- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
benim aslında şubatta sözüm olacak ben nişanı baharda dışarda yapmak istiyorum. söz için kısa fuşya bi elbise aldım. benmde erkek arkadaşım geldi tanıştı 13 şubatta ailesi gelecek 27 sinde söz olcak kısmetse :) ben ailemden ve erkek arkadaşımın ailesinden başka şehirde yaşıyorum. o yüzden sürecimiz brz yavaş ilerliyor bizimMerhaba teşekkür ederim :) Evet nişanı evde yapıcam 30 kişi civarı olucak onun için dışarıda yapıp koşturmak istemedim açıkcası sevmiyorum da pek öyle şeyleriSözlü sayılmam heralde henüz tanışmalar oldu onlar geldi, biz gittik. 13 şubatta da istemeye gelecekler ve yüzükler takılacak olcak bitcek Sizler nerelerde yapcaksanız. Nişan kıyafetlerimizi, alyansları, nişan hediyeliklerimizi vs. paylaşırsak fikir olur. Benim çok ihtiyacım var fikre çünkü
benim aslında şubatta sözüm olacak ben nişanı baharda dışarda yapmak istiyorum. söz için kısa fuşya bi elbise aldım. benmde erkek arkadaşım geldi tanıştı 13 şubatta ailesi gelecek 27 sinde söz olcak kısmetse :) ben ailemden ve erkek arkadaşımın ailesinden başka şehirde yaşıyorum. o yüzden sürecimiz brz yavaş ilerliyor bizimben sözde kahve kavanozları hazırlıcam. yüzük yükselticileri ve kurdele yaptırdım. sen de ne durumda hazırlıklar
ayy aynı haldeyiz ben de haftasonu eminönüne gideceğimm. aynı biçimde elbisemle aynı renk çiçeklerle süslicem tepsimi:) zamanın olması daha güzel yavaş yavaş yaparsın her şeyi. Benim 2,5 haftam var ama hiçbir şey hazır değilne elbise,ne alyans,ne hediyelikler,ne pasta nasıl yetiştiricem bilmiyorum. Hafta içi çalıştığım için sadece hafta sonlarım var. bu hafta sonu alyans ve elbise işini halletmek istiyorum. Nişan için de ben kahve kavanozları düşünmüştüm. Eminönünde şark han dan kavanoz alıp,ordan mehmet efendiden kahve alıp kendim yapmak istiyorum ama bakalım :) yüzük tepsisi içinde bizim orda bir yerden içi aynalı tepsi görmüştüm. onu alıp elbisemin renginde çiçeklerle süslemeyi düşünüyorum. Umarım iki ayağım bir papuca girmez
ayy aynı haldeyiz ben de haftasonu eminönüne gideceğimm. aynı biçimde elbisemle aynı renk çiçeklerle süslicem tepsimielbisem hazır ama benimmm
Ben zaten kendim yapıp sattığım için doydum çoğu modele :) o yüzden kahve kavanozuna karar verdm magneti düğünde düşünüyorumEn zoru elbise ve hediyelik bence sen kolaylamışsın sayılır :) hediyelikte hergün fikrim değişiyor. Bir sabun olsun diyorum bi kahve şişesi bi magnet. ne yapıcam bilmiyorum
ten rengin nasıl ? beyaz tenliysen bazn çok soluk durabiliyorPudra rengimi alsam diye düşünüyorum
ten rengin nasıl ? beyaz tenliysen bazn çok soluk durabiliyor
aslında bulabilirsen çok güzel olur. hangi ildesinBende bordo dantelli,kloş kısa bir elbise istiyorum ama sanmıyorum bulabileceğimi. Pudra da çok güzel olur pastel tonlarını da severim.
aslında bulabilirsen çok güzel olur. hangi ildesin
ya istanbuldasın her yerde bulursun. ben söz için forewer new den aldım. nişanı da alfabeta ya bakmayı düşünüyorum. bakırköye filan gitsen ?İstanbul - maltepe de yim. Daha bakmadım hiç biyere ama arayınca bulunmuyor ya ondan olumsuzum
bi dene bakalm. ne zaman bakacaksınBeyaz tenliyim ama hortlak gibi değil buğdaya yakın
yarın bakıcam kısmetse ya bi gezeyim kızılayı başka nere varki güzel avm baktım geçen haftalarda içime sinmedi güzel bişeylerbi dene bakalm. ne zaman bakacaksın
seçil var oraya mutlaka bak. karuma bakabilirsin. izmir caddesine bakarsın muhakkak bulursunyarın bakıcam kısmetse ya bi gezeyim kızılayı başka nere varki güzel avm baktım geçen haftalarda içime sinmedi güzel bişeyler
bak bu forever new de şuan satıştaİstanbul - maltepe de yim. Daha bakmadım hiç biyere ama arayınca bulunmuyor ya ondan olumsuzum
bak bu forever new de şuan satışta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?