2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
13 mayıs doğumlu kızım da öyle yere koysam dönüyor karnına bası yapınca kusuyor kustuğuna da kafasını gömüyor. Yorulunca da bağırmaya başlıyor çeviriyorum gene dönüyor gene bağırıyor. Kucağımdan ve pusetten kendini atmaya çalışıyor. Uyursa rahatım sadece

aynen canim bir turlu susmuyor emziriyorum koyuyorum bi bakiyorum donmus insallah cabuk gecer gazli donemde bile bu kadar zorlanmadim

Ben 3.adetimi oldum.özelde spiral taktırcaktım 100 l dedi taktırmadım.devlet hast.taktırcam.

Canım benim bebeğimde akşamları çok zor uyuyodu çok ağlıyodu mamaya başladık çok şükür düzeldi.meğer artık doymuyomuş.

Canm çişli bez sayısı nasıldı gün içinde? Belki de mama ağır geliyordur şuan ondan uyuyodr emin misin?
Yok canım bez sayısıda arttı.huysuzluğu gitti çocuğun.akşamları çok ağlıyodu ben gazdan sanıyodum.annemlere geldik zaten hissediyodum acaba açmı diye anneme dedim mama aldık günde 3 sefet veriyorum.tabağı görünce çıldırıyo resmen nasıl iştahla yiyo.aralardada emziriyorum hem sütümde birikiyo.bi öğünde yoğurt veriyorum.hergün değil ama iki güne bir filan.

Mamayla artmıştır canm da önce nasıldı sayı? Ben de şüpheleniyorum bazen aç mı diye hatta bazı günler çok sönüyor memelerim ama sonra toparlanıyor şükür.bence emzirebildiğin kadar emzir bide facete emziren anneler diye bir sayfa var takip et inşallah faydası olur ben ne zaman şüpheye düşsem okudukça Yen'i bişeyler öğreniyorum..

Sabah filan öyle çok dolu dolu olmuyodu gün içindede 2 sefer filan değişiyodum.yok zaten emiyo.gece sabaha kadarda uyandıkça emziriyorum.ama illa sadece anne sütüde anne sütü diye bebeği aç bırakmanın mantığı yok canım.

kesinlikle haklısın canm aç kalmasın kuzularımız zaten en iyisini sen bilirsin ben aklıma gelenleri yazıyorum aklında bulunsun diye benmkinin huzursuzluğu geçti şükür aşıdandı sanırım..

Yere bırakıyorum ağlıyor surekli kucakta bi ilk kırk gün zorlandım bide bu ay saçını toplamaya vaktim yok inan
Aynen bende canım kesinlikle 5.ay zor dönmek istiyordu bizimki sonunda başardı döndü şimdide dönmekten uykuya geçemiyor.sürekli kucakta pek de atarlı bu ay :)))

Can'ım benim bebeğim de huzursuzdu kilo alımı da azdı. Sütüm De azalınca bu ay ek gıdaya geçtik ama dra mamayı sorduğumda kesinlikle hayır demişti

Aynen bende canım kesinlikle 5.ay zor dönmek istiyordu bizimki sonunda başardı döndü şimdide dönmekten uykuya geçemiyor.sürekli kucakta pek de atarlı bu ay :)))

Bnm bebeğim de ilk dönmeye başladığında dönünce kafası havada kalıyordu, bir türlü yatağa bırakamıyordu uyanıyordu. Bir kaç kez hafif hafif tutum kafasını yatakla birleşmesi için. 3 gün falan sürdü heralde ama geçti çok şükür.

Bebeğim bu aralar gece emmesine şu şekilde uyanıyor; yatağında yüzüstü dönmüş, tırtıl gibi kendini itiklemiş, kafasının üstü yatağın başına yaslı ama o hala gitmeye çalışıyor. Kafası düzleşir mi acaba bu yüzden

Yok canm bişey olmaz merak etme :) bizim kız da sırt üstü yatıyordu geri geri nasıl gittiyse kafasını yatağın süngeriyle park yatağın arasına sıkıştırmış geçen gün babası bi bakıyo sabah kızın kafası yok bu haylazlarla işimiz var

Bizim çocuk Dr U beyin cerrahına falan gerek görmedi. Hatta ben sağlık ocağında bıngıldağının kapanmaya başladığını söylediler diyerek devam edecekken Dr araya girip d vitaminini kes dediler dimi dedi. Yani olmaz öyle dercesine. 4. Aydan sonra normalmiş falan. Baş çevresini kontrol edicekmişiz. Ben günaşırı kullanmaya karar verdim bu ay için. Siz de 3-4 ay kıllandıysanız Bebek 4 aylık gibiydi heralde. Sonra hiç kullanmadınız mı d vitaminini takibi Nasıl oldu? Tam olarak ne zmn kapandı bir sıkıntı oldu mu? Dr her ne kadar çok rahat oldursa da ben düşününce endişeleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…