- 7 Ocak 2014
- 3.136
- 4.416
- 333
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #59.761
geçmiş olsun canım hepimiz aynı durumda sayılırız herlde bizimkinin de alt sağında bi beyaz nokta var ne zamandır acaba diş ucu mu ya bizimki de huzursuz gündüz memede uyuyo gece de ağlayarak uyanıyo sürekli
@tlyozgr cnm değiştirdim avatarı
9 tane emzik aldım hiçbirini almadı alışmıyorMerhaba canim, ocak 20 16 annesiyim. Emzige alistirabiliyorsan alistir. Bizim donemde hala memeyle uyuyan bebisler var. Ek gidayi kolay kabul etmiyorlar . Bide surekli memede olunca sut yaglanmadan emince kilo alimida azalabiliyor.
Nasıl alıştırdın ?Benimki gecen ay oyleydi canim, bi sure oyle emzirmeyi birakirsan alisiyorlar eski duzene geri donmem 4-5gunumu almisti
Biz bu gece uyuduk ama 5:30 dan itibaren uyanığızAy canım inşallah diyeceğim ama şuan kızım babasının kucağında evi geziyor. Sabah altıdan akşama kadar toplasan bir saat uyumadı. Akşam 7 buçukta gece uykusuna geçmişti ama on buçukta uyandı. O saatten beri tekrar uyutmaya çalışıyoruz hiç uyuyacak gibi değil.
geçmiş olsun canım hepimiz aynı durumda sayılırız herlde bizimkinin de alt sağında bi beyaz nokta var ne zamandır acaba diş ucu mu ya bizimki de huzursuz gündüz memede uyuyo gece de ağlayarak uyanıyo sürekli
Aynen canm kuzularımız acı çekmese yeter ki..ben yine uykusuz bi gece geçirdim kızımı ne zaman beşiğine koyuyorum ne zaman uyanıyo anlamıyorum memede uyumak istiyo kucağımdan indirirken başlıyo zaten ağlamayaAynen öyle 1 haftadır bizimkide, gece besigine koyuyorum 15 dk anca uyuyor bağıra bağıra ağlayarak uyanıyor, uykusunun içinde içini çekiyor dudagini buzup ağlamaklı oluyor huzursuz hep kucakta gezecek, memeyi cekistiriyor sinirleniyor, boğazını yirtacak gibi çığlık atıyor, belim tutuldu omuzlarim çöktü resmen. Acı cekmese benim çektiklerim önemli değil yavruma derman olamıyorum ona üzülüyorum
Ben de haftaya sorcaktm doktora aynı tarif ettiğin gibi bizdeki de..biz yine uykusuz bi gece geçirdik sadece akşam 9dan 1 e kadar filan düzgün uyudu ben de o saatte sunuma çalıştığım için uyanıktım zombi gibi olcam böyle giderseBizde de altta tam ortadan biraz yanda epey bir süre beyaz nokta, sivilce ucu gibi bişey vardı. Diş mi olcak siye düşünmüştüm Dr diş incisi o diş değil demişti. Geçen baktım kaybolmuş, heralde sonra da diş çıkıcak
Bence bu dişler çıkmadan hayal deliksiz uyku canmBenim de iznim normalde cuma itibariyle bitti. Ama bir ay daha uzatıcam. Sonrasında gerekirse bir ay daha aşabilirim. İşe başlamadan gece uykusunu oturtsaydık şöyle deliksiz uyusalar mükemmel olur. Umarım en kısa zamanda tek parçalı uzun uykuya geçerler.
valla maşallah diyim bizimki güzel uyudu 9 buçukta uyandısinirliportakal @rulem ingver inş bu gece bizi rahat uzun uzun uyutur. Dün gece aralarında anlaşmışlar heralde
Bi benimki uyumamayı seçmiş demekki gece uyumadığı gibi sabah da 6da ayaktayız.bide durmuyor beşiğinde aramıza alıyoruz eşimle müzik açıyoruz bide biz biraz daha uyuyalım diye ama nerde kafayı bana ayakları eşime çevirip başlıyo babasını tekmelemeyevalla maşallah diyim bizimki güzel uyudu 9 buçukta uyandı
yok canım ben büyük bir kavanoza koydum biberon uçlarını. içine kaynar su döktüm sonra da o friendly mi ondan döktüm. su mavi oldu. anlamadım bende.Canım nasıl mavi yaptı ? Ben on gündür sürekli kullanıyorum hiç su renginde bir değişiklik olmadı. Ben elimde yıkıyorum. Sünger falan kullandın da onun rengi mi çıktı acaba.
bizimki de bana saldırıyor. her yerimi ısırmaya ya da yemeye çalışıyor. yüzüm burnum omzum her yerime saldırıyor. anlamadım neden yapıyor.Bi benimki uyumamayı seçmiş demekki gece uyumadığı gibi sabah da 6da ayaktayız.bide durmuyor beşiğinde aramıza alıyoruz eşimle müzik açıyoruz bide biz biraz daha uyuyalım diye ama nerde kafayı bana ayakları eşime çevirip başlıyo babasını tekmelemeyebenim de dudağımı filan sıkıyo
Kilosuna baktırdın mı canm her göreni dinleme sen..eğer gece yatarken verirsen mamayı gece az emer ve az emdiği için sütün azalır.benimki de sürekli uyanıyo emiyo gece ama bu açlık göstergesi değil belli ki kokumuzu özlüyorlar :)Merhaba tum annelere
Geriye donuk biraz okudum da benimd3 bebegim 15 gundur gece çok huzursuz her kalkriginda emiyor her gorende zayiflamis diyor. Sanirim doymuyor. Benim mama konusunda hic bilgim yok kasik mamasi felan diyorsunuz ya merak ettim markasi nedir nasil hazirlanir
Bebegik biberon tutmuyor turmasi icin bor yöntem varmiki. 10 mayis doğumlu sadece gece yatarken bir kac gun mama denesem ne olurki
19 eylulde asiya gittim 1 kilo almisti. Buyun tarttim 19 eylulden bu tarafa 500 grm vermis. Ayni tartida tarttimKilosuna baktırdın mı canm her göreni dinleme sen..eğer gece yatarken verirsen mamayı gece az emer ve az emdiği için sütün azalır.benimki de sürekli uyanıyo emiyo gece ama bu açlık göstergesi değil belli ki kokumuzu özlüyorlar :)
19 Eylül'de kilo alımı çok iyiymiş aslında ama 15 gün içinde neden kilo verdi acaba? Hasta mı oldu bu arada ya da emmek istememe gibi durumu mu var? Çişli bez sayısı nasıl 24 saat içinde?19 eylulde asiya gittim 1 kilo almisti. Buyun tarttim 19 eylulden bu tarafa 500 grm vermis. Ayni tartida tarttim
19 Eylül'de kilo alımı çok iyiymiş aslında ama 15 gün içinde neden kilo verdi acaba? Hasta mı oldu bu arada ya da emmek istememe gibi durumu mu var? Çişli bez sayısı nasıl 24 saat içinde?
burnu tıkalı ise emmek istemiyo olabilir..süt sağdın mı peki nasıl durumu?bide çişli bez sayısı nasıl? yani huzursuzsa çok ve açlıktan olduğunu düşünyosan mama ver bence de yazık aç durmasın yavrun ama başka şeylerden de ağlayabiliyo bebeklerimiz göz önünde bulundurmak lazım..Asidan sonra 4 gun huzursuz oldu sonrasindada grip oldu tamda duzelemedi. Meme reddide var hastaliktanmi yoksa atal donemimi bilemedim. Bugun 2 den bu tarafa agliyordu az evvel uyudu. Acmi kuzum bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?