- 5 Aralık 2014
- 1.666
- 2.788
- 63
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #58.761
Kızlar bebeğinizi ne sıklıkla emZiriyorsunuz? Özellikle akşam uyku saati ve gece emmelerini paylaşır mısınız?
Can'ım tabiki her Bebek aynı değil, burda yazılanlarla kıyaslandığında seninki biraz minyon gibi sanki. 7-8 kilolar var maşallah. Benimki 6600 şuan. En doğrusunu doktorun söyler. Sonuçta anne babanın yapısı ile de alakalı durum.Kızım oyuncaklarına uzanmıyor henüz. 7 Mayıs 3440 gr. 49 cm. doğumlu. Ne zaman uzanır acaba? Ayrıca kızım 5900 gr ve 60 cm boyunda şuan. Sizce nasıl durum hanımlar?
Ben incecik yastığa yüzünü gömdüğünü farkedince yastıksız yatırmaya başladım bide tam dönemiyordu kendini kurtaramıyorduSanirim yun yatagi cikartim ven en iyisi ya
Canım 6. Ayında doğum kilosunu ikiye katlaması yeterli kilodur.Kızım oyuncaklarına uzanmıyor henüz. 7 Mayıs 3440 gr. 49 cm. doğumlu. Ne zaman uzanır acaba? Ayrıca kızım 5900 gr ve 60 cm boyunda şuan. Sizce nasıl durum hanımlar?
canım benim bebeğim uykuya dalarken sırt üstü ama daha sonraları yüzsütü çeviriyorum ki rahat gaz çıkarsın.Kizlar bebekleri yatirma pozisyonlarıniz nasil yuz ustu mu sirt üstü mu yana dogru mu
bende ayni drtten muzdaripim canim anlayamiyorum bu gidisle kafayi yemezsem iyidir
Kızlar bebeğinizi ne sıklıkla emZiriyorsunuz? Özellikle akşam uyku saati ve gece emmelerini paylaşır mısınız?
Ayy ne bileyim kuzum ilk bebek olunca herseyden pimpiriklenir oldum :)Cnm her bebek ayni degil bu yüzden cok takma benim kizim ses çikarir seninki daha zamani vardir aysenin oglu atiyorum boyu daha uzundur f atmanın daha topludur bebegi her bebeğin kendine has özellikleri var bence cok takiyoruz biz mesela benim kızim 3 aylik kontrolde 5800 kilosuydu bi arkadaş ismini tam hatirlamiyirum 7 buçuk kilo var demişti yani üzülme
Heee anladım :)iki gündür bizde yapiyoruz onu babası kucagindayken ben çağırıyorum gel gel geeeeel die de atilip gelmeyiHani böyle baba işteyken camda beklenir de gel babası gel diyerek elin açıp kapatılır bunu yapmayı bebek de öğrenir ya ondan bahsediliyor sanırsam ben bu aralar yapıyorum elime çok bakıp incelediği için ama henüz anlamıyor tabi erken onun için.
Konuşuyorum canım hatta gece yanımda yatarak uyuyor masal anlatarak uyutuyorum dün gece kırmızı başlıklı kızı anlatarak uyuttum :) 37.haftada doğduSürekli konuşuyor musun bebeğinle canım yüzünü yüzüne yaklaştıracak konuş sık sık etkili oluyor. Aygül arkadaşımız da çok güzel yazmış canım her bebeğin gelişimi farklıdır tıpkı bizlerin birbirimizden farklı olduğu gibi. Bazı bebekler erken yürür bazı bebeklerse erken konuşur gibi. Kaçıncı haftada doğdu
Konuşuyorum canim konuşmaz miyim bizimki de heyecanlanıyor gülüyor oynuyor ama hani böyle agucuk bugucuk kendi kendine konuşarak uyanma felan yok henüzBu arada canim bebegin erken konusmasi erken ses cikartmasi icin sik sık onunla konus ama boyle normal sekilde degil icten sevip sesli konusup gulerek onu severmiscesine yap ben kizima oyle yapiyorum ben oyle yaptikca onu sevdigimi anliyo oda yerinde durmuyo elleri ayaklarıyla cirpinip guluyo keyfi yerindeyse ben oyle yapip susunca bu sefer kızim bana ayni benim gibi sesli senfonu yapio bence bunun cok etkisi var
Ben iki iki buçuk saatte bir emziriyorum canım çünkü emdiginde çok kısa emiyor 10 dk 15 dk felanKızlar bebeğinizi ne sıklıkla emZiriyorsunuz? Özellikle akşam uyku saati ve gece emmelerini paylaşır mısınız?
yeos canım biz uyanık olduğumuz her dkka emmek istiyoruzda ben biraz oylamaya çalışıyorum çünkü aç olduğu için yapmıyor, emmeyi çok seviyor dibine kadar sömürüp olduğu gibi geri kusuyor, boşuna süt ziyani, oyuncaklarla oynatiyorum, müzik dinletiyorum, konuşuyorum gidikliyorum felan unutturmaya çalışıyorum, zaten 1 buçuk 2 saat uyanık anca kalıyor zamanı gelince emiyor emerken uyuyup kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?