• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Safishim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
14
8
86
46
Merhaba,
Yaklaşık 3 ay sonra dogum yapacagim ve özel saglık sigortamın doğum teminati yok.
Acıbadem Taksim hastanesinin gebeyken de uyguladığı bir sigorta kapsami varmış. Bilgisi olan var mı acaba?
Acıbadem Sigorta'dan 400 tl lik bir sigorta yaptırsan dahi aşağıdaki fiyatları uyguluyorlar.

Doktorum dışardan geleceği icin fiyatlar doktor haric olarak verilmistir.
Normal Dogum : 1727 TL
Epidural ile normal dogum : 2357 TL
Sezeryan : 3279 TL
Epidural Sezeryan : 3465 TL

Ayrıca Memorial Şişli için de aldığım fiyatları vereyim.
Normal doğum : 10370 TL (Doktor dahil) 3850 TL (doktor hariç) 5770 (epidural doktor hariç)
Sezeryan : 12000 TL (doktor dahil) 5225 TL (doktor hariç) 5940 TL (epidural doktor hariç)

Florence Nightingale Gayrettepe (Doktor Haric ucretler)
Normal : 4450 TL (epidural normal 4750 TL)
Sezeryan : 5300 TL (epidural sezeryan 5600 TL)

Ben kısmet olursa epidural doğum istiyorum.
Acıbadem Hastanesi fiyatı iyiymiş.
Benim de doktorum çok sevdiğim bir arkadaşım olduğu için kendimi ancak ona teslim edebilirim gibi geliyor.
Tek sorun doktorum Istanbul'da bense Bodrum'da yaşıyorum nasıl olacak bilmiyorum nasip kısmet artık.
Bu arada biz ssk'lıyız ama Acıbadem Hastanesi ssk ile anlaşmalımı bilmiyorum?
İnşaAllah hayırlısı ile sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım.
Benim ikinci olacak kısmet olursa ilk bebeğim büyüdü artık ve 18 yaşında :D

Yüksek mi düşük mü hangi anlamda şoktasin?

Bu arada bir de Fulya Acibadem için fiyat aldım 2016 da gecerli. Onu da ileteyim.

Normal Dogum Uzman Doktor 9.490 TL - Prof. 11.710 TL
Normal Dogum Epidural Uzman Doktor 12.050 TL - Prof. 14.250 TL
1 gün hastanede kalış, bebek tarama testleri dahil

Sezeryan Genel Anestezi Uzman Doktor 13.570 TL - Prof. 15.790 TL.
Sezeryan Epidural Uzman Doktor 14.350 TL - Prof. 16.570 TL.
2 gün hastanede kalış, bebek tarama testleri dahil.

Doktorunuz dışardan ise;
Normal Doğum 5.130 TL - Epidural normal dogum 7.665 TL
Sezeryan Genel 9.205 TL - Epidural sezeryan 9.990 TL.

Merhabalar;

Acıbadem Hastanelerinde yaptıracağınız işlemler ile ilgili sizlere yardımcı olmak isterim.

Oldukça araştırma yapmışsınız anladığım kadarıyla :) aklınıza takılan bir kısım var ise cevaplayabilirim.

Kızlar bu ne fiyatlar böyle soktayim valla. Bebek mi dogurcaz ne yapcaz anlamadım.benim bebeğim tüp bebek. Zaten iki senedir dünyanın parası gitti. Istenilen fiyatlarla bu tüp bebek daha yapılıyor.

Medistate hastanesi Kozyatağı normal doğum 5.000 .ama epidural fiyati nedir bilmiyorum ama öğrenip haber vericem

Ataköy hastanesi normal 1500 sezeryan 2500

gültepe avicenna hastanesinde sgk muayene 60 tl nst 20 tl
normal dogum 775
sezeryan 1100
istege baglı 1650

Yüksek mi düşük mü hangi anlamda şoktasin?

Bu arada bir de Fulya Acibadem için fiyat aldım 2016 da gecerli. Onu da ileteyim.

Normal Dogum Uzman Doktor 9.490 TL - Prof. 11.710 TL
Normal Dogum Epidural Uzman Doktor 12.050 TL - Prof. 14.250 TL
1 gün hastanede kalış, bebek tarama testleri dahil

Sezeryan Genel Anestezi Uzman Doktor 13.570 TL - Prof. 15.790 TL.
Sezeryan Epidural Uzman Doktor 14.350 TL - Prof. 16.570 TL.
2 gün hastanede kalış, bebek tarama testleri dahil.

Doktorunuz dışardan ise;
Normal Doğum 5.130 TL - Epidural normal dogum 7.665 TL
Sezeryan Genel 9.205 TL - Epidural sezeryan 9.990 TL.
Merhababu fiyatlar özel sigorta olmadan fiyatlarmı

Merhabalar
Az önce Medistate Kavacık'tan bilgi aldım
Sadiye Eren hanım için normal 5000 1 gün yatış, sezeryan 5500 2 gün yatış,
Sultan Kavrut hanım için normal 40001 gün yatış, sezeryan 4500 2 gün yatış

herkese merhaba,

Acıbadem Kadıköy kampanya fiyatı olarak sigortasız normal doğum ücreti 4350 tl fiyat verdi.

Sigortasız doğum yapan kimse var mı? bu paketin içine doğuma girecek çocuk doktoru vs dahil değil mi? sürpriz bir fiyat çıkar mı acaba?

Merhaba kizlar.. bende fulya acibademi dusunuyordum ama maalesef hasta iliskilerindeki Yasemin isimli calisanin tavirlarini begenmedim.. hem yuksek fiyat hemde calisan cok suratsiz ilgisiz.. bir fiyat bile veremediler bize.. baslarindan savarmiscasina bir tavir.. siz gidin odalari gorun gelin fiyati vereyim.. kovulur gibi ciktik odadan.. geliyoruz ki ne fiyat hazirlanmis ne paket iceriginden bahsediliyor.. hayret birsey yani..

Neyseki baska bir arkadastan yardim alabildikte kararimizi ona gore verdik.. yoksa bitmisti bizim icin acibadem.

Göztepe medicalpark telefonla görüştüğümde doğum için ücret bilgisi vermediler
boş gebelik zorunlu kürtaj 1700 tl
biyopsi isterse 250-400 arası ek ücret
Normal doğum 4500 tl
Sezeryan 5700 bilginiz olsun

Merhaba sisli memorial hastanesine gidiyorum. 400 tl gbi bir fiyata hamile kaldiktan sonra yatarak allianz sigorta Yaptirdik. Hastanenin anlasmasi oldugu ve allianz ailesinden oldugumuz icin 350 tllik muayneye 157 tl 11.000 tl lik dogum ucretini ise 5.500 tlye yapiyorlar. Sigortamiz hic bir ise yaramiyor sadece hastanenin anlasmasi oldugu icin allianza ozel bu fiyatlari Uyguluyorlar. Hastahanelerin sigortalar ile anlasmalari cok fark ettiriyor iyi ki ogrenmisiz yalandan yere onca para odiycektik mutlaka hastahanenizle onceden bu gibi seyleri yuz yuze gidip konusun.

internet de dolaşırken sadece hamilelere yönelik bir poliçenin olduğunu gördüm hangi hastanelerde hangi şartlarda geçerli bilen var mı ?

Antalya özel hastane 2017 fiyatları araştıran bilen duyan varmı? Son yıllarda özel hastaneler cok fiyatlı hale geldı tam fıyat verilmiyor yada soylenılen rakamın uzerınde cıkıyor ticarethane havası yaratıyorlar güvenmek cok zor :KK62:

Back