- 7 Nisan 2016
- 312
- 300
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #59.801
Kendim ayakta emzirmeyi biraktim genelde oturdugum yerde hafif sallar gibi yaptim canim,cok zorlanirsa nadiren kalkip sakinlesmeye baslayinca oturdum yineNasıl alıştırdın ?
ben ilk zamanlardan beri öyle yapıyorum. bu ara 5 saate varan uykuları olmaya başladı maşallah. 2 ya da en geç 3 saatte uyanırdı. gerçi yine uyanıyor ama en azından bir kere uzun uyuyor. sen kalkınca sütünü sağ mutlaka canım. ek gıda için kullanırsın ilerde. sütün azalmasın hem.Ben iki gecedir biraz daha rahatım. Sanırım sorun benden de kaynaklanmış. Şöyle ki; saat 8 gibi emzirip uyutuyordum, ben yatcağım Zaman alıp tekrar uyandırmadan emziriyordum(daha fazla uyusun diye) gece ben uyandığımda o uyuyorsa bazen yine emziriyordum, emzirmesem de yatağının başına kadar kendini ittiği için düzeltiyordum.Sonra da bebiş 2 sa de1 uyanıyordu.
2 gündür hiç dokunmuyorum. Acıkınca uyanır diye. Pozisyonunu da pozmuyorum; rahat değilse uyanır diye...
Valla ben bıraksam bebiş maşallah 4-6sa deliksiz uyuyormuş. Alışık değilim ya değişik geldi. O uyanmasa da ben uyandım gerçi... Bundan sonra böyle yapıyım diyorum. Kilo alımını çok etkiler mi bilmiyorum ama
Doktorumu uyku bazen sutyen daha büyük gıdadır demişti ssakin uyandırma uyusun diye tembih etmişti bizimkidegrip okuyor sasanırım napsam bilenedim
Ihlamuru kac kasik veriyorsun canimIhlamur aklimda alacağım bugün bebisler hastalanmasına allahimmmmm
Sagol canimDaha hiç vermedim canım 4 ,5 çay kaşığı vericem ama
Merhabalar kusura bakmazsanız size bir maruzatım var benim iki oğlum var biri iki ay sonra üç yaşına giricek diğeri 14 aylık ama ben yine hamileyim 24 haftalık bi kızım olucak ama bizim durumumuz şu aralar bozuk ve ben bırakın kızıma oğullarıma bile kışlıklarını alamadım. Benim sizden ricam eğer bebişlerinizin küçüklükleri hala duruyosa ve bana yardım etmek isterseniz kızlarınızın küçülenlerini benim kızımla paylaşırmısınız.
Ben Dr a ne kadar ıhlamur verceğimi sorduğumda günde 50-100cc verebilirsin dedi. Ilık olcak bu aradaIhlamuru kac kasik veriyorsun canim
Canim benim kizim 2 cm uzamis 64 olmus sr normal dedi. Artik bu aylardan sonra eskisi gibi uzayip kilo almayacakmis. Bide benim saglik ocagiyla cocuk dr arasindaki olcumlerde farkli cikiyo. Seninkide oyle olmus olabilirRica ederim bizde 5 ay 11 gunluguZ iki ayda boyu 1.5 cm uzamış canım sıkıldı bizimkinin boyu kaç cm
Cok sagol canim benim kizimda geniz akintisi baslamis gribe cevirebilir dedi. Insallah olmaz bende vereyimBen Dr a ne kadar ıhlamur verceğimi sorduğumda günde 50-100cc verebilirsin dedi. Ilık olcak bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?