- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 598
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #61.481
Evet onu biliorum k. Valide getirmiş ti ondan vereyim. Yarmayi yiyebilio mu. Blendrden mi gecirsmTarhana bende veriyorum ama bizim tarhanamiz bilindikten çok farklı, biz yoğurt, un ve yarmayi koyuca yayıktan yayip çay tabağı boyutunda ince şekil verip yazın güneşte kurutuyoruz, kisinda bi Gece önceden islatip pisiyoruz, yani cocuguma zarari olmayan aksine çok faydalı bir çorba oluyor. sizinki tuzlu ve aciysa verme çocuğa bence
Kayıpsın nerelerdesinsuperselma bebis nasil
Evet onu biliorum k. Valide getirmiş ti ondan vereyim. Yarmayi yiyebilio mu. Blendrden mi gecirsm
Canim yumurtayi hergün mu veriyorsunBiz 4. Aydan sonra ek gıdaya başladığımız için artık tam öğün yiyoruz. Kahvaltıda 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı pekmez, yumurta sarısı(henüz 1 tama geçmedik), peynir(ben evde yapıyorum peynirini)bunları ıhlamurla ıslatıp veriyorum. Sanırım artık mamayla ıslatıcam.
Ama sen hemen kahvaltı verme. Kahvaltıya Bebek diğer öğünlere alıştıktan sonra başlamalısın. Önce sebzeye ara öğüne falan alışsın. En son kahvaltı.
Senin bebişin kilosu iyi, bence de şuan muhallebi gereksiz. Ama benimki o kadar yedirmeye çalışsam da çok kilo almıyo.
her gün kahvaltısında veriyorum canım.Canim yumurtayi hergün mu veriyorsun
Ben haftada 2 veya 3 kere veriyordum peki tam mi hasliyorsun yoksa rafadan miher gün kahvaltısında veriyorum canım.
Kizlar bebegimin burnu akiyo hastaneye goturmek istrmiyorum sadece burnu akiyo nezle mi oldu acaba ne yapmam lazim yada siz ne veriyonuz boyle durumlarda
Ben haftada 2 veya 3 kere veriyordum peki tam mi hasliyorsun yoksa rafadan mi
Anne sütü İçmesi tek ilac oldu benim yavrum nezle oluncaKizlar bebegimin burnu akiyo hastaneye goturmek istrmiyorum sadece burnu akiyo nezle mi oldu acaba ne yapmam lazim yada siz ne veriyonuz boyle durumlarda
bizde de 2-3 gündür durum aynı. sürekli burnu akıyor, tıkanıyor, arada hapşırık da oluyor. biz cumartesi 6. ay kontrolü için dr a gitmiştik. ilaca gerek yok, bol bol burnunu aç demişti.
Anne sütü İçmesi tek ilac oldu benim yavrum nezle olunca
multitaps var ben onu veriyorum. başka vitaminler de var içinde. oğlum zayıf olduğu için doktorum verdi.Peki d vitamini hangi damlayi veriyosunuz
Peki d vitamini hangi damlayi veriyosunuz
multitaps var ben onu veriyorum. başka vitaminler de var içinde. oğlum zayıf olduğu için doktorum verdi.
10 mayıs doğumlu. 6 buçuk kilo şuanda.Oglun dogumu ne birde kilo ve boyu nekadar canm benim kizimda zayif bende mi alsam acaba monovit herkes pek uygun gormuyo
Wellcare dvitamini kullanıyorum. Tamamen zyagi icerigi paraben yok tavsiye edeim. Sprey seklinde 27 tl fiyati rahat 3 ay gidiyorGunaydin hanimlar
Bugune kadar monovit kullaniyodum bitti ben kendim almak istiyorum d vitamini hangisini veriyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?