2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
idrar yoku enfeksıyonu sık tekrarlıyor mu Can'ım bnm kızda oldu 2. Ayında da korkuyorum hep kılolu az gidiyor bizimde
Evet canım bizimkinden doğdu doğalı var bünye yapıyormuş o yüzden de kilo alımı yavaş bugün yine tahlil verdik kültür bakalım inşallah temiz çıkar

Kizlar tek başınıza bebeginizi nasil yıkıyor sunuz merak ettim
Ben tek yikamiyorum canım kv le yıkıyoruz

Olabilir canım aptamil de şeker ve nişasta oranı yüksek diyorlar buda hızlı kilo aldirmistir

Merhaba canim ben 2.aydan beri banyoya kizimi kucagima yatirip giriyorum, o sekilde kucagimda yikiyorum, 2.ayin ilk haftasi kuvetinde altina sunger ve battaniyesini,basina yastigini koyarak yikadim, hareketlenip kafasini cevirmeye baslayinca banyoda kucagimda emzirir gibi yatirarak o sekilde yikiyorum.

Gunaydin. Dun bebeğim asi oldu. 10 mayis doğumlu. Aai olurken hic ağlamadı igne girdiyinde bi irkilme oldu diger bacaginda cok agladi tabi.

Eve gelince neden aglamadi felan diye bakarken bacahin kıpkırmızı sistigini asi olunan yerin sertlestigini farkettim. Ne yapdam bilemedim. Sanirim asi deri altinda kaldi yada bu boylemi oluyor. Cocuguma bir zarari olurmuki. Allah korusun. Ben onu nereye gotursem ne yapsam

Günaydın. Dün bebeğim aşı oldu. 10 Mayıs doğumlu. Aşi olurken hic ağlamadı igne girdiyinde bi irkilme oldu diger bacaginda cok agladi tabi.

Eve gelince neden aglamadi felan diye bakarken bacağınım kıpkırmızı sistigini asi olunan yerin sertlestigini farkettim. Ne yapsam bilemedim. Sanirim asi deri altinda kaldi yada bu boylemi oluyor. Cocuguma bir zarari olurmuki. Allah korusun. Ben onu nereye gotursem ne yapsam

Merhaba kizlar bende sizi surekli takip ediyorum arada bi iki yazmistim. Benim kizimda 5 mayis dogumlu 6000 64 cm boyu. Cok kilolu degil doktorumda cok iyi diyo zaten. Emziriyorum fakat benimde sutum yetmiyo denemedigim sey kalmadi zaten kafaya taktikca daha cok azaliyor. Bende artik kafama takmiyorum. Sadece sunu farkettim ne zman bulgur yesem o gun gece ve sabah sutum cok artiyo.
Bizim 4. Ay asilarimizi olduk 2 gun atesi oldu ve cok huysuzdu 2 gun boyunca parol surup verdim gunde 3 kere.
Bu ay bizde ek gidaya gectik uc gun armut uc gun seftali uc gun patates uc gun havuc seklinde. Sadece 2 cay kasigi. Kizim meyveleri cok sevdi ama patatesi hic sevmedi. Bugün havuc verecegim insallah sever. Bi kac gun sonra patatesi tekrar verecegim.

tatlı meyveler sonrasında sebze yemelerini önlüyormuş canım bir araştır istersen. havuç falan verebilirsin haşlayarak.

buzu bir beze sar, yavaş yavaş ovalayarak masaj yap. yayılmasını sağla. eğer geçmezse tekrar götür bence.

Tartılar arasında fark ediyor canım. aynı tartıda 10 günlük değişimi gözle bence. benim oğlumda zayıf 10 mayıs doğumlu geçen hafta 6 kiloydu. boyu 69 cm.

Canim cokmu sis aşı yeri, benim oglumda pazartesi oldu, cok şükür ateşi felan olmadı da aşı yerinin biri sivri sinek sokmus gibi duruyor, bana 3 gun yıkama dediler sende yıkama istersen aşı yapılan yere gidip sor normalmiymis

Günaydın tosbiklerin anneleri . Ayy oğlumu öyle uyuyor bırakıp ise gelmek öyle zor kii.. Neyse birazdan kavuscam. Saat 10 olsunnnnnn

fulya3535 canm ben yalnız yıkadığımda küvetine suyu dolduruyorum kovasına da su hazırlıyorum yanıma şampuanını alıyorum kızımı küvete sokup sadece boynu ve kafasını sağ elimle destekliyorum.sol elimle de şampuanından biraz biraz alıp ayaklarını koltuk altını ellerini poposunu filan yıkıyorum istersen lif de kullanabilirsin sen kullanıyosan.sonra ters döndürüp kafasına su döküp şampuanlıyorum iki taş suyla da durulayıp çıkarıyorum :) tabi bi yanda da müziğimiz filan çalıyo gayet keyifli banyo yapıyoruz biz :))

Evet ya geçen sefer sadece iğnenin girdiği yer kırmızı noktaydı şimdi etrafında da kırmızılık var..inşallah kötü bir durum değildir çok ağladı zaten bebeğim

Merhaba canlarım bizde dun dördüncü ay adımızı olduk ilkinde ağlamadi ikincide ağladı kuzum ateş yapmadi çok sukur ama huysuzlandi baya bi kilomuz 6210 gram boy 64 cm kilosuna dikkat et dedi ama emmiyo çocuk kizlar ne yaparsam yapim sadece uykuda o da geceleri saat başı kalmaktan telef oldum inanın ki bol bol opuyorum

Canım ben fileye koyuyorum tek başıma yıkıyorum herseyini hazırlıyorum havlusunu falan
Ben de blw yöntemini kullanmayı planlıyorum. Bakalım inşallah yapabilirim. Ek gıdaya geçiş nedense bende stres oluşturuyor. Ne güzel acıktığında veriyorduk memeyi, veriyorduk memeyi
Bende öyle düşünüyorum ama şu tadım günlerini falan nasil yapicam kafamda deli sorular var yaa Facebook da bebek mutfağı diye bi grup var baya yardımcı oluyorlar aslinda ama korku da var bende de
Canım öncelikle çok geçmiş olsun bizde az aliyoruz kilo ugrastiriyo surekli maalesef ek gıda bilgilerini paylaşirsan sevinirim kacinci ayda verildi kan damlası dün bize vermediler de

Canım blw Türkiyenin kendi sayfası var blw yapmicaksan bile hangi gıda ne zaman veriliyor yaziyo bide face de bebek mutfağı var aklıma gelenler bunlar bende şimdiden araştırıyorum

Gunaydin. Oğlum özellikle uyurken ve bazen uyanıkken de başını geriye doğru atıyor ve yay gibi geriliyor (ters c gibi). Benzer bir duruş gözlemleyen var mı acaba aranızda?

Gunaydin. Oğlum özellikle uyurken ve bazen uyanıkken de başını geriye doğru atıyor ve yay gibi geriliyor (ters c gibi). Benzer bir duruş gözlemleyen var mı acaba aranızda?
cnm mrb benimkide yapiyor benimde aklima takilmisti bayramda annemdeydik oda soyledi normalmi deil mi bilen yazsin lutfenn

Biz dün aşı olunca hemşire şişme olursa buz ve kolonyalı Pamuk'la masaj yap demişti . Dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…