- 5 Aralık 2015
- 355
- 461
- 53
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #59.381
Bende hep bu gerılımle yasıyorum kaç kere tekrarladı sizin doktor gecıcı olduğunu söyledimi biz 2 yasına kadar takıp edılcez böbrek reflüsü bar malesef koruyucu antıbıyotık kullanıyoruz her gün sizin de var mı ılacınız enfeksıyonu olmasın dıye aldığın önlem var mı sık altıno alıyorum mesela hele kaka yapınca anında :)Evet canım bizimkinden doğdu doğalı var bünye yapıyormuş o yüzden de kilo alımı yavaş bugün yine tahlil verdik kültür bakalım inşallah temiz çıkar
Bizimde boy 62 kılo 6350 aynıyız hangı gün doğumlu bebişin ek gıdaya başlattı mı doktorunuzKızlar yaklaşık 2 aydır günde 2 veya 3 kere 3-4 ölçü mama takviyesiyle gidiyoruz. Meyve sebze filesi aldım. Dün içine şeftali koyup verdim kuzuma. O onunla oyalanırken yemeği yaptım. Görseniz bayıldı şeftaliye. Suyunu eme eme posasını çıkardı :)) 63 cm boy ve 6350 gr ile yolumuza devam ediyoruz elhamdülillah. Bizde durumlar böyle. Hepinize sağlıklı huzurlu günler diliyorum eşleriniz ve yavrularınızla :)
Can'ım fileler den var bende onu takıyorum kuvetıne önce vücudunu en son basını yıkıyorum zaten üstünde yatıyor kolay oluyor ama süreklı su dökün vücudu üşümesinKizlar tek başınıza bebeginizi nasil yıkıyor sunuz merak ettim
Azcik haslasak cam rendeden gecmezmiHavucun rendeleyip temiz bir tulbentten geciriyorsun sikarak canim o sekilde suyu cikiyor. Ben bugun ilk defa verdim havucu haslayip ezip verdim emzirmeden once sevdi cok şükür. Yarinda suyunu vericem.
Seni cok iyi anliyotum canim Bende aynı durumdayım ne biberon alıyor ne mama ama dün ek gıdaya başladık tabi tadımlık şeftali verdim bugün azıcık bir ay raporluyum bir ayda iznim var toplamda iki ay bu süreçte artık ek biseylere başlar artık bensiz durmuyor benimki de tok bile olsa illa yanında olacağım işe baslamak çok zor olacak ikimiz içinde.Bende 26 Eylulde baslayacagim. Aklima geldikce aglayasim geliyor napicam ben yaa dayanamam hic ek gidada vermiyorum biberon sevmiyor ne yapsam ne etsem gunde 6 saat çalışacağım haftada 3 gun ama bir türlü kafamda oturmuyor mama versem beni emmezse
Aaa hiç öyle yapmak aklıma gelmemişti sağol tatlımHavucun rendeleyip temiz bir tulbentten geciriyorsun sikarak canim o sekilde suyu cikiyor. Ben bugun ilk defa verdim havucu haslayip ezip verdim emzirmeden once sevdi cok şükür. Yarinda suyunu vericem.
Yok canım her ay tahlil yapıyoruz tahlilde çıkınca malesef antibiyotik iğne yiyor onun dışında günlük ilacimiz yok bünye yapıyor dedi doktor 6.ayda geçer dedi bakalım bekliyorum geçmesini yarın kültür sonucu çıkacak umarım yoktur.bizde de böbrek genişlemesi vardı çok şükür o geçti.altını bende çok çabuk alıyorum kaka yaptığında da yıkıyorum hemen özel pamuklarla siliyorum ama oldu mu oluyor.geçmiş olsun canımBende hep bu gerılımle yasıyorum kaç kere tekrarladı sizin doktor gecıcı olduğunu söyledimi biz 2 yasına kadar takıp edılcez böbrek reflüsü bar malesef koruyucu antıbıyotık kullanıyoruz her gün sizin de var mı ılacınız enfeksıyonu olmasın dıye aldığın önlem var mı sık altıno alıyorum mesela hele kaka yapınca anında :)
37 oldu canım parol verdim iyiyiz şuan elhamdülillah dün çok mizmizlandicabim atesi kac derece bizimkide mizmizlanmaya basladi ateside 37.3 olmus galiba yukseliyor calpol verdim ama pek bi fayda etmedi sanirim ilik su ve bezle siliyorun alnina koyuyorum zibinla duruyor zaten ins yukselmez
aynen bizde oyle cok sukur kendine geldi yavrum37 oldu canım parol verdim iyiyiz şuan elhamdülillah dün çok mizmizlandi
4 tane bebegin her birini baska bi gun yikamak yorucu olacagi icin tek seferde ve seri bi sekilde yikamam lazim canim benim yöntemi sana soyleyeyim.. onceleri kuvet ve file ile yıkıyorumbaktim bütün gunum gidiyor bende banyo muslugunun altinda tek elimle yikamaya basladim:)) vücudunu köpüklerken oturtup bacagima dayiyorum sonra kollari onde gogsu benim kolumun uzerinde iken tek elimle kafasini şampuanliyorum ..durulama da yine tek kolumun uzerinde iken akan suyun altinda bacaklarini kollarini sirtini yikayip son asamada iki elimle kulaklarinin kepcelerini katlayarak tikayip suyun altina tutuyorum tüm vucudunu 10 dk da duş aldiriyorum gayet temiz oluyorlar ..ama cesaretli olmak lazim sakininca olmaz.Cevap verwn herkese teşekkürler tek tek alinti yapamadim. Bende kuvette ve filede yalniz yikiyrm ama genelde kv geliyor. Merak ettinnpratik bi yolu var mi diye cunku bi yandan kulaklari kapat cocugu tut ve su dok zor oluyor. Neyse az kaldi yakinidr oturmalari rahat ederiz o zaman
Canım çocuk Dr unuzla gorusunuz doğum anı haftası baş kontrolü zamanı olması gereken refleksleri bunlar takip edilip bi yere varılır eğer ayına mutabık özellikleri varsa sorun değilSık yapıyor mu sizinki de? Oğlum özellikle o şekilde uyumayı tercih ediyor. Uyanırken de fazlaca yapıyor. Yay gibi oluyor, ters c postür duruşu diye aradım internette ama pek birsey çıkmıyor.
Sadece iki bacaktan canm bu defa..
Ay çok sevindim kızlar. Geçen sefer kol çok fenaydı. İçim rahatladı biraz. Çok sağolun :)İki bacaktan canim kol yok
Canım ben de bu hafta işe başlayacaktım. Çok zor durumda olmamıza rağmen ücretsiz izin aldım. Borç yapalım kredi çekelim ben çalışmaya başlayınca öderim, ben böyle kızımı bırakamayacağım dedim. Paranın yeri dolar ama kızımın bu günlerini keşke ile hatırlamak istemiyorum. Eşim de sesini çıkaramadı. Şuan o kadar huzurluyum ki. Ne kadar imkansız geliyordu bir bilsen.Bende 26 Eylulde baslayacagim. Aklima geldikce aglayasim geliyor napicam ben yaa dayanamam hic ek gidada vermiyorum biberon sevmiyor ne yapsam ne etsem gunde 6 saat çalışacağım haftada 3 gun ama bir türlü kafamda oturmuyor mama versem beni emmezse
Raporlar sikintili ulkenin durumu karisik ben bide disislerindeyim dis görevdeyken ucretsiz izin felan hak getirsin sutumu sagsam biberon tutarmi ne biliyim iste zaman daraldi kasima kadar yanimda götürmem icin musade ettiler ama cok zor oluyor oyle götüreyim mi gotursem nasil olacakCanım ben de bu hafta işe başlayacaktım. Çok zor durumda olmamıza rağmen ücretsiz izin aldım. Borç yapalım kredi çekelim ben çalışmaya başlayınca öderim, ben böyle kızımı bırakamayacağım dedim. Paranın yeri dolar ama kızımın bu günlerini keşke ile hatırlamak istemiyorum. Eşim de sesini çıkaramadı. Şuan o kadar huzurluyum ki. Ne kadar imkansız geliyordu bir bilsen.
Şimdi şubatta başlayacağım, ders programım ayarlanabilirse ek gıda ile idare edilebilir inş.
Ama kimse moralini bozmasin diyim yinede ben kizimi 42 gunlukken birakip ise basladim simdi 18 yasinda buyumeseydi o buyumezdi masallah genc kiz oldu. Oğlum 5 ayi bitirmis olacak en azindanRaporlar sikintili ulkenin durumu karisik ben bide disislerindeyim dis görevdeyken ucretsiz izin felan hak getirsin sutumu sagsam biberon tutarmi ne biliyim iste zaman daraldi kasima kadar yanimda götürmem icin musade ettiler ama cok zor oluyor oyle götüreyim mi gotursem nasil olacak
Herkesin kendine göre bir hayatı, imkanı yada imkansızlığı var tabi. İnsanoğlu her şarta alışıyor. Tüm anneler de evlatları ile birlikte olmak ister muhakak. Allah sağlık versin gerisi hallolur inş. Yapacak bir şey yok.Raporlar sikintili ulkenin durumu karisik ben bide disislerindeyim dis görevdeyken ucretsiz izin felan hak getirsin sutumu sagsam biberon tutarmi ne biliyim iste zaman daraldi kasima kadar yanimda götürmem icin musade ettiler ama cok zor oluyor oyle götüreyim mi gotursem nasil olacak
Gecebilir canim ben haslayinca direk catalla ezip verdimAzcik haslasak cam rendeden gecmezmi
Rica ederim canim ne demekAaa hiç öyle yapmak aklıma gelmemişti sağol tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?