- 4 Eylül 2015
- 219
- 440
- 23
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #58.741
Kendisi istediği gibi dönüyor artık genelde yan yatıyor iki gündür de yüzüstü dönüp yatmaya başladı. Yüzünü yere gömer döndüremez nefes alamaz diye korkuyorum ama dönmeye başlayan bebek kendini kurtarır artık diyorlar. Sen de döndüğünü yazmıştın sanırım bebeğinin bence yastık kullanma ben de şimdiye kadar kusması olmasın hafif de olsa dik dursun diye çok ince bi yastık kullanıp belinden itibaren yatırıyordum ama dönüp yastığa ağzını burnunu gömmeye başladı Allah korusun nefes alamaz yatağının da yumuşak olmamasını söylüyorlar zaten bu yüzden, bide üstüne de bişey örtmüyorum artık çünkü hem çok hareket ediyor hem de eliyle tutup ağzına götürüyor boğulma tehlikesi oluyor canımKizlar bebekleri yatirma pozisyonlarıniz nasil yuz ustu mu sirt üstü mu yana dogru mu
Gel babası ne kizlar :)))ben anlamadım yaaa:)))))Kızlar ışte buradayım
Sağolun canlarim
Oğlum tabletin camını kırınca telefonuma el koydu. Arada bi eline geçince alıntı veya etiket varsa bakıyorum. Genelde haziran annelerinde oluyor.
3haziran doğumlu bebeğim ya ondan pazartesi kontrolu var.
Yüzüstü dönüyor artık.
Hatta geçen gün evin önünde yılan kovaladim. Yazamadim bi türlü.
Gel babasıni hatırlattığın için sağol canım
Canim benim kız yan yatıp uyumayı seviyor uykuya dalınca sırtüstü deviriyor kendini.4 ayı bitti henüz tamamen dönmüş değilKizlar bebekleri yatirma pozisyonlarıniz nasil yuz ustu mu sirt üstü mu yana dogru mu
Kızlar bebekleriniz kendi kendine ses çıkarıp konusuyor mu benim kız 29 nisan dogumlu arada ses çıkarıyor Agular tam başlamadı daha merak ediyorum ne zaman başlayacak
Kendisi istediği gibi dönüyor artık genelde yan yatıyor iki gündür de yüzüstü dönüp yatmaya başladı. Yüzünü yere gömer döndüremez nefes alamaz diye korkuyorum ama dönmeye başlayan bebek kendini kurtarır artık diyorlar. Sen de döndüğünü yazmıştın sanırım bebeğinin bence yastık kullanma ben de şimdiye kadar kusması olmasın hafif de olsa dik dursun diye çok ince bi yastık kullanıp belinden itibaren yatırıyordum ama dönüp yastığa ağzını burnunu gömmeye başladı Allah korusun nefes alamaz yatağının da yumuşak olmamasını söylüyorlar zaten bu yüzden, bide üstüne de bişey örtmüyorum artık çünkü hem çok hareket ediyor hem de eliyle tutup ağzına götürüyor boğulma tehlikesi oluyor canım
Benimki konuşuyor canım ablam ambulans sesli kızın var dio
Valla akşamdan beri canımı sıktı bu durum doktora sorsam mi yoksa acele mi ediyorum bilemiyorum ki
Canım yün yatak ne kadar yumuşak ya da beşiğin yatağı ne kadar sert bilemiyorum ama bebeklerin yatağının yumuşak olmaması bebeğin içine gömülmemesi gerekiyor bizim park beşiğimiz var ve içine park beşiğe uygun pamuk yatak almıştık ideal oluyor yumuşaklığı. Yumuşak ama düz duruyor içine çökmüyor bebek yatınca. Bizim kendi yataklarımız gibi diyebilirim aşağı yukarı ;-)Canim bizim besik büyüyen oluyo ya onlardan evkurdan aldik icindeki yatagida var annem kızıma kucuk yün yatak ile yasti yapmisti onu beşik yatağinin icine koyup yatirdim ilk gunden beri yumusacik ve sicak olsun die şimdi ne yapnaliyim bilmiyorum o yün yatagi cikartsam mi besik yatagi cok sert olmazmi
Birde hep sırt üstü yatirdigim icin kafasinin arkasi düz olmus yandan bakınca yuvarlak degil hep sırt üstü yatırdigim icin oldu
Hani böyle baba işteyken camda beklenir de gel babası gel diyerek elin açıp kapatılır bunu yapmayı bebek de öğrenir ya ondan bahsediliyor sanırsam Gel babası ne kizlar :)))ben anlamadım yaaa:)))))
Sürekli konuşuyor musun bebeğinle canım yüzünü yüzüne yaklaştıracak konuş sık sık etkili oluyor. Aygül arkadaşımız da çok güzel yazmış canım her bebeğin gelişimi farklıdır tıpkı bizlerin birbirimizden farklı olduğu gibi. Bazı bebekler erken yürür bazı bebeklerse erken konuşur gibi. Kaçıncı haftada doğduValla akşamdan beri canımı sıktı bu durum doktora sorsam mi yoksa acele mi ediyorum bilemiyorum ki
Canım yün yatak ne kadar yumuşak ya da beşiğin yatağı ne kadar sert bilemiyorum ama bebeklerin yatağının yumuşak olmaması bebeğin içine gömülmemesi gerekiyor bizim park beşiğimiz var ve içine park beşiğe uygun pamuk yatak almıştık ideal oluyor yumuşaklığı. Yumuşak ama düz duruyor içine çökmüyor bebek yatınca. Bizim kendi yataklarımız gibi diyebilirim aşağı yukarı ;-)
Hep aynı şekilde yatması iyi olmuyor dediğin gibi kafasının şekli değişiyor arada yan da yaptırabilirsin senin gözetiminde olduğu gündüz uykularında, ben de bi ara çok sola yatırmışım arkadan bakınca hafif yamuk duruyordu sonra sağa yatırmaya başladım düzeldi :-D
Gece boyunca yüz üstü yatıyor. Ama arada sırt üstü yatsın dinlensin diye çeviriyorum. Gündüz sırt üstü yatırdığım an gözünü açıyor. Bu nedenle gündüz de yüz üstü yatırıyorum. Yanında uzanarak emzirdiysem uyuduğu gibi yan bırakıyorum. Zaten gündüz 10- 15 dakikalık uykularımızKizlar bebekleri yatirma pozisyonlarıniz nasil yuz ustu mu sirt üstü mu yana dogru mu
bende ayni drtten muzdaripim canim anlayamiyorum bu gidisle kafayi yemezsem iyidirKızlar kızımın kakası da sıvı ve içinde pütürlükler var. İshal olup olmadığını nasıl anlayacağım? Bildiğin sıvı. Bezini değiştirirken dökülüyor hatta
Kızım şimdi 3,5 aylık. Bir hafta öncesine kadar kucakta pış pış veya battaniyesinde sallayarak uyuyordu. Şimdilerde memede uyumaya başladı. O kadar seviniyorum ki. Çünkü uyutmaya çalışmak kabus gibiydi. Eylül sonu işe başlayacaktım uyku düzeni yok diye üzülüyordum. Şimdi ücretsiz izin aldım. Uyusun memede :) bazen de sallıyorumKızlar bebisler uyutma şeklimiz nedir sallayarakmi yataklarındami ayaktami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?