- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #59.341
Evet canım bizimkinden doğdu doğalı var bünye yapıyormuş o yüzden de kilo alımı yavaş bugün yine tahlil verdik kültür bakalım inşallah temiz çıkaridrar yoku enfeksıyonu sık tekrarlıyor mu Can'ım bnm kızda oldu 2. Ayında da korkuyorum hep kılolu az gidiyor bizimde
Ben tek yikamiyorum canım kv le yıkıyoruzKizlar tek başınıza bebeginizi nasil yıkıyor sunuz merak ettim
Olabilir canım aptamil de şeker ve nişasta oranı yüksek diyorlar buda hızlı kilo aldirmistirBizde bugün asimizi olduk gulerek girdik ağlayarak çiktik :)) şimdi mızmız ateşi varboy 63 kg 6000 baş 43 gibi biseydi galiba nasıl sizce kızlar ? 20 günde 300 gram almış... Sağlık ocağında geçen ay tartmistim 5050 gram gelmişti o ara mama değişikliği yapiyodum aptamil aliyodu. Sultanbeyli de güzel bi Dr önerdiler oraya gittim tarttilar 4 gün Var arada.. en fazla hatta.. 5.720 geldi imkansız dedim tekrar tartti Dr hatta inanmadım sizce aptamildenmi
Merhaba canim ben 2.aydan beri banyoya kizimi kucagima yatirip giriyorum, o sekilde kucagimda yikiyorum, 2.ayin ilk haftasi kuvetinde altina sunger ve battaniyesini,basina yastigini koyarak yikadim, hareketlenip kafasini cevirmeye baslayinca banyoda kucagimda emzirir gibi yatirarak o sekilde yikiyorum.Kizlar tek başınıza bebeginizi nasil yıkıyor sunuz merak ettim
tatlı meyveler sonrasında sebze yemelerini önlüyormuş canım bir araştır istersen. havuç falan verebilirsin haşlayarak.Kızlar yaklaşık 2 aydır günde 2 veya 3 kere 3-4 ölçü mama takviyesiyle gidiyoruz. Meyve sebze filesi aldım. Dün içine şeftali koyup verdim kuzuma. O onunla oyalanırken yemeği yaptım. Görseniz bayıldı şeftaliye. Suyunu eme eme posasını çıkardı :)) 63 cm boy ve 6350 gr ile yolumuza devam ediyoruz elhamdülillah. Bizde durumlar böyle. Hepinize sağlıklı huzurlu günler diliyorum eşleriniz ve yavrularınızla :)
buzu bir beze sar, yavaş yavaş ovalayarak masaj yap. yayılmasını sağla. eğer geçmezse tekrar götür bence.Günaydın. Dün bebeğim aşı oldu. 10 Mayıs doğumlu. Aşi olurken hic ağlamadı igne girdiyinde bi irkilme oldu diger bacaginda cok agladi tabi.
Eve gelince neden aglamadi felan diye bakarken bacağınım kıpkırmızı sistigini asi olunan yerin sertlestigini farkettim. Ne yapsam bilemedim. Sanirim asi deri altinda kaldi yada bu boylemi oluyor. Cocuguma bir zarari olurmuki. Allah korusun. Ben onu nereye gotursem ne yapsam
Tartılar arasında fark ediyor canım. aynı tartıda 10 günlük değişimi gözle bence. benim oğlumda zayıf 10 mayıs doğumlu geçen hafta 6 kiloydu. boyu 69 cm.Bizde bugün asimizi olduk gulerek girdik ağlayarak çiktik :)) şimdi mızmız ateşi varboy 63 kg 6000 baş 43 gibi biseydi galiba nasıl sizce kızlar ? 20 günde 300 gram almış... Sağlık ocağında geçen ay tartmistim 5050 gram gelmişti o ara mama değişikliği yapiyodum aptamil aliyodu. Sultanbeyli de güzel bi Dr önerdiler oraya gittim tarttilar 4 gün Var arada.. en fazla hatta.. 5.720 geldi imkansız dedim tekrar tartti Dr hatta inanmadım sizce aptamildenmi
Canim cokmu sis aşı yeri, benim oglumda pazartesi oldu, cok şükür ateşi felan olmadı da aşı yerinin biri sivri sinek sokmus gibi duruyor, bana 3 gun yıkama dediler sende yıkama istersen aşı yapılan yere gidip sor normalmiymisGunaydin. Dun bebeğim asi oldu. 10 mayis doğumlu. Aai olurken hic ağlamadı igne girdiyinde bi irkilme oldu diger bacaginda cok agladi tabi.
Eve gelince neden aglamadi felan diye bakarken bacahin kıpkırmızı sistigini asi olunan yerin sertlestigini farkettim. Ne yapdam bilemedim. Sanirim asi deri altinda kaldi yada bu boylemi oluyor. Cocuguma bir zarari olurmuki. Allah korusun. Ben onu nereye gotursem ne yapsam
Evet ya geçen sefer sadece iğnenin girdiği yer kırmızı noktaydı şimdi etrafında da kırmızılık var..inşallah kötü bir durum değildir çok ağladı zaten bebeğimCanim cokmu sis aşı yeri, benim oglumda pazartesi oldu, cok şükür ateşi felan olmadı da aşı yerinin biri sivri sinek sokmus gibi duruyor, bana 3 gun yıkama dediler sende yıkama istersen aşı yapılan yere gidip sor normalmiymis
Canım ben fileye koyuyorum tek başıma yıkıyorum herseyini hazırlıyorum havlusunu falanKizlar tek başınıza bebeginizi nasil yıkıyor sunuz merak ettim
Bende öyle düşünüyorum ama şu tadım günlerini falan nasil yapicam kafamda deli sorular var yaa Facebook da bebek mutfağı diye bi grup var baya yardımcı oluyorlar aslinda ama korku da var bende deBen de blw yöntemini kullanmayı planlıyorum. Bakalım inşallah yapabilirim. Ek gıdaya geçiş nedense bende stres oluşturuyor. Ne güzel acıktığında veriyorduk memeyi, veriyorduk memeyi
Canım öncelikle çok geçmiş olsun bizde az aliyoruz kilo ugrastiriyo surekli maalesef ek gıda bilgilerini paylaşirsan sevinirim kacinci ayda verildi kan damlası dün bize vermediler deSelam kizlar nasılsınız bizde bugün aylık kontrolumuze gitti kuzum sadece 400 gram almis 10 gün boyunca geçmeyen gribi vede başımızın derdi idrar yolu enfeksiyonu olduğu için kilo alımı yavaş seyrediyor artık yavaştan ek gıdaya başlayalım dedi doktorum günde bir iki kaşık mevsim meyvelerinin suyundan ver dedi ama iki gün arayla iki gün elma iki gün şeftali vs. Gibi sonra yoğurt ve kaşık mamasına başlıyoruz gunde bir ogun eger severse iki ogune cikarabilirsin dedi bebelac gold ballı irmikli kaşık maması aldık onu deneyeceğim. Bu ek gıda işi beni gercekten geriyor ne yapacağım bilmiyorum.demir ilacini da koruyucu amaçlı veriyorlarmis günde 4 damla verebilirsin fakat kabız yapar dedi saf zeytinyağı içir kabız olunca dedi ben demir ilacini iki günde bir vermeye karar verdim.
Canım blw Türkiyenin kendi sayfası var blw yapmicaksan bile hangi gıda ne zaman veriliyor yaziyo bide face de bebek mutfağı var aklıma gelenler bunlar bende şimdiden araştırıyorumBu arada benim gibi yeterli kilo alımı olmayanlar veya mama ile beslenenler yavaş yavaş ek gıdaya geçmeye başlayacaktır. Yeterli kilo alımı olanlar da kısa bir süre sonra başlar.
Bu nedenle Nasıl yaptığımızı da paylaşırsak fikir vermiş oluruz. Ben sitelere biraz baktım en hoşuma giden link o ilettiğim oldu. Sanırım yeterli olacaktır ama biraz daha bakınırım... Umarım sıkıntı yaşamadan bu süreçleri atlatırız. Sağlıklı ve iştahlı bebeklerimiz olsun
cnm mrb benimkide yapiyor benimde aklima takilmisti bayramda annemdeydik oda soyledi normalmi deil mi bilen yazsin lutfennGunaydin. Oğlum özellikle uyurken ve bazen uyanıkken de başını geriye doğru atıyor ve yay gibi geriliyor (ters c gibi). Benzer bir duruş gözlemleyen var mı acaba aranızda?
Biz dün aşı olunca hemşire şişme olursa buz ve kolonyalı Pamuk'la masaj yap demişti . Dene istersenGünaydın. Dün bebeğim aşı oldu. 10 Mayıs doğumlu. Aşi olurken hic ağlamadı igne girdiyinde bi irkilme oldu diger bacaginda cok agladi tabi.
Eve gelince neden aglamadi felan diye bakarken bacağınım kıpkırmızı sistigini asi olunan yerin sertlestigini farkettim. Ne yapsam bilemedim. Sanirim asi deri altinda kaldi yada bu boylemi oluyor. Cocuguma bir zarari olurmuki. Allah korusun. Ben onu nereye gotursem ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?