2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Konuşuyorum canim konuşmaz miyim bizimki de heyecanlanıyor gülüyor oynuyor ama hani böyle agucuk bugucuk kendi kendine konuşarak uyanma felan yok henüz

Benim oglum 17 mayis doğumlu 3 buçuk aylık olduk, neredeyse bir aydır agucuk gugucuk konuşuyor ama su 2 haftadır bayagi ilerletti, ağ ug gibi anlamsız şeyler söylüyor, meme vermiyorum diye kızınca aglamakli bişeyler diyor pufff diye tükürür gibi kopukler çıkarıyor, cok asabi.
Yinede daha minikler canım hepsi aynı değil, benim oglumda sisko gobusunu popisini kaldırıp donemiyor, geçen ay donuyordu ayaklarını havaya kaldırıp yana atıyordu ama bu ay biraz daha kilo aldı demekki hantallasti, kimi konuşacak donemiyecek, kimi dönecek konusamayacak, ilerde seninki kaç kelime konuştu, yürümeye basladimi gibi sorularimiz olacak kimi yaşında yürüyecek kimi yaşını geçirecek her bebek farklı canım sağlıklı olsunlar da, Allah ın izniyle hersey yolunu bulur

Maşallah guzel uyku duzenini oturtmussun darisi bize

Günaydın kızlar.
Zeka kartlarını pcden çıkarttıramadım. Telefonun da ışığı zarar verirse diye telefondan da göstermek istemedim. Dün gece internetten sipariş verdim. İnş faydası olur.
Bugün sabah da kızıma tahta kaşık verdim. Önce arkasında iki tahta kaşığı vurarak sese tepkisini bekledim. Beni bulmasını istedim. Sonra önünde birbirine vurdum ve ellerine tutuşturdum. Elleriyle dokunduktan sonra onun elinde birbirine vurdurttum. Ama serbest bıraktığımda direkt ağzına almaya çalıştı her sabah tahta kaşıkla aynı çalışmayı yapıcam bakalım, ne zaman kendi kendine vurmaya başlayacak :)

Süpersin selma Maşallah. Bizimki nerdeeeee. Bu gece çok kalktı mesela. Birde bağırarak uyanır olduk. Gazı var sanki gece emmese hiç kilo alamaz sanki bizimki.

Bu emzik gibi emmesi diyorsun ya, benim bebişin de yapıyor bazen yarım saatten fazla kalabiliyor tabi uyur vaziyette. Ben göğsümü çekiyim süt bitmiştir diğerini veriyim diyorum bu sefer o artık almıyor. Ne yapsam tek göğüste o bırakana kadar dursam mı

Evet canım hAklısın her bebek kendine özel gelişiyor

Maşallah guzel uyku duzenini oturtmussun darisi bize

Harika fikir aslında benim ilk kızımın halk oyunu tahta kaşıklari var küçücük denemeye deger.

Kartlari pdf olarak mı ppt olarak mı indirmeye çalıştın? Ben de henüz çıktı almadım o yüzden soruyorum. Telefonun ışığını kısıp gosteriyorum bazen

Benimki zaten öyle uzun emerse kilo alıyor. En arkadaki yAğlı sütü almış oluyor. Emzirirken meme değiştirme canım

Gece hiç uyandırmadım. Karanlıkta uyuruz. Büyüme uykuda ve karanlıkta olur. İlk zamanlar altını telefonun ışığıyla veya fenerle değiştirirdim. Artık pek çiş de yapmıyor uyurken. Emmez de
Gazı nadiren olursa bi kere yapar ve emer

Canim bence biraktirma, çünkü uyuduktan sonra güçlü emmiyorlar sütun ne kadarını alsa kâr

Ya kızlar benim bebeğim biraz huysuz bir Bebek. Sürekli ilgi istiyor, kucak istiyor, bıraksan ağlıyor...hiç yanlız bırakmaya gelmiyor. Çoğu Zaman oyunla oyuncakla da durmaz, kucaklaşır gezeriz evin içinde...

İlk başlarda emzik hiç vermedim sonra verelim dedik, 2.ayda nuk damaklı silikon emzik aldık tutmadı, wee baby aldık yine tutmadı. Ara ara zorlarsam biraz tutuyor. Mesela şuan.

1 ay sonra işe başlıcam. Bu bebişin bu huzursuz halleri beni çok yoruyor. En azından ağladığında emziği veriyim rahatlasın. Hem ben çalışınca çok daha zor olucak... Bu vakitten sonra alışır mı emziğe ne önerirsiniz

Canım alışır ucuna birşeyler sur öyle ver biz başlarda çok gazliydik gaz ilcaini damlatıp veriridim ayrıca yalnız değilsin uyanıkken benimkide hep.kucqk.istiyr elim.kolum tutmuyor sonra

Konuşuyorum canım hatta gece yanımda yatarak uyuyor masal anlatarak uyutuyorum dün gece kırmızı başlıklı kızı anlatarak uyuttum :) 37.haftada doğdu
Erken doğduğu için düzeltilmiş olarak hesaplayınca 3 hafta daha geride onun etkisi de olabilir gelişiminde :) yani şu an 4 aylıksa düzeltilmiş olarak 3 ay 1 haftalık gibi atak haftasıyla ilgili bi link paylaşmıştım onu okudun mu

Canım ya 38.haftada doğum için normal kabul ediliyor ben senin dediğin hesaplamayı sadece premature bebeklerde okuyor zannediyordum

Canım ya 38.haftada doğum için normal kabul ediliyor ben senin dediğin hesaplamayı sadece premature bebeklerde okuyor zannediyordum
Linki okudun mu canım orda da öyle söylüyor bebeğin doğduğu tarihi değil de muhtemel doğması beklenen tarihi hesaplıyoruz. 38 normal kabul ediliyor evet ama sonuçta hamilelik tam olarak 40 hafta bir hafta da olsa erken doğmuş oluyor

Hiç indiremedim canım pc yi kuzenim istemişti. Telefonda Google görsellerden birkaç foto gösterdim sadece.

Evet canım olabilir link için de teşekkür ederim

Hanımlar kızım kafasını kaldırıp kalkmak istiyor. Kaldırır gibi yapınca da çok mutlu oluyor. Bebeklerinizi ne zaman oturtmayı düşünüyorsunuz? İnternette 4 aydan sonra destekli oturtulabileceği yazıyor. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Aslında ben bu destekli Oturmak Nasıl oluyor bir türkü anlamadım??? Hep öyle yazıyor ama biri bana tarif edebilir mi?

Canım alışır ucuna birşeyler sur öyle ver biz başlarda çok gazliydik gaz ilcaini damlatıp veriridim ayrıca yalnız değilsin uyanıkken benimkide hep.kucqk.istiyr elim.kolum tutmuyor sonra

Ayni sorunlar birebir bendede var kızlar ve artik beni pes ettirmeye başladı bu hallrr biras daha az huyusz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…