2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
:-D okuyunca aklıma direk atak haftasını anlatan yazıda ağlamalara doyamaz niye ağladığını bile unutur yazıyordu o geldi :-D atak haftasında olabilir mi

Yok canım ya parmak emmekten nasıl vazgececek ki ellerini bağlayamam ya, lafta anlamiyor, küçük kalmaz yaa dimi bilemedim şimdi, çoklu düşünmeye başladım.
Bizim burası 18 derece civarlarinda hem evde kuzey soğuk oluyor, ben bile ince triko giymeye başladım corapsiz Üşüyorum o yüzden sıkı giydiriyorum

ben ağzına soksun diye damak kaşıyıcılardan aldım ne olur ne olmaz diye bilemedim işte dedim ya

benim oglumda pas parmagini emiyor helede uyucakken hemen eli gidiyor eli agzinda ee ee diye diye uyuyor cekiyorum bazen ama ceksemmi cekmesemmi

benim oglumda pas parmagini emiyor helede uyucakken hemen eli gidiyor eli agzinda ee ee diye diye uyuyor cekiyorum bazen ama ceksemmi cekmesemmi
Onu ben de merak ediyorum. Memeden ayırıp yatağına koyduğum zaman tam dalmamışsa baş parmağını emmeye çalışıyor. Tekrar hemen memeyi veriyorum. Tam dalınca yatırıyorum. Onun dışında yapmıyor çok şükür. Doktora soracaktım unuttum, bir parmağını sürekli emerse ne yapmalıyım diye.

Sorarsan bize de haber ver canım. ben sormuştum ellerini ağzına sokuyor diye, bir şey olmaz demişti. ama o zaman yumruk şeklinde falan sokuyordu emme yoktu. şimdi bildiğin şapur şupur emiyor çeke çeke iki parmağını.

ya kızzlar benim bızdık artık hiç uyumamaya başladı. kolum kopuyor uyutacağım diye. dışarı çıksak anında uyuyor bebek arabasında. ama artık havalar soğuyor. araba ile de çıkamayacağız. elektrik süpürgesi sesi ile uyuyordu artık o da yetmiyor. cin gibi bakıyor memedeyken etrafına. acaba 4 aylık durumları mı bunlar? geçici midir? yoksa ben uykusuzluktan ölmek üzereyim.

Selam kızlar ben konyada yaşıyorum ev normalde sıcak ama geceleri sabaha karşı soğuk oluyor uyku tulumu alsammi almasammi alsam hangi modelini alacam kafamda deli sorularrrerr

benim doktorum 37.8 den sonrası için ateş düşürücü verin demişti canım.
Benim doktorum da 6 aydan küçük bebeklere şurup önermiyorum 38 i geçince fitil kullanın dedi.
M minik mucizeem ben bi ara ateşi var mı filan diye bakarken acaba kaç olursa ateşli sayılır ki diye düşünüp internetten bakmıştım 36,5 la 37,5 arası normal sayılıyor yazıyordu ama ölçülen yere göre farklılık gösteriyormuş makattan 38, ağızdan 37,5, koltukaltı ve kasıktan 37 derece olmalı diyor en çok vücut ısısı. Bi ara sağlık ocağında da bahsi geçmişti hemşire kaç çıktı ateşi dedi ben de alnından 37.2-3 gibi çıktı deyince bebeklerin normal ısısı öyle zaten demişti.
Aşılarını dün yaptırdık oğlumun şu anda ateşi var koltukaltından 37.7 yi filan buluyor üstünü soyuyorum eklem yerlerini filan ıslatıp düşürmeye çalışıyorum.

kizlar benim oglum surekli eline bakiyor elleriyle oynuyor parmagini tutup cekiyor gelmeyince sinirleniyor bence en zor ayy 5. aymis emeklemek istiyor gidemeyince sinirleniyor kucagima oturtuyorum sikiliyor ne yapacagimi nasil oyalayacagimi sasirdim pusete koyuyorum pusette donuyor bi uyurken rahatim anliycaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…