2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar d vitamin ini her gün damlatio musunuz ben hep unutuyorum ve artik vermiorum. Gunes é çıkan bebeklere gerek yok denio. Bi de .anne sütünde yok dedikleri şaibe liymis . Anne sütü tam donanimli nasil olur da d vit. Olmaz die eleştiri alio

Bence cok onemli her gun kullanmalisin

T tanemdora bizim dr 6.aydan sonra kan testi ile Demire ihtiyacı olup olmadigina bakicam dedi. 4.ay erken. Hos mama aldigi icin gerekte olmayacak dedi. Onlar herkesr öneriyorlarmis

Canim yaaa dorduzlerin resmini paylasirmisin bizimle Ayyy Allahımmmm çok tatlilardir dördü birden.evde sesleri civin civildir kuşlar gibi :)

Benİm ikinci ayım rapor aldım yine yani ikinci heyet alısim bir sıkıntı cikarmadilar ama benimde biberon alistirmam lazım sonuçta er yada geç ise başlayacağım.kaşık ile yemiyor mu peki benimki kaşıkla yemeyi seviyor

Aaaa maşallah 18 yaşında kızın mi var ne güzel
Ama kimse moralini bozmasin diyim yinede ben kizimi 42 gunlukken birakip ise basladim simdi 18 yasinda buyumeseydi o buyumezdi masallah genc kiz oldu. Oğlum 5 ayi bitirmis olacak en azindan

Herkese veriliyor canım bize de sağlık ocağından vegaferon diye verdiler doktoruma danistim kullan dedi kabizlik yapar zeytinyagi verebilirsin dedi zaten demir ilacini da koruyucu amaçla veriyorlarmis beşinci aya gireceğiz bir hafta sonra iki gündür kullanıyorum bende

Ben doğduğu günden beri hergün veriyorum daha birhgün bile aksatmadım eşim bu konuda çok titiz sağolsun günde üç posta sorar verdin mi verdin mi diye doktorumuz da her gittiğimizde özellikle hatırlatıyor veriyormusunuz diye.bir yaşına kadar devam edecek kullanmaya.bence kullanmayı birakmadan bir doktora danış canım

Yaaaa allahım sen nelere kadirsin ne tatlılar ya maşallah 4 tane bir arada allah bağışlasın hepsini.bende ikiz tekiyim erkek ikiz kardeşim var kendimin de ikizlerim olsun çok istemiştim
teşekkürederimcnm Allah razi olsun.. ailede varsa oluyor genelde ama kismet degilmis canim çocuğun var değil mi

Bazen çok bilmekte iyi bişey değil hayatım, sen otizmli çocuklarla çalışırken muhtemelen çok etkilendin ve içinde bir yerlerde benim çocuğum da böyle olursa ne yaparım diye kaygı taşımaya başladın vee sonunda bir bebeğin oldu sen onda otizmle ilgili belirtiler aramaya başladın. Bence senin bebeğin çok sağlıklı, minik te olsa o bir insan ve her insan farklı özelliklere sahiptir, kimi az güler kimi gülmeden duramaz kimi cana yakın konuskan kimi çekingen kimi meraklı yani bebeklerde farklı ozellikteler. Benim eltimin kızı 16 aylık yaşını doldurana kadar bir kere bile kahkaha atmadi bi kaç aydır bazen atıyor ve maşallah çok sağlıklı, benim oğlum 1 haftadır arada bir özellikleri de babasına kahkaha atmaya başladı. Çok düşünüp te bebeğinle gecirdigin güzel zamanları ziyan etme bebeğin sağlıklı ve biraz meraklı bi bebek, bugunlerin tadını doya doya çıkar

Kızlar sağlık ocağı bize de vehaferon verdi. İçeriğinde paraben var. Paraben Hakkında da olumsuz şeyler söyleniyor. Siz de aynı ilacı mı kullanıyorsunuz. Ferrum kullanan da varmış, onda da paraben var mı? Kesinleşmemiş olsa da riskli olan birşeyi bebeğe vermek ne kadar doğru diye düşünüyorum. 2 gün verdim ama istemeye istemeye. Bugün vermedim mesela. Bi arkadaş çok mantıklı konuşmuş. 6. Ayda tahlil yapılıp öyle verilmesi çok daha mantıklı. Veya şimdi De verilecekse tahlil yapsalar...

Netten baktım da ferrumda da paraben varmış. Yokmu başka alternatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…