2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Biz 3. 4. Aylarda 550 şer gr alınca Dr 5. Ayda ek gıdaya başlayın demişti, yavaş yavaş başlamıştık. Ama 5. Ayda 260gr aldık. Dr öğün miktarını arttır demişti.

sanırım mamayı kaşıkla vercem ama tek öğünde 150 cc alan bebekler var (biberonla) biliyorum....benimki kaşıkla anca 4 5 kaşık aldı..nerde kaldı 150..bir de 5 aydır sadece meme verdiğim için çok cahil ve çaresizim bu konuda..yanlış yapmaktan eksik yapmaktan çekiniyorum

Kızım bir seferde 60 cc süt içiyor benim 150 yi alan nasıl alıyor ya

kızlar günaydın, geçmişi okuyup geldim. bu ara kötü günler yaşıyorum. önce bebeğimi düşürdük şimdi de mikrop kapmış. dün hastanedeydik tüm gün. bundan sonra asla elletmeyeceğim bebeğimi kimseye. söyleyince bıdı bıdı yapıyorlardı çok sakınıyorsun diye. al işte hasta oldu çocuk. 2 gecedir ateşli nasıl kötü oldum anlatamam uyku uyumuyorum. dün gece inleyerek uyudu. nasıl üzgünüm kızlar.

geçmiş olsun. Allah şifa versin tez zamanda bidiga. Hasta oldular mı canından can.gidiyo insanın

Kizlar bisey sorucam kizima tv izletmem ama ikimiz yalniz oldugumuz ve genellikle evde oldugumuz için ister istemez oda gozu ilisiyo. Velhasıl şu trivago reklami var belki görmüşsünüzdür o reklam nezamn ciksa kizim gozunu ayirmio ve her bu reklam ciktiginda gülüyor ayni reklama hep ayni tepkinin sebebi ne olabilir, sizinde boyle durum yasayaniz varmi ?

hem de saat başı o kadar veren var :/ sağlıklı değil biliorm ama..gerçi 7 aylık bu bahsettğm bebek

Yine de çok fazlaymış canım..

Çok geçmiş olsun geldi mi hep üst üste geliyor zaten..geçicek bugünler üzme kendini..

Bizimki reklamlara değil de kırmızı balık şarkısına öyle tepki veriyor Aylardır :))

Geçmiş olsun canım. Gerçekten anlayışsız insanlarla uğraşmak çok zor. Eski okuluma ziyarete gittim ellemeyen, kucağına almayan kalmadı. Üstelik okul gibi bir ortamda ellerini yıkamadan eline yüzüne her yerine dokundular. Nasıl içim gitti nasıl pişman oldum götürdüğüme. Annem bile diyor ki çiçek gibi saksıda dokunmadan mı sevsinler. Annem böyle dedikten sonra diyecek söz bulamıyorum. Allah şifa versin, hepimizin evlatlarını da korusun inş.

geçmiş olsun. Allah şifa versin tez zamanda bidiga. Hasta oldular mı canından can.gidiyo insanın
teşekkür ederim kızlar. bugün biraz daha iyi çok şükür. ama sizlere de tavsiyem kimseye öptürmeyin her yer hastalık dolu artık.

İki gündür bebeğim ıkınıyomuş gibi ses çıkartıyor. Iııııı ııııı diye. Kaka yapıyo desem yapmıyo, yüz ifadesi gayet normal oluyo, zorlanıyor gibi bir hali de yok. Anlamadım gitti

canim yaklasik 15 gundur benimkide yapiyor gazi galan yok kakasida yok nende anlamadim ins bisi yoktur

Biz 3. 4. Aylarda 550 şer gr alınca Dr 5. Ayda ek gıdaya başlayın demişti, yavaş yavaş başlamıştık. Ama 5. Ayda 260gr aldık. Dr öğün miktarını arttır demişti.
bence kaşık maması falan verme direk rk gıdaya geç.

Oradaki adamı yakışıklı bulmuş olabilir canim:) bebekler bazı melodileri çok seviyorlar benimki de Pokémon seviyor

Canim geçmiş olsun. Dün bir mağazadan elektronik eşya alacaktım ödeme yapmakla uğraşıyorum bir arkası döndüm adamın biri benim bebisin tepesinde yanağını ellemek için hamle yapıyor adam yanağına uzanamadan bir vurdum eline. Adam acayip korku yalnız izinsiz ellemiyoruz çekin elinizi dedim tıris tiris gitti. Ben nerden bilecegim tuvaletten çıkarken elini yıkadıktan mi bulaşıcı hastalığı varmı ben günde 30 defa elimi yıkıyorum ellerim egzama oldu millete hiiiccc Bebeğimi minciklatamam. Canım sen sahip çıkmazsan millet dünden hazır minciklamaya senden hastalık geçmiyor minciklayan ve kucaklayanlardan geçiyor aman dikkattt
Ben de biraz fazla Deliyim ama deli olmak arada bir iyi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…