- 19 Şubat 2015
- 888
- 1.432
- 113
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #60.961
Oğlum 5 ay 24 günlük, benden tam 21 kilo gitmiş. Bünye meselesi işte. Hemen adet olmam da büyük dezavantaj, doğurganlığım çok fazlaymış.ama ben başka Bebek istemiyorum, oğlum tek olacak inşallah.[/QUOTE
Bende 40 ciktigindan beri düzenli adet oluyorum ama yapisti bu kilolar bende mi bi problem var acaba
Bende 40 ciktigindan beri düzenli adet oluyorum ama yapisti bu kilolar bende mi bi problem var acabaOğlum 5 ay 24 günlük, benden tam 21 kilo gitmiş. Bünye meselesi işte. Hemen adet olmam da büyük dezavantaj, doğurganlığım çok fazlaymış.ama ben başka Bebek istemiyorum, oğlum tek olacak inşallah.
Günaydınlar!!
Ya aklıma geldi sabah sabah 6 aydır dışarı bile çıkarken çoğu zaman sütyen takmayan tek ben mi varım acaba merak ettim
Siz takıyor musunuz evde filan?
Günaydınlar!!
Ya aklıma geldi sabah sabah 6 aydır dışarı bile çıkarken çoğu zaman sütyen takmayan tek ben mi varım acaba merak ettim
3 ay falan takmadim bende de canim. Sonra bi baktim göğüsler sarkiyo eski halinden eser yok. Hem beden olarak büyüdü hem sarkti hemen sutyen takmaya basladimGünaydınlar!!
Sütyen değilde yarım atlet kullanıyorum ben, hani şu babaannelerin kullandığı penye varya, cok rahat oluyor
Ben kesinlikle sütyensiz çıkamam. Kendimi çıplak hissederim. İlk 2 ay dalan emzirme sütyeni taktım sonra telli ince balenliye geçtim
Sarkma oluyor canm emzirmekten ilk defa çatlak sarkma herşey oldu hatta üstünü ekleyince hissetmiyorum uyuşuk gibi meme benden çıktı artık kızımın oldu3 ay falan takmadim bende de canim. Sonra bi baktim göğüsler sarkiyo eski halinden eser yok. Hem beden olarak büyüdü hem sarkti hemen sutyen takmaya basladim
Aynen ya bunlar bebislerin olduSarkma oluyor canm emzirmekten ilk defa çatlak sarkma herşey oldu hatta üstünü ekleyince hissetmiyorum uyuşuk gibi meme benden çıktı artık kızımın oldu
ben ben bende olmadim. Ay olasimda yok aslında. Bu aralar bucurum çok zorluyor beni. Geceler bitiriyor. bu tempoda kilo veremezsem hiç veremem heralde.kızlar ne çok yazmışsınız yine. ben bir süre giremedim şimdi okudum döndüm. bizde diş falan yok. sanki üst damağı sert gibi ama annem önce alttan çıkar diş diyor. bende bilemedim ne zaman çıkacak.
bir de adet olmayan kaldı mı benim gibi. benim annem hiç emzirmemiş beni o yüzden önümde örnek yok. ne zaman adet olacağız biz?
şunlar var. Sıkıntıya gelemeyenler için
Acaip rahat hemde yarım atlet dersen verir camasircilarRahatsa tam benlik :) almalıyım ondan ben de
Ben de dışarda giysiyi aç sütyeni sıyır filan derken darlanıyorum diye salaş kıyafet ceket filan giyip kamufle ediyorum kendimi
Benimkide bunun anane modeli, ucuz olduğu için kullanıyorum 2 bucuk tl ye aldımşunlar var. Sıkıntıya gelemeyenler için
Canim dr a götür reflusu olabilir bi tahlil yaptırın, eğer öyle bişey varsa ilaç felan kullanır düzelirKizlar cildiracam artık
Kizim dunden beri verdigim herseyi kusuyo mama haric once yiyo 2-3 kasiktan sonra yediklerinin hepsini cikartiyo daha ne yapmam lazim aklim durdu moralim sıfır ben bu kiza hic iyi bakamıyorum offff
Ahaha üstsüz mü çok iyiymiş :)) ben de eşimin tişörtlerini hamileyken bir giymeye başladım hala vazgeçemedimBen de ilk iki ay hiç sütyen takmadım. Hatta bluz tshirt bile giymedim, üstsüz dolaştımgöğüs ucu yaralarım nedeniyle. 3. Aydan sonra dışarıda başladım artık
Evde bir aydır penye emzirme sütyeni kullanıyorum. Dışarıda kullandığımda daha düzgün duran (göğüs ucu belli etmeyen) bir emzirme sütyeniydi.
İyi bakarsın canm da sakin ol önce sonra yavaş yavaş git biraz yedir 3-5 kaşık biraz oyala sonra yine ver kusmaz belki ozaman deneye yanıla öğreniyoruz zaten.bide her çocuk farklı gerçekten..Kizlar cildiracam artık
Kizim dunden beri verdigim herseyi kusuyo mama haric once yiyo 2-3 kasiktan sonra yediklerinin hepsini cikartiyo daha ne yapmam lazim aklim durdu moralim sıfır ben bu kiza hic iyi bakamıyorum offff
Alcam canım işe giderken de giyerim ben bunuAcaip rahat hemde yarım atlet dersen verir camasircilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?