2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
İnş ciddi bişey yoktur daha önce idrar nf gecırdiniz mi nefrolojıye gıdeceğini yazınca dıkkatımı cektı bnde her ay gıdıyoruz da böbrek reflumuz var
Ben de idrar kültürü yaptırdım temiz çıktı sık uyanmasını sabahları uyuyabilmek için yanıma alıp emziriyorum, ağzında meme uyuyor.hastalık döneminde gece de yanıma aldım olay orada koptu. şimdi her uyandığında meme ağzında beni yanında istiyor bazen emzikle kandırıyorum ama zor, anlıyor artık çok sık uyanıp emmek istiyor nasıl bıraktıracağım bu alışkanlığı internette araştırdım tekrar uykuya geçene kadar ağlasın diyorlar deneyen var mı

Tsk ederiz teyzesi iyi dileklerin icin

Alistirmaktan geçiyor canım, kundak yapmaya karşı olduğum için bu beşiği kulanmak istemedim ben, baktım diğer besiklerde yarım saat en fazla 1 saat uyur ve eli yüzü soğuk olurdu ne kadar kalın örtsemde üzerini, birgün kv kızdı bana, ben kaç çocuk büyüttüm senin internetin benden iyimi biliyor, besik bebegin yaylasidir bi Karışma gör dedi, bu beşiği getirip sardı çocuk aralıksız 4 bucuk saat uyudu sok oldum eli yuzude sıcacık, dahada sesimi çıkarmadım valla, bu besigin sallanma tinisi da başka hafif hafif salliyoz ninni gibi geliyor güzelce uyuyor

Yok canım benim oglum da çok hareketli, maşallah Allah canını sağ etsin zor zapdediyoz, uyuyana kadar o ayaklar ne cektiriyor bize, bu beşikte ki uyumuş hali, valla iddialiyim bu beşik her bebeği yola getirir

İnş ciddi bişey yoktur daha önce idrar nf gecırdiniz mi nefrolojıye gıdeceğini yazınca dıkkatımı cektı bnde her ay gıdıyoruz da böbrek reflumuz var
Biz de doğduğundan beri her ay düzenli idrar tahili ve kültürü yaptırıyoruz canım. Bizde hidronefroz grade 1-2 var. Sol böbrekte. Çapı 10-11 böbreğin. Düzenli takipteyiz. 1 kez iye geçirdi maalesef ve antibiyotik kullanmak zorunda kaldık. Bu arada geçmiş olsun reflü olayı da zor. Voiding yaptırdınız sanırım sonucunda çıktı bu kaçak olayı. İye olmaması için çok dikkat etmeliyiz. Nefrologumuz bu ay ayrıntılı ultrason istedi böbrek parankimlerini içeren. Biz voiding yaptırdık reflü çıkmadı neyseki ama upj darlıktan şüpheleniyor doktor. Boş yere o kadar radyasyon aldı sondalı film yüzünden bebeğim. Upj darlık , Yani kanalda tıkanıklık. İnş darlık değildir de hidronefrozdur sadece. Ve zamanla düzelir inş. Ama böbrek çapı küçülmüyor işte sorun o. Zor gerçekten takipteyiz işte bir de Ankara da göstericem. Siz nasıl öğrendiniz bebeğin kız mı?

Oğluma kimin nazar değdi el kaldirsin bakiyim, 2 gundur ne durduğu yerde duruyor ne uyku uyuyor, zaten hareketli bi bebekti lahana gibi oturmayi asla sevmez, ya ayakta dikilip adım atma çabaları yapacak yada kucakta oda oda gezecekti fakat uyku saati geldimi hemen uyur 2 saatten önce uyanmazdı, dünden beri bi huysuz bi huzursuz hali var, hele bugün her yatirmamda 15 dk anca uyudu, zor bi dis çıkarıyor galiba, 5 tane dişimiz çıktı 2 taneside ufukta görünüyor onların sancısı diye düşünüyorum bugüne kadar zor görmedim ama artık zorluyor

Uykum kacti emzirdirkten sonra:/aklima takildi herkes 2,4,5dis cikarmis bizim daha birtane bile cikmadi,benim bebegimin gibi henuz cikmayan var mi,yoksa biz mi geriden geliyoruz9mayis dogumluyuz bu arada

Ben maşallah demiştim canım inş eski düzenine kavuşur bir an önce.

Uykum kacti emzirdirkten sonra:/aklima takildi herkes 2,4,5dis cikarmis bizim daha birtane bile cikmadi,benim bebegimin gibi henuz cikmayan var mi,yoksa biz mi geriden geliyoruz9mayis dogumluyuz bu arada
Gündaşız canm benim kızın da yok henüz diş :)) ayrıca benim de uykum kaçtı kızımı emzirirken

Kizlar gunaydin
Benim kizimin göz üstü şişmiş goz kapagi demeyelim de goz kapaginin ustu ike kas altinda bosluktaki et sisik neden olabilir daha once bu sekil olan var mi?

Dun banyo yaptim ondan olabilir mi sağ goz kapagi daha sisik digeri ona nazaran daha hafif

Kızarıklık filan var mı canm?

Kizlarr iki gecedir bebegim yine bi ilk uyudugunda 4 saat uyuyor sonra saat basi uyaniyordu,bu gece yine saat basi kalktik,artik bu uykular bi duzene girsin cok yorucu oluyor(aminn
ilk 4 saat uyuyorsa iyiymiş canım. benim kızım hiç deliksiz uyumuyor. her saat başı uyanıyor emiyor geri yatıyor.sabah 7 de tamamen kalkıyiruz. gece 10 da yatıyor ama büyük oğlum uyumuyor bu sefer onun uyumasını bekliyorum .gündüz uyannığım ama beynim içerde uyuyor kimsenin haberi yok.

Umarim oylr biseydir birkere daha oyle olmustu ama cok boyle baloncuk olacak sekilde degil hani cok aglariz yada gozumuz mikrop kapinca ertesi gun kapaklarda sislik olur elimizi surmeyelim elden kapar denir ya buyuklere o sekil oluyo ya bakalim dedim belki bazi arkadaslarda bebeklerinde görmüştür.
sinirliportakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…