- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #60.221
Sana standart listeyi vermiş. Tüm listeler 3 aşağı 5 yukarı böyle. Pirinç unu kilo aldirsin diye degil alerjen riski düşük oldugu icin veriliyor diye biliyorum.Canım ben listeyi hiç beğenmedim. yine de yazayım ama bence uygulama yani.
Sabah anne sütü
ara öğün meyve suyu ya da püresi
öğlen anne sütü
ara öğün sebze suyu ya da püresi
akşam anne sütü
yatmadan pirinç unundan muhallebi.
Canim almanyada bal kabağı ilk verilen besinler arasında dediğin gibi alerji riski de az ama bana fazla vermissin gibi geldi. Bence 3 gün kuralını takip et. Havuç ve balkabağı 3 gün boyunca yarım kahve fincanı kadar verip sonrada anne suyu ve formul mama ile tamamla. Ben grcen haftq elmayı denidim elma ve tarçın yaptım üstüne anne sütü verdim. Ama mesela armut alerji yaptı. Armutu bir daha vermeyecegim. 3 gün kuralına uyarsan ne alerji yapıyor kolay tespit edersin. Bir de bu dönemde 2 li olsa bile karıştırma bence. Ama seninki alerji falan değil tabiki fazla yediği için öyle olmuş bence.Kızlar bugün dışarı çıktık. Çıkmadan önce de balkabağı patates haşlayıp püre yaptım yedirdim. Avm de bir mağazadayım. Bebiş arabasında keyfi yerinde. Birden kusmaya başladı. Neyi Nasıl yerdirdiysem aynı şekilde nerdeyse hepsini çıkarttı. Hemen aldım kusmaya devam ediyo. Birden kızardı tıkandı. Çok korktum ters çevirdim.bi kadın geldi yanıma sakin ol korkma falan dedi, bana ver dedi. Verdim. Neyse o sırada nefesi düzeldi. O kadar korktum ki anlatamam. Bir de eşim yanımdaydı bi baktım yok. Çok kötü oldum ağlamaklı oldum orda öyle... Zaten bebekler bişi yerken öksürünce falan kötü oluyorum. Aman allahım bir daha yaşatmasın.
Açaba neden böyle oldu...? Ağır mı geldi bebeğe? Daha önce de balkabağı vermiştim. Havuçla pişirmiştim. Patates de daha önce vermiştim. Acaba kıvamı püre gibi oluyo daha mı sıvı olmalı... Veya olur böyle şeyler mi demeliyim..? Bir de yedikten aşağı yukarı 2 saat geçmişti belki daha çok bilmiyorum...
Pfff düşündükçe tuhaf oluyorum
Canim almanyada bal kabağı ilk verilen besinler arasında dediğin gibi alerji riski de az ama bana fazla vermissin gibi geldi. Bence 3 gün kuralını takip et. Havuç ve balkabağı 3 gün boyunca yarım kahve fincanı kadar verip sonrada anne suyu ve formul mama ile tamamla. Ben grcen haftq elmayı denidim elma ve tarçın yaptım üstüne anne sütü verdim. Ama mesela armut alerji yaptı. Armutu bir daha vermeyecegim. 3 gün kuralına uyarsan ne alerji yapıyor kolay tespit edersin. Bir de bu dönemde 2 li olsa bile karıştırma bence. Ama seninki alerji falan değil tabiki fazla yediği için öyle olmuş bence.
Üzülme canım geçmiş olsun.
Aile sağlık merkezi neden aradı canım. Ya bizimkiler yan gelip yatiyor resmen. Ama hemsiremiz her aşı zamanı arar hakkını yemeyeyim birsey olduğunda da hemen arar sorarım çok kibar hatun:)
Tartisma ve gergin ortamlardan nefret eden bir yapim var cherry :)))Sheery me yipratacaksin kendini canına okursun sen seni sinir ederlerse:)
Bildigim kadarıyla gaz yapma olasiligi tek.düşük karbonhidrat cinsi pirinc.Sana standart listeyi vermiş. Tüm listeler 3 aşağı 5 yukarı böyle. Pirinç unu kilo aldirsin diye degil alerjen riski düşük oldugu icin veriliyor diye biliyorum.
BeNim doktorumda iki sene ara verilecek dedi canımOf öf bunları bilsem hiç sezeryan ister miydim
birkaç kişi verme dedi de canım. bende bilmiyorum.Sana standart listeyi vermiş. Tüm listeler 3 aşağı 5 yukarı böyle. Pirinç unu kilo aldirsin diye degil alerjen riski düşük oldugu icin veriliyor diye biliyorum.
alerji olduğunu nasıl anlıyorsunuz canım. ne tepki veriyor?Canim almanyada bal kabağı ilk verilen besinler arasında dediğin gibi alerji riski de az ama bana fazla vermissin gibi geldi. Bence 3 gün kuralını takip et. Havuç ve balkabağı 3 gün boyunca yarım kahve fincanı kadar verip sonrada anne suyu ve formul mama ile tamamla. Ben grcen haftq elmayı denidim elma ve tarçın yaptım üstüne anne sütü verdim. Ama mesela armut alerji yaptı. Armutu bir daha vermeyecegim. 3 gün kuralına uyarsan ne alerji yapıyor kolay tespit edersin. Bir de bu dönemde 2 li olsa bile karıştırma bence. Ama seninki alerji falan değil tabiki fazla yediği için öyle olmuş bence.
Üzülme canım geçmiş olsun.
Canim yanağının biri aşırı kızardı diğeri normaldi. Ben armutun etkisi çıksın diye bol bol suda verdim emzirdim de neyse ki hızlıca atlattik sabah uyandığında hersey normaldi.alerji olduğunu nasıl anlıyorsunuz canım. ne tepki veriyor?
Canim ben tam olarak olarak anlamadım sorunu. Büyüme atağı taşıyor olabilirKızlar Dünden beri çok üzgünüm Kızım beni korkutuyor resmen benim bebeğim doğduğundan beri öyle çok ağlayan mızmız Bir bebek olmadı ağlamaları Çok yoktur son zamanlarda da aç olmazsa ve kucak haricinde öyle ağlayan bir bebek dwgil ağlamalari böyle hıçkıra hıçkıra degil ama iki üç gündür ağlamak yerine kendini sıkarak Çığlık Atıyor böyle sinirli bir şekilde Çığlık Atıyor ağlamıyor ve sürekli gülme krizlerine tutuyor Neden böyle oluyor acaba bir fikri olan varmı lütfen birisi bana yardımcı olabilir mi
Elma armut kabak patates bal kabağı şeklinde gideyim diyordum elma sınıfı geçti ama armut kıpkırmızı yaptı yanağını. Bende alerji olduğumda kizaririm hemen. Çok şükür bizimki kizariklikla geçti ama egzama tarzı kizarikliklar kanlı ishal yeşil mukus ishal ciltte kabarma döküntü pul pul olma küçük kırmızı kabarık noktaciklar vs gibi anormal durumlar varsa aman dikkat bunlar çok ciddi belirtiler.Bildigim kadarıyla gaz yapma olasiligi tek.düşük karbonhidrat cinsi pirinc.
1 de.bebisine armut alerji yapmış
Nrden anladin.?
Canim ben tam olarak olarak anlamadım sorunu. Büyüme atağı taşıyor olabilir
Canim kendini sıkarak bagiriyor aglamak yerine ve boğazından ses cikartiyo sinirle ve sesi kısıldı resmen kizim aglamak yerine bagirarak kendini ifade ediyor birde gülme krizi oluyor olur olmaz gülme tutuyo bu birkac gündür
Aynı benim oglum, gülerken birde sinirlenince boğazını yirtacak gibi bagiriyor
Tosbikimle bi foto paylaşalım dedik, süs pus yapmadık ama inşallah begeniliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?