- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
ben de ilk kez söz için baktım ama fiyat farkıda yoktu dandik elbiseler 200 tl idi. 100 e aldım ben daha bile uyguna geldievet bunu görmüştüm sitesinde herkes methedio forever new mağazasını ama benim hiç girmişliğim bile yok. Bakıcam buna da listemde var :)
ben de ilk kez söz için baktım ama fiyat farkıda yoktu dandik elbiseler 200 tl idi. 100 e aldım ben daha bile uyguna geldiee düğünü bu sene mi düşünüyorsunuz
İstanbul - maltepe de yim. Daha bakmadım hiç biyere ama arayınca bulunmuyor ya ondan olumsuzum
indirim ürünü olunca 99.99 a aldımGenelde pahalı ordaki elbiseler 100ün altında bulduysanız iyimiş :) Evet sonbaharı seviyorum ben onun için sonbahar da düşünüyoruz. Ekim ayının başları gibi olabilir. Sizin belli mi?
:) Geç olsun güç olmasın. Herkesin istediği gibi olsun her şey. Ben elbisemi ve alyansımı aldımindirim ürünü olunca 99.99 a aldımben seneye düşünüyotum. ekimde benim memurluğum 1 senesini dolduracak sonra tayin olabilcem o yüzden 2017 bahar gibi olur diye tahmin ediyorum
aa süper hayırlı olsun canım. ben de tepsimi yaptım hediyeliklerimi hazırladım elbisemi almıştım zaten her şey hazır gibi şuan . merakla bekliyorum seninkileri:) Geç olsun güç olmasın. Herkesin istediği gibi olsun her şey. Ben elbisemi ve alyansımı aldımmüsait oldğmda resimleri atıcam buraya
Baktım dün bişey bulamadım ya hiç istediğim tarz elbise yok hep uzun abiyeler var kısa abiyelerdende hoş duran yok :/ napsam nereye baksam başka izmir caddesinde taça falanda baktım içime sinmedibak bu forever new de şuan satışta
aa süper hayırlı olsun canım. ben de tepsimi yaptım hediyeliklerimi hazırladım elbisemi almıştım zaten her şey hazır gibi şuan . merakla bekliyorum seninkileri
ilk defa foto yüklüyorum umarım becerebildim. :) elbise resimde kötü çıkmış ama rengi bordo dantelli.
bende tepsi aynalı tepsi alıcam h.sonu bizim burdan üzerini kendim süslicem. onu da atarım :)
Elbiseni nerden almıştın canım alyansında çok hoş güle güle kullan inşallah
bende ankarada gezdim kızılayı falan bişey bulamadım :/ en kötü uzun abiye alıp onu kestirrm diye düşünüyorum ama umaırım güzel bişe bulurum gerek kalmazTeşekkür ederim daha güzeli sizlerin olsun :) Elibsemi pendikte ki bir butikten aldım. çok dolaştım çok yoruldum hiç güzel birşey yok. bunu zor buldum valla :) bende yaptıracağım tepsiyi instgramda gördüm.fiyat istedim. 270 TL dedilerbaktım bizim orda ki züccaciyede aynı tepsi 30 tl. onu alırım üzerini de elbiseme uygun çiçeklerle süslerim dedim
bende ankarada gezdim kızılayı falan bişey bulamadım :/ en kötü uzun abiye alıp onu kestirrm diye düşünüyorum ama umaırım güzel bişe bulurum gerek kalmaz
bak bende ayna kestirdim 10 tl ye. çiçek yükseltici makas dahil toplam 50 tl tuttu. fotosunu ekliyorm bak bakalımbende tepsi aynalı tepsi alıcam h.sonu bizim burdan üzerini kendim süslicem. onu da atarım :)
umarım bulursun ya çok zor valla bu işler. Elbiseyi aldım rahatladım biraz :) bir de ben magaza dolasmayı alışveriş yapmayı sevmem hiç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?