2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günaydın kızlar.
Biz yine uykusuz bir gece geçirdik. Kızım uykusunda çok huzursuz, sürekli gece pış pışlamak zorunda kaldık. Ben artık sorunun diş olduğunu düşünüyorum. Çok üzülüyorum kızımın haline

Ben iki gecedir biraz daha rahatım. Sanırım sorun benden de kaynaklanmış. Şöyle ki; saat 8 gibi emzirip uyutuyordum, ben yatcağım Zaman alıp tekrar uyandırmadan emziriyordum(daha fazla uyusun diye) gece ben uyandığımda o uyuyorsa bazen yine emziriyordum, emzirmesem de yatağının başına kadar kendini ittiği için düzeltiyordum.Sonra da bebiş 2 sa de1 uyanıyordu.

2 gündür hiç dokunmuyorum. Acıkınca uyanır diye. Pozisyonunu da pozmuyorum; rahat değilse uyanır diye...

Valla ben bıraksam bebiş maşallah 4-6sa deliksiz uyuyormuş. Alışık değilim ya değişik geldi. O uyanmasa da ben uyandım gerçi... Bundan sonra böyle yapıyım diyorum. Kilo alımını çok etkiler mi bilmiyorum ama

ben ilk zamanlardan beri öyle yapıyorum. bu ara 5 saate varan uykuları olmaya başladı maşallah. 2 ya da en geç 3 saatte uyanırdı. gerçi yine uyanıyor ama en azından bir kere uzun uyuyor. sen kalkınca sütünü sağ mutlaka canım. ek gıda için kullanırsın ilerde. sütün azalmasın hem.

Ben de onu düşünmüştüm cnm sorcaktım sağsam mı diye iyi oldu söylediğin

Doktorumu uyku bazen sutyen daha büyük gıdadır demişti ssakin uyandırma uyusun diye tembih etmişti bizimkidegrip okuyor sasanırım napsam bilenedim

Merhaba. Benim kizimin bugün 5. Ay kontrolü vardi 6500 olmuş kizim 600 gr almis dr gayet iyi dedi. Sutumun yetmedigini mama takviye verdigimi söyledim. Mamadan ziyade ek gidayi cogalt dedi gunde 1 kez veriyordum zaten. Gunde 2 ve 3 cikart dedi. Ama bunlarin hicbiri 4 ymek kasigini gecmesin dedi. Yogurt da ekledik bu ay. Ek gida cesitlerini cogalticaz.

Her sene bir çocuk olmuş. Allah analı babalı büyütsün uzun ömürlü sağlıklı olsunlar ama buna bir dur demen lazım. Sağlık ocağındaki hemşirenin yanlış yönlendirmesiyle 3. Oldu demişsin Nasıl bir yönlendirme anlamadım. Süt korur falan dedi heralde.

Yardımcı olmayı isterdim ama ben de eskilerini ilerde Allah nasip eder 2. Çocuk olursa ona kullanırım diye tutuyorum

Rica ederim bizde 5 ay 11 gunluguZ iki ayda boyu 1.5 cm uzamış canım sıkıldı bizimkinin boyu kaç cm
Canim benim kizim 2 cm uzamis 64 olmus sr normal dedi. Artik bu aylardan sonra eskisi gibi uzayip kilo almayacakmis. Bide benim saglik ocagiyla cocuk dr arasindaki olcumlerde farkli cikiyo. Seninkide oyle olmus olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…