2016 Şubatta Nişanlanacaklar Gelin Sohbet Edelim ^_^

oh ya ne güzel geçmiş.. darısı başımıza diyeyim .. isteme söz ayrı olcak sizin o zaman değil mi

Canım ulustan bakarım bi ama kendim yapmayı düşünüyorum çünkü netteki fiyatlar çok pahalı 200üstü para istiyorlar eğer ulusta falan uygun fiyatlı bulursam uğraşmam ama kendimde yapmak isterim hatıra kalır fakat hiç el becerim yok eminönünde nasıl fiyatlar foto çeksende baksam keşke

Maşallah maşallah Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah hadi hayırlı olsun darısı bize inşallah ya bende sorunsuzca işin içinden çıkayım o zaman önce kahveler veriliyor isteniyor çay ve ikramlıklar arkadan oluyor o zaman bende öyle yapayım kahveler nasıl içersiniz diye ben mi sorucam ya ben çok heycanlyım az kaldı azzzzzz

canım gidince çekerim tabiki.ben instagramda bi hesaba sordum tepsi 110 tl dedi. eğer daha pahalıya gelecekse eminönü direk oradan sipariş etmeyi düşünüyorum. yüzük yükseltici yaptırdım bir de yüzük kurdelesi yaptırdım bak sana da fikir olur belki.. böyle bişey yaptrdım ben nişanı baharda yapmayı düşünüyorum buarada. söz olacak şimdi işte muhtemelen 27 şubat olur diye tahmin ediyorum

buradan link atamıyorum resim ekliyorum kurdelenin. ben fuşya yaptırdım bugün gelir heralde gelince onuda atarım sana

Eklentiler

• özlem.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 54

Darisi basiniza inşallah :)
bizde annem sordu kahveleri nasil alirsiniz diye.

Evet ayri vakitlerde olacak. Inşallah subarin ilk haftasi gibi düşünüluyor.
ben isteme söz bir yapıcam zaten ailemden uzakta yaşadığım için süreç uzun oluyor 3 hafta oldu teklif alalı daha yarın erkek arkadaşım ve ailem tanışacak..

Bunu nerden yaptırdın canım isim nerde yazıyorlar
canım yektaetiket diye arat googledan çıkıyor zaten dün geldi benimkide çok beğendim ben fuşya üzerine altın rengi baskı yaptırdım.. sen de bak bakalım hemen 2 3 güne geliyor zaten

Güzelmiş neden kırmızı seçmedin ki canım aslında kırmızı olmaz mı nişan kurdelesi

Hadi bakalım hayırlısı güzel ama belki bende yaptırırım ayy herşey para yaa bune böyleeeeeee azıcıkta olsa para gidiyor herşeye

Çok heycanlıyım çoooooooooooook

yaa hazırlıklar ne durumda :) şubata ne kaldı ki

Evde temizlik var canm yaa sorma daha var gelmelerine ama evde ufak tefek değişiklikler yaptık bu hafta sonu elbise almaya giderim nasıl bişey alsam hiç bilmiyorum aslında siyah almak istemiyorum hiiç ama o güne de siyah hoş duruyor yaa

ne zaman geleceklerdi size

Cumartesi benimde erkek arkadaşım geldi ben bi sonraki ankaraya gelişimde de ailesi gelecek sonraki gelişimde de söz olacak inşallah.. Ben 2 haftada bir geliyorum genelde :) bence de siyah alma evde olacaksa uzun balık bi elbise alabilirsin ben söz için fuşya diz üstü bi elbise aldım bile :)

Merhaba kızlar benimde 13 şubatta nişanım olacak. Aslında 14 şubat istiyordum fakat ertesi gün iş olduğu için pek sıcak bakmadık. Hafta sonu alyans ve elbise işini halletmem lazım.

Merhaba kızlar benimde 13 şubatta nişanım olacak. Aslında 14 şubat istiyordum fakat ertesi gün iş olduğu için pek sıcak bakmadık. Hafta sonu alyans ve elbise işini halletmem lazım.
merhaba hayırlı olsun öncelikle.. nişanı evde mi yapacaksın sözlü müsün şuanda

Merhaba teşekkür ederim :) Evet nişanı evde yapıcam 30 kişi civarı olucak onun için dışarıda yapıp koşturmak istemedim açıkcası sevmiyorum da pek öyle şeyleri Sözlü sayılmam heralde henüz tanışmalar oldu onlar geldi, biz gittik. 13 şubatta da istemeye gelecekler ve yüzükler takılacak olcak bitcek Sizler nerelerde yapcaksanız. Nişan kıyafetlerimizi, alyansları, nişan hediyeliklerimizi vs. paylaşırsak fikir olur. Benim çok ihtiyacım var fikre çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…