2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ben ulusta Liv Hospital'e götürüyorum çocuk doktoru için. O yüzden orayı söylemiş olabilir canım. Sormadım başka nerde var diye. ama ilacın adı Enfamil Fer-In-Sol diye. Bir araştır istersen.
sağol canım peki fiyatı 45 tl filan mı amazonda 15 dolar yazıyo da..ben de araştırayım da böyle birşey alayım tr.dekilerin genelinde paraben varmış sanırım bile bile de verilmez ya bide tahlil yok bişey yok kafaya göre.gerçi tahlil de zor yazık kan alcaklar filan

benimkine ilk doğduğu zamanlar kan tahlili yapmışlardı. güzel çıkmıştı. ama doktor göz altlarına falan baktı kan ilacı verelim dedi. kan tahlili istemedi tekrardan. ben baya bir erteledim işte 4. aydan beri veriyorum. ama içimden de gelmiyor vermek ne yalan söyleyeyim.
biz sanırım 150 liraya aldık niye öyle fiyat farkı var anlamadım. belki de eczane fazla fiyatla satıyor. şimdi amerikada arkadaşımıza söyledk o gelirken getirecek.

ben de doktora sorayım ozmn bizimkini sağlık ocağı verdi zaten..kaç ml ben düşük olana bakmışım ama yüksek olanı da 100 tl ye filan geliyo dediğin gibi eczacı fark koymuş üstüne baya..getirt canm daha uyguna gelir muhtemeln :)

İlk bebeği ne bende aynısını yaşadım.ebe açık ligi erken kapanmaya başlamış dedi dok.gostermemi söyledi.cocuk dok.gosterdim d vit keselim dedi.beyin cerh.gotur göster dedi.beyin cer.goturdum eliyle kontrol etti bıngıldagini.normal dedi.d vit kullanmadik ama 3-4 ay gibi kullanmıştım.

50 ml canım benimki. ne yapalım aldık mecburen. hemen getirtme imkanımız yoktu.

maşallah canm normal kilo alımı az değil boyu da güzel uzamış :) kan ilacı sağlık ocağı verdi bize de öyle ama içinde paraben var başlamadım şimdilik napsam bilemedim..
Sağol canım. Kan ilacını sağlık ocağından ben de aldım ama ben onu kullanmıcam. Nutrigen in toz halinde olan demir ilacı var. Onu kullanıcam. Tüm eczanelerde var. Araştır istersen.

maşallah canm normal kilo alımı az değil boyu da güzel uzamış :) kan ilacı sağlık ocağı verdi bize de öyle ama içinde paraben var başlamadım şimdilik napsam bilemedim..

Bize de verdi doktor canım. Amerikadan gelen kan ilacından söyledi. Eğer ilgilenirsen nerden aldığımı söyleyebilirim. Amerikadan getiren bir eczane var Etilerde.
Bize de sağlık ocağından verdiler ama hiç içimden gelmiyor kullanmak
İlk kızımda kullanıp kullanmadığımi bilmiyorum.

tozu sütünle karıştırıp mı verceksin canm?
Yok canım demir ilacı verildikten sonra bir saat süt ve süt ürünleri verilmemesi gerekir. Demir emilimini engellememek için. En güzel c vitamini ile alınması. Ben altıncı aydan sonra başlayacağım için ek gıdalarla birlikte vermeyi planlıyorum. Meyve çorba gibi.

anladım canm bakalım ben napcm bi doktorla görüşeyim karr vereyim en iyisi :)

Her ay aynı tartıda tartılmalı. Farklı tartılarda değişik kilo çıkabiliyormuş canım

Peki dediginiz ilaci kaynatilip ilitilmis suda çözsek olur mu acaba?

Peki dediginiz ilaci kaynatilip ilitilmis suda çözsek olur mu acaba?
Canım ben henüz kullanmaya başlamadım. Kuzenim kullanıyor. Bana yemeği deniyorum seviyorsa bir kısmını ayırıp bir şase katıyorum öyle veriyorum dedi. Hani yemeğin hepsini bitiremezse diye bir kısmını ayırıyormuş. Suda belki tam çözünmeyebilir. Su içerken hafif pütür kalabilir eğer o rahatsız etmezse bebeğini öyle de verebilirsin tabi. Eczacıya da danışabilirsin belki emilimini kolaylaştıracak besinler örnek verebilir.

Reactions: oby
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…