2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ay maşallah prensese ne de güzel giyinmiş inşallah geçer canım ama geçmese de cerrahi müdahale ile almazlar mi daha da büyüyünce.

Kızlar ben hergün bakıyorum fakat diş miş yok ortada. Ağzını sürekli birseyler cigniyormus gibi yapıyor. Sizde de oldu mu bu diş çıkarma öncesinde. Gerçi bizim ki 20 Mayıs doğumlu o yüzden arkadan geliyor olabiliriz.

Kızlarrrr o sarımsak Nasıl bişi öyle ev buram buram sarımsak koktu yaaaaa. Yağ yumurta neyime yetmedi ki
Canim onun yerine sarımsak özlü sampuanlar var onu kullan onlarda özü var kokmuyor da.
Çıksın diye badem yağı süreceksin. Sanırım senin maske parlamasi için yapılan maskeden. Organik badem yağı al onu sur daha hızlı sonuç veriyor ben öyle yapmaya başladım

Canim sen strese girmissin. Hayirlisi bebeğini kucağına almak nasip olsun.
Bak benim doğuma 3 gün falan kala doktor hastanede işi bıraktı ben de normal dogurucam diye sevinirken hemde. Saat kaç olursa olsun yanındayım diyordu. Maalesef gitti kaldım ortada. Aynı hastanede randevu alması bile çok zor olan sezeryancı ünlü bir doktor vardı. Ona muayene oldum gel sezaryen yapalım dedi yok mok ben normal doğumu bekleyeceğim dedim. Ama ne oldu bu çocuk niye dogmuyor diye stres yaptım çok da yukaridaydi.
Sonra telefon açtım yeter artık doğurt beni diye
Neyse yarım saat içinde bebeğim kucagimdaydi. Tam olarak iyileşme 1 haftayı buldu. Ben 1 gece kaldım. Zaten 2 gece fazla bence çünkü bebek hastane ortamında enfeksiyon kapabilir ev çok daha sağlıklı. O yüzden sezaryen olsan bile ertesi gün çık hastaneden ki hızla iyileş. Yoksa yatakta yatıyorsun ağrı kesiciyi veriyorlar kipirdamiyirsun kaslar da açılmıyor uzuyor iyileşme süresi.

cnm ck ck ck teskur ederım verdıgın bılgıler ıcın cocugunada sana da rabbım uzun omurler versn

1 mesajda bu kadar SAÇMA yazacağınıza anlamadım dediğim kısıma cevabı anlaşılır verseniz daha yapıcı olurdu.pazar gününe neden yakışmamış cevabım?
sıkıntınıza yardımcı olmak adına cevap yazıyorum hanımefendi doğumdan bahsedip doktor konuşkan değil dediğinizde sanki siz sancı çekerken muhabbet edecek doktor arıyorsunuz gibi anlaşılıyor. bu mesaja göre cevap verecek olursam tabiki muayenede konuşkan doktor daha iyidir özellikle son haftalarda..
inşallah sağ salim alırsınız bebeğnizi kucağınıza..

shresrr canım maşallah kızına çok tatlı, allahım nazarlardan korusun. kızlar işe başladığım için bebeğime her gün bir gün sonrası için 100 cc süt sağıp bırakyordum, malum bugünün sütünü akşamdan sağmış, dolaba koymuştum. bebeğim gece saat 01 de acıktı, her iki memeyi de verdim kuzum çekti çekti süt yok, dakikalarca denedi süt gelmeyince avazı çıktığı kadar bağırarak ağladı, ilk defa böyle ağladığını gördüm, malum mama vermediğim için evde mama yok, henüz ek besine de geçmedik, bebem daha 5 aylık ,bende 4-5 saat öncesinde mayaladığım yoğurttan verdim kuzuma nasıl şapır şupur yiyor, valla 7-8 çay kaşığı verdim kuzuma da öyle uykuya daldı. sizler anlık sütünüz olmadığı zaman ne yapıyorsunuz.

canım ben böyle bi durumda sağdığım sütten verirdim sanırım sonra sabah tekrar sağım yapar onu bırakırdım.ben cesaret edemiyorum ek gıdaya henüz :/
geçen gün ben sabah işe gittim gitmeden emzirdim biraz sonra buzluğa daha önce koyduğum sütlerden bıraktım babasına ama kızım içmemiş ve 5 saat beni beklemiş babası da başka birşey vermemiş..

canım gece 20 saatte bir emiyor, sabahta saat 7 de kalkıyor yine emiyor, sabah sağayım desem süt kalmıyor sağmaya. o nedenle bir gün öncesinden sağıyorum, buzlukta da sütün yok ama dediğin gibi ne olur ne olmaz buzlukta bir iki içim süt koymalıyım gece bunu anladım.

doğru söylüyosun benimki de aynı bi akşam o 9 gibi uyuyunca sağıyorum hemen ya da sabah işe giderken.geldiğimde dolu oluyo göğsüm en azından..o zaman bundan sonra hafta sonu çalışmıyosan iki gece devam et sağıma onları da 90 cc filan olcak şekilde koy buzluğa böyle zamnlarda kullanırsın..inşallah içer bebeğin buzluktan çıkan sütü keza benimki içmiyor

Canım bizimkide 5 mayıs doğumlu daha çıkmadı.erken daha merak etme.

Ek gıdaya başladınmı canım.5 saat iyi durmuş kuzucuk.

Ek gıdaya başladınmı canım.5 saat iyi durmuş kuzucuk.
yok canım başlamadık henüz.. evet garibim beklemiş öyle uyuyamamış da açlıktan.o gün benim de önemli bi toplantım vardı eşim de aklım kalmasın diye aramamış da normal bir gün olsa arardı aç bırakmazdım gelrdim hemen
buzluktan çıkan sütü neden içmiyo bilmiyorum ben mi yanlış muhafaza ediyorum acaba sütlerde mi sıkıntı var kıızım mı seçici anlamadım..

canım buzluğa koyunca sütün muhtemelen tadı değişiyor, normalde buzluğa koyduğumuz sebzenin bile tadı değişiyor, yerken bariz fark ediliyor, demek ki senin yavrunun maşallah damak tadı çok gelişmiş, buzluk tadını hemen fark ediyor. ben daha buzluğa hiç süt koymadım, bu nedenle içermi içmezmi bilemiyorum buzluk sütünü.

Evet canım babası çok yemek seçer aç kalır ama beğenmediğini yemez o derece :)) ki kızım da babasıyla aynı gün doğdu zaten kesin babasına çekmiş inşallah senin kuzun sever aç kalmaz en azından..

Canım benim kızım da buzluktan çıkan sütü içmiyor. Her ihtimale karşı on pakete yakın buzlukta sütümü bulunduruyorum. Eylül'de işe başlayacaktım ücretsiz izne ayrılınca süt sağma işini de bıraktım. Meme reddimiz de geçti çok şükür. Bu ayki kilo alımını çok merak ediyorum.

Maşallah canım tam prenses. Allah şifa versin hemencecik geçsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…