- 30 Ağustos 2015
- 524
- 867
- 23
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #59.901
evet canım çorapları hep ıslak yani boğazına kadar sokuyor ayağınıO ayaklar bizde de ağızda sürekli sanırım ayaklarıyla keşfetme zamanı :)
O ayaklar bizde de ağızda sürekli sanırım ayaklarıyla keşfetme zamanı :)
Kızlarrrr o sarımsak Nasıl bişi öyle ev buram buram sarımsak koktu yaaaaa. Yağ yumurta neyime yetmedi kiBugün maske yapıyım diyorum. Sarımsak yumurta zeytinyağı karıştırıp sürücem. Dökülmesi normal de yenileri çıkması lazım
Aşı günü 7500 dü cnm bugün evde tarttım ve şok oldum daha 2 hafta bile olmadı 8400 olmuş çok hızlı kilo alıyo . Kolum alçıda olduğu için sadece hastaneye gittiğimiz zamanlarda mama vermek zorunda kaldım ama bu kadar etkilemiş olabileceğibi sanmıyorumBizde 26 mayıs doğumluyuz :) kilosu Nasıl bebeğinizin
Zeytinyağı, yumurta, sarımsak.. Üçü de çok fena kokuyor bence :) Azmini tebrik ediyorum :)Kızlarrrr o sarımsak Nasıl bişi öyle ev buram buram sarımsak koktu yaaaaa. Yağ yumurta neyime yetmedi ki
Canim iştahsızlık yaptımı dış çıkarken bende şüpheleniyorum bizimkinden aman pek anlamıyorum bu ara yine istahsiz benim kız
Son zamanlarda doktor değiştirmek mantıksız.zaten doktorlar da pek istemez böyle birşeyi..sezeryanda bir gün de yatsan aynı iki gün de en iyisi hemen çıkmak hastane ortamından..Arkadaslar ize bir sey daniscam eger ben sezeryan olursam gittigim hastane bir gub yatiriyor bir baska hastane var o hastanede sirf sezeryan yapan bir doktor var alaninda iyi orda iki gun kaliniyor simdi 7 ay boyunca bir doktora gozukup sezeryan olcagim kesinlesirse son zamanda doktor degistirmek mantiklimi birde hastanenin iki gun yatirmasi sezeryan icin cok arti biseymi normal dofumdada doktorum eger gece dogumun olursa nobetci kimse o geliyor dedi kafam karsti ama bir normal dogumda sabaha kadar sanci surdugu icin yetisirim dedi ya surmezse bu doktorum konuskan o sezeryanci cok sessiz doktor degistirsemmi degistirmesemmi bilemedim
verdıgın tepkı gercekten pazar gunune yakıscak en sacma tepkıydı doktor konusmasa nıye konusmadı su bılgıyı verdı yada vermedı dıye burda gelır yakınırsınız doktorun konuskan olması evet benım ıcın cok onemlı 9 ayı her turlu sıkıntısıyla gecıren benım ve her gıttıgımde pra verende benım heralde yanı benle konuscak elınde makınayı tutup cocugu sadece sergılıcek degıl allah yolunuzu acık etsın sacma olsa da verdıgınız cevap ıcınde yıne de sagolun.Son zamanlarda doktor değiştirmek mantıksız.zaten doktorlar da pek istemez böyle birşeyi..sezeryanda bir gün de yatsan aynı iki gün de en iyisi hemen çıkmak hastane ortamından..
Ayrıca doktor konuşkan olsa ne olmasa ne onu anlamadım..
Ay maşallah Nasıl almış o surede bizde 7 kıloyuz mama vermedım hıc hızlı almanın aksın azaldı bızımAşı günü 7500 dü cnm bugün evde tarttım ve şok oldum daha 2 hafta bile olmadı 8400 olmuş çok hızlı kilo alıyo . Kolum alçıda olduğu için sadece hastaneye gittiğimiz zamanlarda mama vermek zorunda kaldım ama bu kadar etkilemiş olabileceğibi sanmıyorum
Ay maşallah Nasıl almış o surede bizde 7 kıloyuz mama vermedım hıc hızlı almanın aksın azaldı bızım
Olabılır Can'ım bizde idrar yoku enf olduğumuzda ılaca başlamıştık ve kılo almıştı fazla fazla... Diş çıkarıyor gibi şişmeler var buzun de alt çenede siz de çıkardınız mı? Hemanjom kendılığınden gebelikle geçermiş bizimde ağız içinde vardı ve gectı ılac vermemıslerdıBende anlamadım nasıl bu kadar hızlı aldı..
Ama burnunun üzerinde hemanjiom yani damar beni var kızımın onun tedavisi için ilaca başladık. Şimdi aklıma geldi acaba ilaçlar yapmış olabilirmi
Olabılır Can'ım bizde idrar yoku enf olduğumuzda ılaca başlamıştık ve kılo almıştı fazla fazla... Diş çıkarıyor gibi şişmeler var buzun de alt çenede siz de çıkardınız mı? Hemanjom kendılığınden gebelikle geçermiş bizimde ağız içinde vardı ve gectı ılac vermemıslerdı
İlk dişimiz göründü bizim beyaz beyaz ikincide geldi gelecek ... hemanjiomumuz doğumda yoktu bizim 15 gün sonra çıkmaya başladı 2 aylık olana kadar büyüdü . Göze yakın olduğu içinde doktor riske atmayalım dedi tedaviye başladık . Gotoğrafta görebilirsin cnm :))
Maşallah bu ne tatlılık böyle. Allah nazarlardan esirgesin... Yenim ben onuuuu
Maşallah Prensese ya gecer ona hemencecik nazarı olsun kuzunun :) diş sırası bızde kuşağını çekıyr ara araİlk dişimiz göründü bizim beyaz beyaz ikincide geldi gelecek ... hemanjiomumuz doğumda yoktu bizim 15 gün sonra çıkmaya başladı 2 aylık olana kadar büyüdü . Göze yakın olduğu içinde doktor riske atmayalım dedi tedaviye başladık . Gotoğrafta görebilirsin cnm :))
Bizde öyle diyoruz cnm nazarı olsun diye. Çok şükür sağlığını etkileyen bişy değillMaşallah Prensese ya gecer ona hemencecik nazarı olsun kuzunun :) diş sırası bızde kuşağını çekıyr ara ara
İlk dişimiz göründü bizim beyaz beyaz ikincide geldi gelecek ... hemanjiomumuz doğumda yoktu bizim 15 gün sonra çıkmaya başladı 2 aylık olana kadar büyüdü . Göze yakın olduğu içinde doktor riske atmayalım dedi tedaviye başladık . Gotoğrafta görebilirsin cnm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?