben magaza dolasmayı alışveriş yapmayı sevmem hiç :)

bende tepsi aynalı tepsi alıcam h.sonu bizim burdan üzerini kendim süslicem. onu da atarım :)
bak bende ayna kestirdim 10 tl ye. çiçek yükseltici makas dahil toplam 50 tl tuttu. fotosunu ekliyorm bak bakalım

Eklentiler

• image-1.jpeg
    image-1.jpeg
    97,2 KB · Görüntüleme: 98
Benimde alacağım aynalı tepsi bu anneme sordurdum 35-40 TL demişler fiyatı için.30 a almaya çalışıcam :)

Eklentiler

• 7513_1667454003495161_217776890517785520_n.jpg
    7513_1667454003495161_217776890517785520_n.jpg
    131,6 KB · Görüntüleme: 82
hepsi birbirinden güzel :eek: instagramda 250 tl ye satıyolar :63: 50 tl tuttu işte benim toplam makas yükselticiler dahill:KK28::mad:

Back