- 5 Aralık 2014
- 1.666
- 2.788
- 63
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
- #59.361
![fulya3535](/data/avatars/s/527/527278.jpg?1431847406)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sık yapıyor mu sizinki de? Oğlum özellikle o şekilde uyumayı tercih ediyor. Uyanırken de fazlaca yapıyor. Yay gibi oluyor, ters c postür duruşu diye aradım internette ama pek birsey çıkmıyor.cnm mrb benimkide yapiyor benimde aklima takilmisti bayramda annemdeydik oda soyledi normalmi deil mi bilen yazsin lutfenn
cnm bu ara biraz duzeldi sanirim mesaka bayramda babanem onunla konusuyodu arkasindan oda kendini geriye dogru cevurdi iyice bayada c seklini aldi yani o gun cok dikkatimi cekti annende deyince aklima takildiSık yapıyor mu sizinki de? Oğlum özellikle o şekilde uyumayı tercih ediyor. Uyanırken de fazlaca yapıyor. Yay gibi oluyor, ters c postür duruşu diye aradım internette ama pek birsey çıkmıyor.
bide bi yerde okudum boynu tutuk olunca oyle yaparmis gerinme hareketiniSık yapıyor mu sizinki de? Oğlum özellikle o şekilde uyumayı tercih ediyor. Uyanırken de fazlaca yapıyor. Yay gibi oluyor, ters c postür duruşu diye aradım internette ama pek birsey çıkmıyor.
Canim ek gıda ile ilgili pek birşey bildigim söylenemez deneme yanılma ile yapıcaz artık :)birde internette bir paylaşım bulmuştum burdan ekleme yapabilirsem eklerim.4.ay aşısı olduğumuz gün sağlık ocaginda vermişlerdi ama kullanmamistim doktora sormadan dün kontrolde kullanabilirsin dedi igg tadı çok kötü kızım hiç sevmedi.Canım ben fileye koyuyorum tek başıma yıkıyorum herseyini hazırlıyorum havlusunu falan
Bende öyle düşünüyorum ama şu tadım günlerini falan nasil yapicam kafamda deli sorular var yaa Facebook da bebek mutfağı diye bi grup var baya yardımcı oluyorlar aslinda ama korku da var bende de
Canım öncelikle çok geçmiş olsun bizde az aliyoruz kilo ugrastiriyo surekli maalesef ek gıda bilgilerini paylaşirsan sevinirim kacinci ayda verildi kan damlası dün bize vermediler de
Kizarikligi bilmiyorum da o şişkinlik bizde de olmuştu zamanla geçti canımGünaydın. Dün bebeğim aşı oldu. 10 Mayıs doğumlu. Aşi olurken hic ağlamadı igne girdiyinde bi irkilme oldu diger bacaginda cok agladi tabi.
Eve gelince neden aglamadi felan diye bakarken bacağınım kıpkırmızı sistigini asi olunan yerin sertlestigini farkettim. Ne yapsam bilemedim. Sanirim asi deri altinda kaldi yada bu boylemi oluyor. Cocuguma bir zarari olurmuki. Allah korusun. Ben onu nereye gotursem ne yapsam
Canim havuç ile patatesi buharda mi haşlayıp veriyorsun bana doktor mevsim meyveleri ve havuc suyu ver dedi meyveleri cam rende de ezip vereceğim de havucun suyunu nasıl çıkaracağım bilemedim meyve sikacaginda yapsam vitamini ölür.birde doktor sana liste verdi miMerhaba kizlar bende sizi surekli takip ediyorum arada bi iki yazmistim. Benim kizimda 5 mayis dogumlu 6000 64 cm boyu. Cok kilolu degil doktorumda cok iyi diyo zaten. Emziriyorum fakat benimde sutum yetmiyo denemedigim sey kalmadi zaten kafaya taktikca daha cok azaliyor. Bende artik kafama takmiyorum. Sadece sunu farkettim ne zman bulgur yesem o gun gece ve sabah sutum cok artiyo.
Bizim 4. Ay asilarimizi olduk 2 gun atesi oldu ve cok huysuzdu 2 gun boyunca parol surup verdim gunde 3 kere.
Bu ay bizde ek gidaya gectik uc gun armut uc gun seftali uc gun patates uc gun havuc seklinde. Sadece 2 cay kasigi. Kizim meyveleri cok sevdi ama patatesi hic sevmedi. Bugün havuc verecegim insallah sever. Bi kac gun sonra patatesi tekrar verecegim.
Sadece iki bacaktan canm bu defa..Merhaba kızlar. Biz de yarın olucaz 4. Ay aşımızı. Sadece iki bacaktan mı vuruluyor yoksa koldan da vuruluyor mu?
İki bacaktan canim kol yokMerhaba kızlar. Biz de yarın olucaz 4. Ay aşımızı. Sadece iki bacaktan mı vuruluyor yoksa koldan da vuruluyor mu?
Bende normalde bugün ise başlıyordum ama çok şükür heyet raporu aldım bir ay daha evdeyimGünaydın tosbiklerin anneleri . Ayy oğlumu öyle uyuyor bırakıp ise gelmek öyle zor kii.. Neyse birazdan kavuscam. Saat 10 olsunnnnnn
fulya3535 canm ben yalnız yıkadığımda küvetine suyu dolduruyorum kovasına da su hazırlıyorum yanıma şampuanını alıyorum kızımı küvete sokup sadece boynu ve kafasını sağ elimle destekliyorum.sol elimle de şampuanından biraz biraz alıp ayaklarını koltuk altını ellerini poposunu filan yıkıyorum istersen lif de kullanabilirsin sen kullanıyosan.sonra ters döndürüp kafasına su döküp şampuanlıyorum iki taş suyla da durulayıp çıkarıyorum :) tabi bi yanda da müziğimiz filan çalıyo gayet keyifli banyo yapıyoruz biz :))
Benim kızda yapıyor bence normalGunaydin. Oğlum özellikle uyurken ve bazen uyanıkken de başını geriye doğru atıyor ve yay gibi geriliyor (ters c gibi). Benzer bir duruş gözlemleyen var mı acaba aranızda?
Canim listeni bizimle de paylasirmisin zahmet olmazsaKızlar şimdi ben bgn bebeğe sebze vericem Dr un verdiği kağıtta ilk havuç ve pirinç diyo ama pirinç tavsiye edilmiyor pek. Havucun da mevsimi mi ki? Kabak taze fasulye mi versem
Bende 26 Eylulde baslayacagim. Aklima geldikce aglayasim geliyor napicam ben yaa dayanamam hic ek gidada vermiyorum biberon sevmiyor ne yapsam ne etsem gunde 6 saat çalışacağım haftada 3 gun ama bir türlü kafamda oturmuyor mama versem beni emmezseBende normalde bugün ise başlıyordum ama çok şükür heyet raporu aldım bir ay daha evdeyim
Havucun rendeleyip temiz bir tulbentten geciriyorsun sikarak canim o sekilde suyu cikiyor. Ben bugun ilk defa verdim havucu haslayip ezip verdim emzirmeden once sevdi cok şükür. Yarinda suyunu vericem.C
Canim havuç ile patatesi buharda mi haşlayıp veriyorsun bana doktor mevsim meyveleri ve havuc suyu ver dedi meyveleri cam rende de ezip vereceğim de havucun suyunu nasıl çıkaracağım bilemedim meyve sikacaginda yapsam vitamini ölür.birde doktor sana liste verdi mi