- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #60.381
Kahve fincaninin yarısı kadar bu da 3 çay kaşığına denk geliyor bugün de vereceğim. Sonra da emzirdim. Tek öğün ağır olur kusuyorlar bir de yavaş yavaş gecmen lazım elma ile baslayabilirsin. Elmayı rendele suyunu ver veya haşlayip verebilirsin ben ıhlamur verdiğim için ekstra su vermiyorum.Ne miktar da verdin çorbayı tek öğün de mi
Canim ben bal kabağı verdim dün bayıla bayıla yedi ama 3 kaşığı gecmedim bugün de aynısını yapicam. Bal kabağı yoksa patates veya normal kabak da olur yoğurdu ne yaptın denedin mi
evet canım akşamları da yoğurt verdim 3-4 kaşık kadar. patatesi de aynı havuç gibi yapayım o zaman. bu arada ikeadan buharda pişirme aparatı aldım çok güzelmiş herkese tavsiye ederim. tencerenin üstüne oturuyor kapağını da kapattın mı mis. aventin buharda pişirmesine o kadar para bayılmaya hiç gerek yokmuş.Canim ben bal kabağı verdim dün bayıla bayıla yedi ama 3 kaşığı gecmedim bugün de aynısını yapicam. Bal kabağı yoksa patates veya normal kabak da olur yoğurdu ne yaptın denedin mi
Canim nisan annelerine bir bak. Bildiğim kadarıyla bizden sünnet olan daha yok ben 8 aylıkken düşünüyorumMrb güzel anneler
Uzun zamandır yazamadim ama fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum burayı.
Ek gıdalara gecilmis ben daha hiç bisey tatirmadim bebeğime6 aylık olmasını bekliyorum .
Benim kuzum bugün tam 5 aylık oldu.
Erkek bebek annerine yada bilgisi olanlara bi sorum olacak
Biz sünnet işine kalkıştık
Oğlusum salı günü sünnet olacak.
Sünnet işini halledenler veya düşünenler var mı ?
Sonrası nasıl geçti . Bezlenen bebeklerin iyileşmesinin daha çabuk olduğunu biliyorum .
Şimdiden uyku tutmamaya başladı beni .
Salı gününü hayırlısıyla bi gecirsek
ben sünnet yaptırdım canım 11 günlüktü yaptırdığımda. biz hiç zorlanmadık. sadece ağlıyordu çıktığında emzirdim sakinledi. bir süre mızmızlığı sürdü. bir hafta bile sürmedi iyileşmesi. krem verdi doktor düzenli onu sürdük. sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin.Mrb güzel anneler
Ek gıdalara gecilmis ben daha hiç bisey tatirmadim bebeğime6 aylık olmasını bekliyorum .
Sonrası nasıl geçti . Bezlenen bebeklerin iyileşmesinin daha çabuk olduğunu biliyorum .
Mrb güzel anneler
Canım hoşgeldin. Çok geçmiş olsun. Maşallah devin çok iyi görünüyor. Ve kesinlikle babaya benziyor :)SAfsa yesilcan86
Canlarımmmmm. Bir süredir yoktum ama sizleri çok özledim.
Devintos Türkiye de zor günler geçirdi. Annemler beni cildirdip yildirdi. Çocuk bir kere gaz oldu diye sülale baskısına maruz kaldım. İzmir'in 30 derece sıcağında çocuğuma kalın kalın kıyafetler çoraplar giydirdiler. Ben de saf saf baktım öyle. Halbuki bu çocuk kanada da doğdu. Sıcak nedir bilmedi. Sen bildiğin gibi bak bebeğe di mi? Sonuç devin gece uyanamadi. Meğer sıcaktan susuzluk geçirmis. Allah tan sadece bol emip dinlenerek atlattık ama sadece bir gece bu kadar sicaklamasi bizi üç hafta geriye attı. Kilo verdi devin. 10 gün kaka yapmadı.
Şimdi daha iyi. Artık kilo alımı başladı iki hafta kadardır. Yaramazligi dışında pek bir sorunumuz yok.
1 kasımda Dr randevumuz var yine. 5 ay 1 haftalık olacak. O zaman yavaştan ek gıdaya başlayacağız bizde. Devin in kilosu geride kaldığından erken başlamayı planlıyorum. Herhalde daha sık geleceğim buralara artık. Sizleri çok özledim zaten.
Minnagimin resimlerini atıyorum size. Herkes hala babaya benzetiyor ama ben geceleri emzirirken kulağına fısıldıyorum büyüdükce anneye benze tamam mı diye. Bakalım dinlicek mi sıpa :)
Ben bakayım canım ilk başlangıçta ne yapılacak vs. çok heyecanlıyım :)BLW hakkinda konusmak isteyen arkadaslar BLW Anneleri diye bir baslik actim. burada detaylica konusalim neler dusunuyoruz sonrasinda neler veriyoruz cocuklarimiza
Saol kuşum. Herkes anca anca kendine geliyor bence. Düzen yeni yeni oturmaya başladı sanki.Canım hoşgeldin. Çok geçmiş olsun. Maşallah devin çok iyi görünüyor. Ve kesinlikle babaya benziyor :)
Buralar son zamanlarda tekrar canlandı. Yupiiiii :)
benim bızdık çok zayıf olduğu için biz başladık canım. geçen cumartesi apar topar ek gıdaya geçirdi bizi doktor. tam 5 aylık olmuştu geçen hafta.Saol kuşum. Herkes anca anca kendine geliyor bence. Düzen yeni yeni oturmaya başladı sanki.
Gerçi devin hala iki saatte bir emerek yenidoğan yorgunluğu veriyor bana ama... Anne sutudur alsın bol bol diye sesimi çıkartmıyorum.
Yalnız blw ya başlamak için gün sayıyorum. Çok heyecanlı!
Siz başladınız mı ek gıdaya? Ay takip edemedim burayı hiç
Ooo süper. Nasıl başladınız? Blw yapacak mısın?benim bızdık çok zayıf olduğu için biz başladık canım. geçen cumartesi apar topar ek gıdaya geçirdi bizi doktor. tam 5 aylık olmuştu geçen hafta.
Gelişimi guzelse fazlasını atıyordur canım ama içim rahat etsin dersen dr a sor, o daha iyi bilirGelisimi iyi yanien az 500gr aldi ayda o da gecen ay. Ama kusmalari bitmiyor
O yuzden mi az aliyor acaba diyorum. Evet mmaadan sonra yatiyor.
Canim bende erken sünnet ettirmek istiyordum fakat yazın farklı sağlık problemlerimiz olunca sünneti unuttuk, kışın sünnet yaptırmayı düşünmüyorum, evimiz çok sıcak değil soğuktan zarar görür mazallah, bu kış geçsin yaza insallah dusunuyorumMrb güzel anneler
Ay evet şekerim. Bi de ben çok inatciymdir öyle kolay kolay kimseyi dinlemem. Ama bebişe gaz sancısı girdi bi yarım saat uyutana kadar ağladı o gün. Sonra bi baktım ben kurul karşısındayım. Annem teyzem yengem ananem yetmemiş bi de devin in ağladığını duyan komşular gelmiş. Yok klima acıkmış, ayağında çorabı yokmuş, denize sokmuşum bilmem ne. Hiç kimse de demiyo ki bu çocuk süt emiyo bi kereliğine gaz olmuş diye. Valla bi an kendimi bebeğe işkence eden anne gibi gördüm.Bu da şurda dursun o zaman :)
Yaaa yesinler onuSAfsa yesilcan86
Canlarımmmmm. Bir süredir yoktum ama sizleri çok özledim.
Devintos Türkiye de zor günler geçirdi. Annemler beni cildirdip yildirdi. Çocuk bir kere gaz oldu diye sülale baskısına maruz kaldım. İzmir'in 30 derece sıcağında çocuğuma kalın kalın kıyafetler çoraplar giydirdiler. Ben de saf saf baktım öyle. Halbuki bu çocuk kanada da doğdu. Sıcak nedir bilmedi. Sen bildiğin gibi bak bebeğe di mi? Sonuç devin gece uyanamadi. Meğer sıcaktan susuzluk geçirmis. Allah tan sadece bol emip dinlenerek atlattık ama sadece bir gece bu kadar sicaklamasi bizi üç hafta geriye attı. Kilo verdi devin. 10 gün kaka yapmadı.
Şimdi daha iyi. Artık kilo alımı başladı iki hafta kadardır. Yaramazligi dışında pek bir sorunumuz yok.
1 kasımda Dr randevumuz var yine. 5 ay 1 haftalık olacak. O zaman yavaştan ek gıdaya başlayacağız bizde. Devin in kilosu geride kaldığından erken başlamayı planlıyorum. Herhalde daha sık geleceğim buralara artık. Sizleri çok özledim zaten.
Minnagimin resimlerini atıyorum size. Herkes hala babaya benzetiyor ama ben geceleri emzirirken kulağına fısıldıyorum büyüdükce anneye benze tamam mı diye. Bakalım dinlicek mi sıpa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?