- 14 Mart 2013
- 7.552
- 3.667
- 448
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #59.641
13 mayıs doğumlu kızım da öylekizlar benim oglum surekli eline bakiyor elleriyle oynuyor parmagini tutup cekiyor gelmeyince sinirleniyor bence en zor ayy 5. aymis emeklemek istiyor gidemeyince sinirleniyor kucagima oturtuyorum sikiliyor ne yapacagimi nasil oyalayacagimi sasirdim pusete koyuyorum pusette donuyor bi uyurken rahatim anliycaniz
esimde sogan vermemi soyledi taze sogan sizisinida kesermisAmin anneme geldim biraz dinlemeye diye dışı için havuç soyup verdi annem
aynen canim bir turlu susmuyor emziriyorum koyuyorum bi bakiyorum donmus insallah cabuk gecer gazli donemde bile bu kadar zorlanmadim13 mayıs doğumlu kızım da öyleyere koysam dönüyor karnına bası yapınca kusuyor kustuğuna da kafasını gömüyor. Yorulunca da bağırmaya başlıyor çeviriyorum gene dönüyor gene bağırıyor. Kucağımdan ve pusetten kendini atmaya çalışıyor. Uyursa rahatım sadece
Verdirme canım sende söyle hadi düşse bişey olsaBenim Kaynim ucbucuk yaşındaki kızının kucağına 6 yaskndaki oğlunun kucağına veriyor kızı aşırı kıskanıyor babası gelince bana bakarak sever gibi bacakini bi sıkıyor varya biktim artık yeminle yA
Ben 3.adetimi oldum.özelde spiral taktırcaktım 100 l dedi taktırmadım.devlet hast.taktırcam.Kızlar adeti düzelen yada olan varmı ? Afedrrsiniz geçen hafta cuma leke oldu çok açık pembe bekleidm bisey yok perşembe günü adet oluşum yani yok böyle bisey felaket oluyorum haksızlıktı cabasi... Hatta test bile yaptım gebemiyim diyeannemde cocukmu vardı udusyor falan dedi olabilir mi böyle bisey
Canım benim bebeğimde akşamları çok zor uyuyodu çok ağlıyodu mamaya başladık çok şükür düzeldi.meğer artık doymuyomuş.Günaydınn!! Benim kızım da aşıdan beri gündüz huysuz zaten de iki gündür gece 2de emdikten sonra uyumuyor ağlıyor sürekli 3 buçuk gibi anca uyuduktan Sonra da sürekli uyanıyo zaten 5 buçukta da gün başlıyo mahvoldum uykusuzluktan
Açkizlar kan ilacini nasil beriyorduk ya acmi tokmu unuttum bilen var mi
Canm çişli bez sayısı nasıldı gün içinde? Belki de mama ağır geliyordur şuan ondan uyuyodr emin misin?Canım benim bebeğimde akşamları çok zor uyuyodu çok ağlıyodu mamaya başladık çok şükür düzeldi.meğer artık doymuyomuş.
Yok canım bez sayısıda arttı.huysuzluğu gitti çocuğun.akşamları çok ağlıyodu ben gazdan sanıyodum.annemlere geldik zaten hissediyodum acaba açmı diye anneme dedim mama aldık günde 3 sefet veriyorum.tabağı görünce çıldırıyo resmen nasıl iştahla yiyo.aralardada emziriyorum hem sütümde birikiyo.bi öğünde yoğurt veriyorum.hergün değil ama iki güne bir filan.Canm çişli bez sayısı nasıldı gün içinde? Belki de mama ağır geliyordur şuan ondan uyuyodr emin misin?
Mamayla artmıştır canm da önce nasıldı sayı? Ben de şüpheleniyorum bazen aç mı diye hatta bazı günler çok sönüyor memelerim ama sonra toparlanıyor şükür.bence emzirebildiğin kadar emzir bide facete emziren anneler diye bir sayfa var takip et inşallah faydası olur ben ne zaman şüpheye düşsem okudukça Yen'i bişeyler öğreniyorum..Yok canım bez sayısıda arttı.huysuzluğu gitti çocuğun.akşamları çok ağlıyodu ben gazdan sanıyodum.annemlere geldik zaten hissediyodum acaba açmı diye anneme dedim mama aldık günde 3 sefet veriyorum.tabağı görünce çıldırıyo resmen nasıl iştahla yiyo.aralardada emziriyorum hem sütümde birikiyo.bi öğünde yoğurt veriyorum.hergün değil ama iki güne bir filan.
Sabah filan öyle çok dolu dolu olmuyodu gün içindede 2 sefer filan değişiyodum.yok zaten emiyo.gece sabaha kadarda uyandıkça emziriyorum.ama illa sadece anne sütüde anne sütü diye bebeği aç bırakmanın mantığı yok canım.Mamayla artmıştır canm da önce nasıldı sayı? Ben de şüpheleniyorum bazen aç mı diye hatta bazı günler çok sönüyor memelerim ama sonra toparlanıyor şükür.bence emzirebildiğin kadar emzir bide facete emziren anneler diye bir sayfa var takip et inşallah faydası olur ben ne zaman şüpheye düşsem okudukça Yen'i bişeyler öğreniyorum..
kesinlikle haklısın canm aç kalmasın kuzularımız zaten en iyisini sen bilirsin ben aklıma gelenleri yazıyorum aklında bulunsun diye benmkinin huzursuzluğu geçti şükür aşıdandı sanırım..Sabah filan öyle çok dolu dolu olmuyodu gün içindede 2 sefer filan değişiyodum.yok zaten emiyo.gece sabaha kadarda uyandıkça emziriyorum.ama illa sadece anne sütüde anne sütü diye bebeği aç bırakmanın mantığı yok canım.
Aynen bende canım kesinlikle 5.ay zor dönmek istiyordu bizimki sonunda başardı döndü şimdide dönmekten uykuya geçemiyor.sürekli kucakta pek de atarlı bu ay :)))Yere bırakıyorum ağlıyor surekli kucakta bi ilk kırk gün zorlandım bide bu ay saçını toplamaya vaktim yok inan
Yok canım bez sayısıda arttı.huysuzluğu gitti çocuğun.akşamları çok ağlıyodu ben gazdan sanıyodum.annemlere geldik zaten hissediyodum acaba açmı diye anneme dedim mama aldık günde 3 sefet veriyorum.tabağı görünce çıldırıyo resmen nasıl iştahla yiyo.aralardada emziriyorum hem sütümde birikiyo.bi öğünde yoğurt veriyorum.hergün değil ama iki güne bir filan.
Aynen bende canım kesinlikle 5.ay zor dönmek istiyordu bizimki sonunda başardı döndü şimdide dönmekten uykuya geçemiyor.sürekli kucakta pek de atarlı bu ay :)))
Yok canm bişey olmaz merak etme :) bizim kız da sırt üstü yatıyordu geri geri nasıl gittiyse kafasını yatağın süngeriyle park yatağın arasına sıkıştırmış geçen gün babası bi bakıyo sabah kızın kafası yokBebeğim bu aralar gece emmesine şu şekilde uyanıyor; yatağında yüzüstü dönmüş, tırtıl gibi kendini itiklemiş, kafasının üstü yatağın başına yaslı ama o hala gitmeye çalışıyor. Kafası düzleşir mi acaba bu yüzden
İlk bebeği ne bende aynısını yaşadım.ebe açık ligi erken kapanmaya başlamış dedi dok.gostermemi söyledi.cocuk dok.gosterdim d vit keselim dedi.beyin cerh.gotur göster dedi.beyin cer.goturdum eliyle kontrol etti bıngıldagini.normal dedi.d vit kullanmadik ama 3-4 ay gibi kullanmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?