2016 Şubatta Nişanlanacaklar Gelin Sohbet Edelim ^_^

benim aslında şubatta sözüm olacak ben nişanı baharda dışarda yapmak istiyorum. söz için kısa fuşya bi elbise aldım. benmde erkek arkadaşım geldi tanıştı 13 şubatta ailesi gelecek 27 sinde söz olcak kısmetse :) ben ailemden ve erkek arkadaşımın ailesinden başka şehirde yaşıyorum. o yüzden sürecimiz brz yavaş ilerliyor bizim ben sözde kahve kavanozları hazırlıcam. yüzük yükselticileri ve kurdele yaptırdım. sen de ne durumda hazırlıklar

:) zamanın olması daha güzel yavaş yavaş yaparsın her şeyi. Benim 2,5 haftam var ama hiçbir şey hazır değil ne elbise,ne alyans,ne hediyelikler,ne pasta nasıl yetiştiricem bilmiyorum. Hafta içi çalıştığım için sadece hafta sonlarım var. bu hafta sonu alyans ve elbise işini halletmek istiyorum. Nişan için de ben kahve kavanozları düşünmüştüm. Eminönünde şark han dan kavanoz alıp,ordan mehmet efendiden kahve alıp kendim yapmak istiyorum ama bakalım :) yüzük tepsisi içinde bizim orda bir yerden içi aynalı tepsi görmüştüm. onu alıp elbisemin renginde çiçeklerle süslemeyi düşünüyorum. Umarım iki ayağım bir papuca girmez

ayy aynı haldeyiz ben de haftasonu eminönüne gideceğimm. aynı biçimde elbisemle aynı renk çiçeklerle süslicem tepsimi elbisem hazır ama benimmm

ayy aynı haldeyiz ben de haftasonu eminönüne gideceğimm. aynı biçimde elbisemle aynı renk çiçeklerle süslicem tepsimi elbisem hazır ama benimmm

En zoru elbise ve hediyelik bence sen kolaylamışsın sayılır :) hediyelikte hergün fikrim değişiyor. Bir sabun olsun diyorum bi kahve şişesi bi magnet. ne yapıcam bilmiyorum

En zoru elbise ve hediyelik bence sen kolaylamışsın sayılır :) hediyelikte hergün fikrim değişiyor. Bir sabun olsun diyorum bi kahve şişesi bi magnet. ne yapıcam bilmiyorum
Ben zaten kendim yapıp sattığım için doydum çoğu modele :) o yüzden kahve kavanozuna karar verdm magneti düğünde düşünüyorum

az kaldı kızlar hazırlıklar ne alemde yarın elbise almaya gideceğim umarım istediğim gibi bişey alabilirim

Bende yarın elbise ve alyans alıcam. Şimdi de nişan menüsü olarak neler yapsak onu araştırıyorum..

Bende bordo dantelli,kloş kısa bir elbise istiyorum ama sanmıyorum bulabileceğimi. Pudra da çok güzel olur pastel tonlarını da severim.

İstanbul - maltepe de yim. Daha bakmadım hiç biyere ama arayınca bulunmuyor ya ondan olumsuzum
ya istanbuldasın her yerde bulursun. ben söz için forewer new den aldım. nişanı da alfabeta ya bakmayı düşünüyorum. bakırköye filan gitsen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…