2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar benim kiz meyve suyu icmiyo ya cam rendeden geciriyom hem suyu hemde eti cok eziliyo puturlu de degil siz nasil veriyonuz meyve suyunu makineden mi yapiyonuz.

Kasik mamadaki meyve püreleri ni yiyo taze yemio ?

Kızlar benim kiz meyve suyu icmiyo ya cam rendeden geciriyom hem suyu hemde eti cok eziliyo puturlu de degil siz nasil veriyonuz meyve suyunu makineden mi yapiyonuz.

Canım ilk seçenek normal rendenin ince tarafı olaibilir ikincisi kaşıkla sıyırıp elinle verebilirsin ağzına..m.suyu direk verilmemeliymiş kan şekerini yükseltiyormuş..

ben yoğurdun içine koyuyorum. şeker oranını azaltıyormuş öyle olunca. cam rendeden geçiriyorum meyveyi. sonra da hem suyu hem püresiyle yoğurdun içine koyuyorum. bi güzel yiyor şapşiğim.

Yaptim canim oyle midesini bulandırıyor ya
Canım ilk seçenek normal rendenin ince tarafı olaibilir ikincisi kaşıkla sıyırıp elinle verebilirsin ağzına..m.suyu direk verilmemeliymiş kan şekerini yükseltiyormuş..
Canim yoğurdu sade vermek gerekiyor die biliyorum oyuzden meyve katmadim hic meyveli mi yoksa sade mi daha iyi olur acabba
ben yoğurdun içine koyuyorum. şeker oranını azaltıyormuş öyle olunca. cam rendeden geçiriyorum meyveyi. sonra da hem suyu hem püresiyle yoğurdun içine koyuyorum. bi güzel yiyor şapşiğim.

Canim yoğurdu sade vermek gerekiyor die biliyorum oyuzden meyve katmadim hic meyveli mi yoksa sade mi daha iyi olur acabba
Kusuyor mu öyle? Bebeğin kaç kilo canm iştahsız yemiyor diyorsun ama? 6 ay olup Doğum kilosunu katladı mı 2 ye?
Bence paketli ürünlerden uzak durmaya çalış anne sütünden bile önemli bence paketli ürünleri bebeğe vermemek.biz kardeşime o zamanlar danone filan Yen'i çıkmıştı çok yedirdik en çok hasta olanımız ve kilo problemi yaşayanımız o maalesef..ki anne sütü alıyordu..

Yaa bende hala adet olmayanlardanim. Bebegim 5 bucuk aylik oldu henuz ek gidaya gecmedik. 1 hafta once kontrollerde kilosu 8150 boy 70 cikti. Doktor gayet iyi emmeye devam dedi. Ben tattiriyorum valla agzi alissin diye. Iki gundur de saat basi uyaniyoruz. Nesi var bir turlu anlayamadim. Bazen kendimi yetersiz hissediyorum. Annelik gercekten cok zormus

Benim kızım yarım saat başı uyanıyor 5.ayda regl oldum ama bu ay biraz kanamam oldu tam olamadım yani..maşallah kilosu ve boyu iyi bence de

benimkinde de kabız yaptı canım. en son fitil vermek zorunda kaldım çocuk çok kötü olmuştu.
Bizim de mama verdigim icin gunde 1 kere ya yapar ya yapmazdu.simdi ek gida ile balkabagi verdim ce hep icine azcik zeytinyagi koydum gunde 2 sefer yapiyor ben ona bagliyorum

Kızlar bu arada geçen gün kızımın boynundaki kızarıklığı sormuştum egzamaymış bilginiz olsun.bugün de apar topar hastaneye gittik sol gözü ve kaşının üstü kıpkırmızıydı ve kaşıyordu durmadan doktorla konuşunca farkettim emdikten sonra yüzünü üzerime sürmüştü benim tişörtümden olmuş öyle ya deterjanımdan ya deo mu vardı emin değilim aklınızda olsun iğne yaptırmamı istedi ama biz iğne yaptırmaya gidene kadar geçti şükür :))
Evet çok paniğim kızım konusunda

Cnm 10 kasimda 6. Ay aşimiz var ozaman tartilacak bakalim ne çıkıyor

Paketli urunlerden kastim hipp tahil bazli muhallebiler ve hani su hipp havuc puresi seftali muz puresi kayisi erik püreleri varya kucuk şişe lerde onlari yiyo

Birkac gundur yogurt veriyorum balkabagi corbasi yaptim 3/4 kasiktan sonra kustu havuc patates piric karışımı corba yaptim kustu irmikli bi tarifvardi burda bi arkadas vermisti tarifi onu hic yemedi yani benim yaptigimi yemiyo

sinirliportakal

Masallh canim boyu ve kilosu cok iyi
Canim benim kiziminda doğuştan burun kenarı ve sol goz kapagi kırmızı yavas yavas gecio ama sol goz kapagi kasinti yapmisti cildiye ye gonderdi cocuk doktoru egzama mis meger gun asiri haftada 3 kere sadece 15 gun kullan dedi doktor simdilik kaşıntı yok bakalim insallah olmaz bidaha

Allah Allah ya hippi neden kusmuyor? Her çocuk farklı gerçekten Allah yardımcın olsun.bizim burda devlet hastanesinde çocuk uzmanı var böyle beslenme konusunda filan doktorlardan daha iyi öyle bir imkanın varsa fikir mi alsan ki canm ne kadar erken çözüm bulursan o kadar iyi bence..sonuçta onlar da doğal püreyse senin yaptığından ne farkı var dimi?

Iste benimde anlamadigim o ben yapinca kusuyo acaba puturlu oldugu icin mi diorum balkabagi corbasida putursuzdu onuda yiyemedi

Hangi sehirdesin cnm hangi hastane
Ben burda kolan hst gittim gıcık bi dokyor vardi hastanedeki hemşireler bile sikayetciydi ne sorsan kizardi muayene ucretide cok fazla alirdi yine giderik ama en son kızımın tahlil sonuclarinida yanlos cikartinca bidaha o hast gitmedim

Baska bi ozel hastanedeki cocuk doktoru da iki kelime zor aldim agzindan orayada gitmedim bidaha devlete goturdum gayet saglikli bi sorun yok dio bilgi vermiolar pek ve cok sinirli oluyolar ne sorsan bi tripli halleri sonra tövbe ettim bidaha doktora hastalik haric goturmuyom cnm sadece aylik kontrol saglik ocagina

Canım ben ankaradayım doktor da devlet hastanesinde ama burda özel hastaneler de genelde iyidir.ben çok detaylı problem olmadıkça o kadar para verip özele gitmeyi tercih etmiyorum. Devlet hastanesindeki tüm doktorları da denedim bir tanesi kara listemde gerisi fena değil :))

Neden ki sade verince noluyor acaba? Ben ilk başlarda sade verdim baktım alerji yapmadı şimdi meyve koyuyorum içine.

Bilmiyorum sadece yohurt tadini sade almak daha iyiymis tad duyulari alissin ve ilerde daha cok yogurt severek yiyorlar dio biliom ama nekadar dogru ? Bilen arakadslar varsa yazsalar ii olur acikcasi...
Neden ki sade verince noluyor acaba? Ben ilk başlarda sade verdim baktım alerji yapmadı şimdi meyve koyuyorum içine.

Ne iğnesi yaptırmanızı istedi canım.geçmiş olsun krem felan verdiyse çabucak geçer inşallah o zamanlar demiştim egzama diye.bende çok panigim ama elimde değil aslında bizimki panik degil ya fazla ilgi böyle mutluyum ben:)

Bende ankarada doktor arıyorum hangisine gisiyosun canim bi de memorialdekiler nasil bilgin var mi cem hasan raziye gidiyorum biliyo musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…