2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bende veriyorum ıhlamur 30 cc ye kadar yapıyorum ama hepsini bitiremiyor.et urunlerine 8.ayda başlayacağız dedi doktorumuz bana 6.ay biraz erken değil mi
Canim ben 2 ayri doktora gittim ikiside 6. Ayda etlere 6. Ayda basliyoruz dedi. Corbalarina kiyma kemik suyu et suyu

Canim ben 2 ayri doktora gittim ikiside 6. Ayda etlere 6. Ayda basliyoruz dedi. Corbalarina kiyma kemik suyu et suyu
DOKTORDAN doktora değişiyor valla hangisine güveneceğiz bilmiyorum bende vermek istiyorum kemik suyu hazırladım buz torbalarina doldurdum attım dolaba neyseki 15 gün sonra 7.ay bitecek sayılır yavaştan haftada bir iki corbalarina atarım

Senin yine iki posetmis ben bir buzluk dolusu attım çöpe içmedi benim kız hepsinin tadı bozulmuştu 3 ay dolmadan şimdi de dolaba atacak kadar sütum olmuyor malesef hiç sağmiyorum artık. Napalım hayırlısı
Atiyim gitsin ozaman, neyseki çok değil 2 posetcik, oglum bugüne kadar alacağını fazlasıyla aldı artık ek gidamizda var ihtiyacimiz olmaz zaten. Tşk kızlar
Ym

Bencede kullan canim haftada iki kere corbalarina koy et suyunu

rulem 13 mayis dogumluyuz 2 900. ve 48 cm dogduk simdi 9300 kilo 68 cm boy bende 3 hafta erken dogum yaptim
Maşallah canım çok güzel gelişimi.

yesilcan86 , @tlyozgr kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için. Miniklerinize de maşallah. Çok güzel gelişimleri.
Kızım 3240gr 51cm doğdu
5. Ay kontrolde 7500 65 cm çıktı. Bu ay sanki hiç kilo almamış gibi, boyunu da ölçtüğüm kadarıyla aynı. Sütüm yaramıyor sanırım. Çünkü son ay sadece 1 cm uzadı. Öyle çok da emmiyor zaten. Diş çıkarıyor iyice iştahsız, emmek neredeyse hiç istemiyor. Sanıyorum ek gıdaya tadımlık değil doyumluk başlamam lazım. On gün sonra 6. Ay kontrolümüz var. Eşim de bu kız bu ay hiç büyümedi dedi, iyice canım sıkıldı.

Canim benim oglum da 1 ayda 1 cm uzadı, 4 ay kontrolünde 66 cm di, 5.ayda 67 oldu ama 800 gr almıştı, ebe olabilir artık kilo alımı ve boy uzaması çok yavaslayacak korkulacak bişey yok dedi

Bugün 6. Ay aşımızi vurduk kuzum cok agladi 3 tane bacaga bir tane agza verildi.

7500 kilo 67 cm boyu cikti hemsire %50 altinda dedi kilo alimi moralim bozuldu, kilo alimi neden her ay bu kadar az aliyo ki.! 3540 kilo 53 cm doğmuştu...

Bence bu sağlık ocağındaki hemşireler abartıyor buyume konusunu benim kızimda seninki ile aynı sayılır doktorumuz gayet iyi dedi yani kilolu olacak da ne olacak sağlığı huzuru yerinde olsun yeter moralini boşuna bozma canım

tsk ederim canim. kilo falan onemli deil ya sagligi yerinde olsunda

Kızlar et suyu demişsiniz. Benim kayınvalidem de vermiş 6 aylıktan itibaren. Ben doktora sordum çok erken dedi. 8. ayda başlamak gerekiyor. Mideleri çok küçük daha.

Biz 5. Ay kontrolümüzde 260gr boy 0,5 cm baş ç 0,2 cm şeklinde gelişmiştik. Çok azdı yani... Haftaya cuma hem aşı hem kontrolü olcak merakla bekliyorum

Sadece anne sütümü aldı canım? Bir de doktorunuz ne dedi? Hemen hemen gelişimlerimiz aynı.
Hayir canim sutum maalesef yetersiz sut mama ek gida seklinde gidiyoruz. Tabi ek gida doyum luk degil. Doktorum gayet normal buluyo gelişimini. Tam ideal olan diyor..onemli.zaten sağlığı bence cok kilosuna takilmamak lazim. Senin bebis nasil kac kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…