- 4 Eylül 2015
- 219
- 440
- 23
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #59.621
:-D okuyunca aklıma direk atak haftasını anlatan yazıda ağlamalara doyamaz niye ağladığını bile unutur yazıyordu o geldi :-D atak haftasında olabilir mibu arada bebeği 4 ay sendromuna giren var mı :)) öyle bi sendrom var mı bilmiyorum ama benimki girdioyuncağı yiyemeyince ağlıyo, elinden düşürünce ağlıyo, yattığı için ağlıyo.şarkı söylediğim için ağlıyo-söylemediğim içi ağlıyo yandım ben :))
Yok canım ya parmak emmekten nasıl vazgececek ki ellerini bağlayamam ya, lafta anlamiyor, küçük kalmaz yaa dimi bilemedim şimdi, çoklu düşünmeye başladım.Doğum yaptığım zaman doktor 24 derece için kısa kollu çıtçıtlı badi yeter demişti canım. bütün yaz kolsuz çıtçıtlı badi ile durduk bazen de sadece bezle. şimdi de hava 24 derece civarlarında olduğundan bence üşümezler. gece de terleyip terlemediğini sürekli kontrol ediyorum. zaTEN üşüdüğü teninden belli oluyor. vücudu soğuksa üşümüştür. ben genelde boynuna bakıyorum.
Bir de ben şöyle düşünüyorum. eğer şimdi kalın giydirmeye alıştırırsam kar da kışta ne yapacağım. Cam açık olan odada tutmuyorum. Sürekli kontrol ediyorum terleyip terlemediğini yani.
Evet öyle diyorlar. Özellikle parmaklarını emerse o parmaklar küçük kalırmış. Ne derece doğru bilmiyorum. O yüzden burdan sordum.
37+ olunca ateş susturucu veriyorum canım tedbir amaçlı bebeklerin vücut ısısı 36 bildiğim kadsriykaArkadaşlar 37 ateş değil ki bebeklerin normal vücut ısısı 37,5 a kadar zaten. Benim oğlumun doğduğundan beri çoğunlukla 37 lerde olur.
:-D okuyunca aklıma direk atak haftasını anlatan yazıda ağlamalara doyamaz niye ağladığını bile unutur yazıyordu o geldi :-D atak haftasında olabilir mi
ben ağzına soksun diye damak kaşıyıcılardan aldım ne olur ne olmaz diye bilemedim işte dedim yaYok canım ya parmak emmekten nasıl vazgececek ki ellerini bağlayamam ya, lafta anlamiyor, küçük kalmaz yaa dimi bilemedim şimdi, çoklu düşünmeye başladım.
Bizim burası 18 derece civarlarinda hem evde kuzey soğuk oluyor, ben bile ince triko giymeye başladım corapsiz Üşüyorum o yüzden sıkı giydiriyorum
Onu ben de merak ediyorum. Memeden ayırıp yatağına koyduğum zaman tam dalmamışsa baş parmağını emmeye çalışıyor. Tekrar hemen memeyi veriyorum. Tam dalınca yatırıyorum. Onun dışında yapmıyor çok şükür. Doktora soracaktım unuttum, bir parmağını sürekli emerse ne yapmalıyım diye.benim oglumda pas parmagini emiyor helede uyucakken hemen eli gidiyor eli agzinda ee ee diye diye uyuyor cekiyorum bazen ama ceksemmi cekmesemmi
Sorarsan bize de haber ver canım. ben sormuştum ellerini ağzına sokuyor diye, bir şey olmaz demişti. ama o zaman yumruk şeklinde falan sokuyordu emme yoktu. şimdi bildiğin şapur şupur emiyor çeke çeke iki parmağını.Onu ben de merak ediyorum. Memeden ayırıp yatağına koyduğum zaman tam dalmamışsa baş parmağını emmeye çalışıyor. Tekrar hemen memeyi veriyorum. Tam dalınca yatırıyorum. Onun dışında yapmıyor çok şükür. Doktora soracaktım unuttum, bir parmağını sürekli emerse ne yapmalıyım diye.
evet canım biliroum bende, zamanı gelince bakacağım inşallah.Ben bahsetmiştim daha önce blw den blwturkiye.com sayfasına bakarsan eğer orada daha fazla bilgi edinebilirsin canım ve yemek tarifleri filan da var
benim doktorum 37.8 den sonrası için ateş düşürücü verin demişti canım.37+ olunca ateş susturucu veriyorum canım tedbir amaçlı bebeklerin vücut ısısı 36 bildiğim kadsriyka
Benim doktorum da 6 aydan küçük bebeklere şurup önermiyorum 38 i geçince fitil kullanın dedi.benim doktorum 37.8 den sonrası için ateş düşürücü verin demişti canım.
Aynen canm ataklar benim kızdan sorulur şimdi biraz daha iyiyiz şuan mıZıldıyo da olsa iyiyiz biz
13 mayis dogumlu ne mumkun bada cikmak bezini bile deistirmede zorlaniyorum fildir fildir her seye sinirleniyorAynı durumdayız canım ne zaman dogdu
aynen hic zorlanmadim ama bu ay cok fena ya disleri kasiniyor bi taraftan cok fenayiz ins cabuk gecer rabbim yardimcimiz olsunYere bırakıyorum ağlıyor surekli kucakta bi ilk kırk gün zorlandım bide bu ay saçını toplamaya vaktim yok inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?