2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Oğlum 5 ay 24 günlük, benden tam 21 kilo gitmiş. Bünye meselesi işte. Hemen adet olmam da büyük dezavantaj, doğurganlığım çok fazlaymış.ama ben başka Bebek istemiyorum, oğlum tek olacak inşallah.
Bende 40 ciktigindan beri düzenli adet oluyorum ama yapisti bu kilolar bende mi bi problem var acaba

Günaydınlar!!
Ya aklıma geldi sabah sabah 6 aydır dışarı bile çıkarken çoğu zaman sütyen takmayan tek ben mi varım acaba merak ettim
Siz takıyor musunuz evde filan?

Sütyen değilde yarım atlet kullanıyorum ben, hani şu babaannelerin kullandığı penye varya, cok rahat oluyor

Günaydınlar!!
Ya aklıma geldi sabah sabah 6 aydır dışarı bile çıkarken çoğu zaman sütyen takmayan tek ben mi varım acaba merak ettim

Ben kesinlikle sütyensiz çıkamam. Kendimi çıplak hissederim. İlk 2 ay dalan emzirme sütyeni taktım sonra telli ince balenliye geçtim

Günaydınlar!!
3 ay falan takmadim bende de canim. Sonra bi baktim göğüsler sarkiyo eski halinden eser yok. Hem beden olarak büyüdü hem sarkti hemen sutyen takmaya basladim

Sütyen değilde yarım atlet kullanıyorum ben, hani şu babaannelerin kullandığı penye varya, cok rahat oluyor

Rahatsa tam benlik :) almalıyım ondan ben de

Ben kesinlikle sütyensiz çıkamam. Kendimi çıplak hissederim. İlk 2 ay dalan emzirme sütyeni taktım sonra telli ince balenliye geçtim

Ben de dışarda giysiyi aç sütyeni sıyır filan derken darlanıyorum diye salaş kıyafet ceket filan giyip kamufle ediyorum kendimi

3 ay falan takmadim bende de canim. Sonra bi baktim göğüsler sarkiyo eski halinden eser yok. Hem beden olarak büyüdü hem sarkti hemen sutyen takmaya basladim
Sarkma oluyor canm emzirmekten ilk defa çatlak sarkma herşey oldu hatta üstünü ekleyince hissetmiyorum uyuşuk gibi meme benden çıktı artık kızımın oldu

Gunaydin arkadaşlar mutlu huzurlu pazarlar

Cnm ben sutyensiz cikamam artik emzirmiyorim ama emzirdigim zamanda gidiyodum

Lc vaikikide telsiz ici dolgulu sutyenler varya hani spor yapanlar giyer genelde onlardan daha cok giyiyom cok rahat sinirliportakal

ben ben bende olmadim. Ay olasimda yok aslında. Bu aralar bucurum çok zorluyor beni. Geceler bitiriyor. bu tempoda kilo veremezsem hiç veremem heralde.

Bendedun adet oldum kiizm 5. Ayu doldurdu. Zaten pkos var bende hep duzensizdi adetin. Sutumde pek yok. Yogurt ve sebzeye basladik kizimla. Bazen yiyor bazen yemiyor.hic belli olmuyor

Ben de ilk iki ay hiç sütyen takmadım. Hatta bluz tshirt bile giymedim, üstsüz dolaştım göğüs ucu yaralarım nedeniyle. 3. Aydan sonra dışarıda başladım artık
Evde bir aydır penye emzirme sütyeni kullanıyorum. Dışarıda kullandığımda daha düzgün duran (göğüs ucu belli etmeyen) bir emzirme sütyeniydi.

Kizlar cildiracam artık
Kizim dunden beri verdigim herseyi kusuyo mama haric once yiyo 2-3 kasiktan sonra yediklerinin hepsini cikartiyo daha ne yapmam lazim aklim durdu moralim sıfır ben bu kiza hic iyi bakamıyorum offff

Rahatsa tam benlik :) almalıyım ondan ben de

Ben de dışarda giysiyi aç sütyeni sıyır filan derken darlanıyorum diye salaş kıyafet ceket filan giyip kamufle ediyorum kendimi
Acaip rahat hemde yarım atlet dersen verir camasircilar

şunlar var. Sıkıntıya gelemeyenler için
Benimkide bunun anane modeli, ucuz olduğu için kullanıyorum 2 bucuk tl ye aldım

Kizlar cildiracam artık
Kizim dunden beri verdigim herseyi kusuyo mama haric once yiyo 2-3 kasiktan sonra yediklerinin hepsini cikartiyo daha ne yapmam lazim aklim durdu moralim sıfır ben bu kiza hic iyi bakamıyorum offff
Canim dr a götür reflusu olabilir bi tahlil yaptırın, eğer öyle bişey varsa ilaç felan kullanır düzelir

Ahaha üstsüz mü çok iyiymiş :)) ben de eşimin tişörtlerini hamileyken bir giymeye başladım hala vazgeçemedim

Kizlar cildiracam artık
İyi bakarsın canm da sakin ol önce sonra yavaş yavaş git biraz yedir 3-5 kaşık biraz oyala sonra yine ver kusmaz belki ozaman deneye yanıla öğreniyoruz zaten.bide her çocuk farklı gerçekten..

Acaip rahat hemde yarım atlet dersen verir camasircilar
Alcam canım işe giderken de giyerim ben bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…