2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Her çocuk kendine özeldir ve en iyi annesi bilir ihtiyaçlarını bunu hiç düşünmüyorlar..
Biz 1 haftada hepsini gördük şükür.şimdi eşinin ailesine gitmezsen olmaz Allah yardımcın olsun canm orda eşin de miranda iyisini bilir derse sıkıntı olmaz pek..

Valla çok özledik sen geldin darısı @neff1316 arkadaşımiza inşallah. İzmir gibi bir yerde o kadar kıyafet giymesi gerçekten çocuğa iyi olmamış zavallı yavrucak ne kadar bunaldı kimbilir birde erkek çocuğu sıcağı sevmez derler, neyseki iyileşmesi çok zorlu olmamış tez zamanda normal kilosuna kavuşur inşallah.
Maşallah çok yakışıklı kerata, göz yapısı sana benziyor ama genel olarak babaya benziyor canım, Allah ömrünü uzun bahtini açık etsin inşallah

Ay azıcık bana benzeten çıktı sonunda. Ben doğurmuş olmasam adama kimden peydahladin bu bebeyi diye cirkiscam

Bu arada ben neff i Instadan takip ediyorum. Defnos çok güzel büyüyor maşallah. Iyiler güzeller. Ben daha fazla detay vermeyeyim. @neff1316 gelince kendi anlatır

Kizzzz yerim sizi bennn.nasıl ozlemisimm. Hele tipe bak devin pasaya. ... masallllaaaaahhhh. Kilo vermesin hiç hasta olmasın kuzular..

kızlar tesekkurler cevaplarınız için
Aslında hareketlenmeden yaptıralım dedik ama bizde sıcaklarda zor olur diye dusunmustuk
Bide bu tarihi 1.5 ay öncesinden aldık
Tabi bu arada bizimki iyice hareketlendi . Döndüğünde falan canı acimaz inş.
15 dakika mi ee supermis

Kızlar bebeğim 5 aylık olmak üzere bu aksam çok huzurlandı eli hep ağzında parçalıysak gibi bı baktım azı dişi kabarmış alt diş çıkmadan azı çıkması normal mı varmı yasayan bunu

Ayy evet instada bendede ekli mahsallahi var defnosunn

Biz yasadik canim alttan azi dis cikti gorundu hatta doktorada gosterdim ama sonra kayboldu

Arkadaslar kizimin yuzunde kucuk kucuk alerjiler cikti neye aleeji yapti anlamadim gecen gun sutle pirincli muhallebi yaptim ondan olabilir mi ki

Nasıl kayboldu ya acaba diş mi yerlestı sizinse huysuzluk uykuya dalma olmusmuydu
Valla simdi yok bende anlamadim damak sismistir icde kalmistir diyorlar
Doktor her cocuk ayni sirada cikartmayabilir hatta azi disi ciktiysa bundan sonra bir anda iki uc dis patlatabilir demisti
Benm kizim zaten yaramaz durmaz pek ama bi donem cok cok huysuzdu herseye mizmizlanip agliyordu uyumakdada zorluk yasiyorduk canim

Arkadaslar kizimin yuzunde kucuk kucuk alerjiler cikti neye aleeji yapti anlamadim gecen gun sutle pirincli muhallebi yaptim ondan olabilir mi ki
Gecen gun dedigine gore bir kac gun gecmis ondan olcagini sanmam canim
Ama yun yelekde bazi bebeklere alerji yapiyormus
Giydirdin mi hic ondan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…