2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Sana standart listeyi vermiş. Tüm listeler 3 aşağı 5 yukarı böyle. Pirinç unu kilo aldirsin diye degil alerjen riski düşük oldugu icin veriliyor diye biliyorum.

Canim almanyada bal kabağı ilk verilen besinler arasında dediğin gibi alerji riski de az ama bana fazla vermissin gibi geldi. Bence 3 gün kuralını takip et. Havuç ve balkabağı 3 gün boyunca yarım kahve fincanı kadar verip sonrada anne suyu ve formul mama ile tamamla. Ben grcen haftq elmayı denidim elma ve tarçın yaptım üstüne anne sütü verdim. Ama mesela armut alerji yaptı. Armutu bir daha vermeyecegim. 3 gün kuralına uyarsan ne alerji yapıyor kolay tespit edersin. Bir de bu dönemde 2 li olsa bile karıştırma bence. Ama seninki alerji falan değil tabiki fazla yediği için öyle olmuş bence.
Üzülme canım geçmiş olsun.

Dikkat ediyorum 3 gün olayına ama karıştırdım hep... Mesela ilk 3 gün kabak, sonraki 3 gün kabak+patates gibi

Dikkate alıcam Can'ım yazdıklarını çok sağol

Aile sağlık merkezi neden aradı canım. Ya bizimkiler yan gelip yatiyor resmen. Ama hemsiremiz her aşı zamanı arar hakkını yemeyeyim birsey olduğunda da hemen arar sorarım çok kibar hatun:)

Bizim aile hekimliği aşı zamanı arıyorda, il merkezindeki aile sağlığı merkezi aradı, aile hekimliği sizinle ilgileniyormu memnunmusunuz diye sordular, aile planlaması konusunda bilgi verdi nasıl korumayı düşündüğümu sordu, doğum yaptığım hastaneden bilgilerimi almışlar zaten sezeryan doğum yapmışsınız 3 sene gebelik onermiyoruz spiral taktirmak istermisiniz felan diye bilgi amaçlı aradilar ama benim tup bebek oldugu icin dr ne doğum kontrol hapı nede spiral taktirma eşin korunsun dedi 2 sene gebelik yok dedi bunları söyledim tmm dediler aklınıza bişey takılır bu numaradan bizi ararsiniz deyip kapattılar

Sheery me yipratacaksin kendini canına okursun sen seni sinir ederlerse:)
Tartisma ve gergin ortamlardan nefret eden bir yapim var cherry :)))
Eee salon kadını olmak zor zanaat
Kimi zaman hakkim olani istemekten bile cayarim bu.yuzden.
Ama bunların yaptığı düpedüz haksızlık.
2. Taksidin vadesini hatırlamıyorum demesi de yalan
Beni yarin katakulliye getirtip o 2. Taksidi en erken 3 ay sonra odeyelim diye evrak koymazsa önüme bende seri değilim.
Ama bileniyorum evelallah hakkından geleceğim onların.
Bana az cektirmediler az hakkim yenmedi.
Şükürler olsun kurtuldum onlardan. Az kaldı az...

Sana standart listeyi vermiş. Tüm listeler 3 aşağı 5 yukarı böyle. Pirinç unu kilo aldirsin diye degil alerjen riski düşük oldugu icin veriliyor diye biliyorum.
Bildigim kadarıyla gaz yapma olasiligi tek.düşük karbonhidrat cinsi pirinc.
1 de.bebisine armut alerji yapmış
Nrden anladin.?

alerji olduğunu nasıl anlıyorsunuz canım. ne tepki veriyor?

Kızlar Dünden beri çok üzgünüm Kızım beni korkutuyor resmen benim bebeğim doğduğundan beri öyle çok ağlayan mızmız Bir bebek olmadı ağlamaları Çok yoktur son zamanlarda da aç olmazsa ve kucak haricinde öyle ağlayan bir bebek dwgil ağlamalari böyle hıçkıra hıçkıra degil ama iki üç gündür ağlamak yerine kendini sıkarak Çığlık Atıyor böyle sinirli bir şekilde Çığlık Atıyor ağlamıyor ve sürekli gülme krizlerine tutuyor Neden böyle oluyor acaba bir fikri olan varmı lütfen birisi bana yardımcı olabilir mi

Canim ben tam olarak olarak anlamadım sorunu. Büyüme atağı taşıyor olabilir

Bildigim kadarıyla gaz yapma olasiligi tek.düşük karbonhidrat cinsi pirinc.
1 de.bebisine armut alerji yapmış
Nrden anladin.?
Elma armut kabak patates bal kabağı şeklinde gideyim diyordum elma sınıfı geçti ama armut kıpkırmızı yaptı yanağını. Bende alerji olduğumda kizaririm hemen. Çok şükür bizimki kizariklikla geçti ama egzama tarzı kizarikliklar kanlı ishal yeşil mukus ishal ciltte kabarma döküntü pul pul olma küçük kırmızı kabarık noktaciklar vs gibi anormal durumlar varsa aman dikkat bunlar çok ciddi belirtiler.

Kızlar bebeğinin kakası acı yeşil yaş kına gıbı olan varmı bu normal mı Demir'den dolayı artık hep koyu yeşil mi olucak

Canim kendini sıkarak bagiriyor aglamak yerine ve boğazından ses cikartiyo sinirle ve sesi kısıldı resmen kizim aglamak yerine bagirarak kendini ifade ediyor birde gülme krizi oluyor olur olmaz gülme tutuyo bu birkac gündür
Canim ben tam olarak olarak anlamadım sorunu. Büyüme atağı taşıyor olabilir

Aynı benim oglum, gülerken birde sinirlenince boğazını yirtacak gibi bagiriyor

Kizlar cok soru soruyorum farkındayım ama bu aralar cok takıntılıyım sanirim herneyse
Kizimin sol ust goz kapagi dogdugundan beri kırmızı burnunun bi yani da oyle doktorlar dogum lekesi deri kalinlastikca gecer dediler burnu gun geçtikçe azalmaya başladı goz kapagida arada kayboluyo ama bazen cok kizariyo ve kabuk bagliyo ve sanirim kaşınıyor cunku kizim habire elini goz kapağına götürüp ovuyo birkac doktor bisey olmaz zamanla gecer dio ama o sekil degil hani mantar olur ya ellerde ayaklarda onun gibi kasinip arada kabuk bagliyo ve kizariyo ne yapsam bilmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…