- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.232
- 208
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #59.861
aynen bende kavub suyu uzum suyu azcik azcik veriyorum damak tadi gelissib diye senin pasa benim pasaya benziyorBizimde 10 gün var 5 ay dolmasina bende vermedim hep anne sütü aldı ama bi kaç gündür yemek yerken elime saldırıyor kaşığı takip ediyor vermiyorum diye kızıyor, bende üzüm suyu sıkıyorum ağzına, kavun yaliyor, azcık yoğurt tadimlik veriyorum, büyüdükçe herseyin farkına variyorlar istiyorlar
benimkide çay bardağını takip ediyor. ben yemek yerken ayaklarını daha sert vuruyor odaklanıyor lokmama. içim gidiyor canı istiyor diye. daha ağzına bir şey vermedim ama eline biber marul falan verdim yaladı onları. zaten ne bulsa önce ağzına götürüyor.Bizimde 10 gün var 5 ay dolmasina bende vermedim hep anne sütü aldı ama bi kaç gündür yemek yerken elime saldırıyor kaşığı takip ediyor vermiyorum diye kızıyor, bende üzüm suyu sıkıyorum ağzına, kavun yaliyor, azcık yoğurt tadimlik veriyorum, büyüdükçe herseyin farkına variyorlar istiyorlar
evet ya bence de, ilk zamanlar neydi valla sayfaları takip edemiyordum yazmaya fırsat olmuyordu.Günaydın kızlar..
Burası çok ıssız
Çok doğru söyledin valla, tamam bebekle uğraşıyorlar yoruluyorlar felan ama artık bebekler dünyaya daha adapte haldeler, bi slm vermek te zor bişey olmasa gerekGünaydın kızlar..
Burası çok ıssız
Canim erken olmamış mi daha. Bu dönemde sadece tanımlı beslensin diyorlar anne sütü ile besleniyorsa günlük ogununun % 80 anne sütü olmalıymis kasımda bebeğin 6 aylık olacak kim bakacak bebeğe merak ettim. Bende stresliyim ama doktor baslamayalim daha dediKızlar biz 4. Ayda ek gıdaya başladık yavaştan. Öğleden önce elma püresi vermeye çalışıyorum(hiç sevmedi) ikindi vakti yoğurt(bunu da sevmedi) öğlen kabak-fasulye veya patates veya ilaveten pirinç veriyorum (buna bayılıyor)
Kasım başında iş başı yapıcam o zamana az kaldı. O zmna kadar kahvaltıya geçmem gerekecek mi? Öğünleri arttırmalı muyum şimdiden Bebek alışsın diye. Hiç mama vermedim vermek de istemiyorum. İş yerinde sağacağım süt öğün olarak yetecek mi ki?? Çalışan anneler Nasıl yapıyorsunuz?
Maşallah canım merak etme zaten hafiften azalması da lazım ki ek gıdaya gecebilelim ben çok güzel kilo veriyordum tatlıya abaninca 2 kilo daha aldım süt falan da yapmadı eskisi gibi sütum kuruyemişi fazla kaçırma kilo yapar aman haa:)Kızlar selam herkese minik bebeişlere:) kiloları hala duranlar el kaldırsın sütüm yemeyince azalıyor benım malesef su ilke süt olmadı o yüzden de 7 kılım var sizde Nasıl durumlar bu arada kızımı her hafta tartıyorum 4.5 aya yaklaştık ve bu hafta 85 gram almış az değil mi üzüldüm çok ama sütüm de bol maşallah kalitelı yayıyorum cevız yumurta sut muz et meyve sizin Nasıl
Canim senin bebisin dişi de çıkmış yakında köfte patates ister:)ateş oldu mu canım rahat mı çıkarıyor disi.Bizimde 10 gün var 5 ay dolmasina bende vermedim hep anne sütü aldı ama bi kaç gündür yemek yerken elime saldırıyor kaşığı takip ediyor vermiyorum diye kızıyor, bende üzüm suyu sıkıyorum ağzına, kavun yaliyor, azcık yoğurt tadimlik veriyorum, büyüdükçe herseyin farkına variyorlar istiyorlar
Bu arada bende anneme tarhana yaptiriyorum 8. Aydan sonra haşlanmış kıyma ile karistirip veririm diye planlıyorum bu arada kızlar kuzu beyni falan da vereceğim ama allahım nasıl dokunucam nasıl haslicam bilmiyorum öf offf.Evet haklisin canim cok sagol. Ilk bebek olunca tecrubesiz oluyo insan
benimkide öyle kaç defa kabuk bağladı sonra koptu kabuk sonra tekrar bağladı. ben doktora sordum normal dedi. aşının tutmasının deliliymiş o.Canim senin bebisin dişi de çıkmış yakında köfte patates ister:)ateş oldu mu canım rahat mı çıkarıyor disi.
Bu arada kızlar bizim kolundaki aşı yerinde kırmızı alan uzerinde hafiften beyazimsi yer var ortada.sanki iltihap toplamaya başladı sizde durum nasıl
Canim senin bebisin dişi de çıkmış yakında köfte patates ister:)ateş oldu mu canım rahat mı çıkarıyor disi.
Bu arada kızlar bizim kolundaki aşı yerinde kırmızı alan uzerinde hafiften beyazimsi yer var ortada.sanki iltihap toplamaya başladı sizde durum nasıl
daha geçen gün okumuştum. Beyin asla yenmemeliymis.Bu arada bende anneme tarhana yaptiriyorum 8. Aydan sonra haşlanmış kıyma ile karistirip veririm diye planlıyorum bu arada kızlar kuzu beyni falan da vereceğim ama allahım nasıl dokunucam nasıl haslicam bilmiyorum öf offf.
Canim o dana beyni. Deli dana hastalığı yüzünden asla Yedirmeyin diyorlar benim söylediğim kuzu beyni. Onda hastalık riski yok ufacık kuzu zaten. Gurme bebekte falan tarifleri var kk da da tarif paylaşmislardaha geçen gün okumuştum. Beyin asla yenmemeliymis.
hiçbir hayvanın beyni yenmemeki diyordu. bir doktorun kitabinda okumuatum. her neyse. Beyin neye faydaliymis ? Ben yemeyeceğim şeyi yedirmem de merak ışteCanim o dana beyni. Deli dana hastalığı yüzünden asla Yedirmeyin diyorlar benim söylediğim kuzu beyni. Onda hastalık riski yok ufacık kuzu zaten. Gurme bebekte falan tarifleri var kk da da tarif paylaşmislar
Canim senin bebisin dişi de çıkmış yakında köfte patates ister:)ateş oldu mu canım rahat mı çıkarıyor disi.
Yok canım bu aylarda kulaklarını kesfediyorlarmis ama ağlarken kulağını tutuyorsa o kulak iltihabı belirtisi olabilir.kizlar ya benim oglum surekli kulagini kasiyo disten olabilir mi acBa huysuzluk yok ama salyasuda bi hayli artti
Ben Vejeteryanim etden de nefret ederim yemiyorum ama kuzu eti kıyma vs. Faydasi olacagi icin yedirecegim kendime göre karar veremem yani önemli olan bebeğin ihtiyaçları. Istersen internetten araştır yığınla site var. Yedir diyen de var yedirme diyen de. Kişisel tercih bir yerde.hiçbir hayvanın beyni yenmemeki diyordu. bir doktorun kitabinda okumuatum. her neyse. Beyin neye faydaliymis ? Ben yemeyeceğim şeyi yedirmem de merak ışte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?