2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
bende şuan aslında öyle yapıyorum. önüne koysam yiyemez çünkü. hem henüz mama sandalyemiz yok. yani aldım aslında ama bir türlü kuramadık. kaşıkla buharda pişirdiğim sebzeleri veriyorum. içine biraz anne sütü de ekliyorum. baya baya yiyor çok şükür. hatta versem tüm tabağı yer ama ben en fazla 4 kaşık veriyorum.
artan sebzeyi de sebze meyve filesine koyuyorum. onu da elinde tutarak emiyor. biraz daha büyüsün alışsın önüne koymayı düşünüyorum.

merhaba anneler burada yeniyim daha benimde kızım var 5,5 aylık son zamanlar kilo alımı durdu neredeyse daha önce doktorlara götürdüm normal dediler fakat kalp kapağında delik olduğunu öğrendik bu konu ile ilgili çok birşey bilmiyorum ama bebeklerin ufak bir sorunu da olsa hemen doktora götürün sizin çevrenizde böyle durumla karşılaşan oldu mu neler yaptilar

Merhaba kızlar,
5. Ay doktor kontrolümüzden geldik. Kızım 350 gr almış 25 günde. Boyu da 65cm olmuş. Doktor meyvelerden başlayarak tattırmaya başlayalım dedi. Kilosu 5 aya göre normal ama kızımın kilo alımına göre az dedi. Ben karar veremedim versem mi vermesem mi diye sütüm de var neden az kilo almış anlamıyorum

evet canım ben bızdıkta da var ufak bir delik. endişelenme henüz oluşum evresindeler. zamanla kapanacaktır.

bu aylarda kilo alımı azalıyor zaten. ben de dahil birçok kişi ek gıdaya başladık canım. eğer doktorun uygun gördüyse ufaktan başlayabilirsin.

bizimki 9 mm olmuş iki kapak arasında geçiş var dediler kanlar birbirine karisiyormus soktayim hala ameliyat edicekler 6 hafta içinde emmiyor tam çok terliyor kızım neler cekti de 5 aydır anlatamadim doktorlara çok korkuyoruz gogusu enfeksiyon kaptı birde hastahanede yatiyoruz lütfen dua edin bize

çok geçmiş olsun canım. Allah yardımcınız olsun. benim doktorun bize söylediği eğer büyürse zor bir operasyon olmadığı idi. inşallah sizinkide öyle olur. 9 mm çok büyük bir delik değil tahminimce.

Canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Allahım acil şifa versin inş.
Benim kızım da çok terliyor. Belirtileri nedir nasıl fark ettiniz?

Ayy evet instada bendede ekli mahsallahi var defnosunn
Canim bende tel no suda var, bazen watsapp tan yaziyim diyorum sonra belki hoş görmez diye vazgeciyorum, burayada uğrar inşallah en azından bi sıkıntısı olmadığını duyduk sayenizde

Canim senin bu hesaba göre benim oğlan bayagi tosuncuk olmuş 5.ay kontrolünde 9 kg di sipa

Canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Allahım acil şifa versin inş.
Benim kızım da çok terliyor. Belirtileri nedir nasıl fark ettiniz?
herşey bir ay önce belirti verdi fazla ekmek istemiyordu çok aşırı terliyordu kalbi çok hızlı atıyordu kilo alımı çok az azaldı götürdüm bir Ay once normal dediler 6 kilo idi su an yine aynı 4 gün önce acil de iyi bir doktora denk geldik bırakmadı o gün şüphe kendi dünde u ltrasona aldılar doğru çıktı ama çok zor bir durum allahım kimseye yaşatmasın çok dikkat edin kızlar benim aklımda bile geçmezdi böyle bir şüphe aile kimsede kalp sorunuda yok ciddi anlamda ayni zamanda gogsude virus kapmis

geçmiş olsun canım. allahım şifa versin.

kızlar ek besine geçince oğluşuma yoğurt içine ekmek ve ceviz rendeleyip vermek istiyorum. ama ekmeği tam buğday unu ile kendim yapmak istiyorum. daha önceleri kullandığım sinbo ekmek yapma makinam vardı ama bozuldu, şimdi yenisini alacağım, kullandığınız tavsiye edebileceğiniz ekmek yapma makinası varmı.

Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah

Ekmek makinesi bilmiyorum canm da ceviz için erken diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…