2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim
Aynı şeyleri bende yaşadım kızımla hala da tam emmesi düzelmiş değil bol bol emzir teklif et sürekli bezinde ki pembelik susuz kaldığından

Canim

Aynı şeyleri bende yaşadım kızımla hala da tam emmesi düzelmiş değil bol bol emzir teklif et sürekli bezinde ki pembelik susuz kaldığından
Biliyorum canım okumuştum yazdığında bezinde pembelik olan benim değil bi arkadaşımın bebeği canım o da bizim gibi Mayıs annesi burayı da okuyordu. Benim oğlumun da idrarı çok koyu renk oldu bi kere şimdi daha iyi

Kizlar , dogum yapalli 3bucuk ay oldu, bacaklarimda lekeler vardi, egzama galiba, sizde de olan var mi dogum sonra egzamaso?

Kizlar , dogum yapalli 3bucuk ay oldu, bacaklarimda lekeler vardi, egzama galiba, sizde de olan var mi dogum sonra egzamaso?

Benim göğsümde çıktı birşeyler. Bir göğsümün ucunda değil de kahverengi kısmında( bebeğin de ağzına geldiğinden düşündürüyor beni) diğer göğsümün De alt kısmında. Egzama gibi duruyor, bozuk para kadarlar Doğum sonrası oluyor mu böyle??? Dr a sormayı unuttum geçen kontrolde

arkadaşlar merhaba ben besıgın ıcıne yıldız ay ve bulut seklınde yastıklar almak ıstıyorum bıldıgınız bır sıte varmı

Iyi gecelr arkadaşlar kac gundur pek yazamıyorum benim kızim meme reddi yaptiktan sonra mama vermek zorunda daha dogrusu sagarak veriyodum yetmeyince mama vermeye basladim benegim ne yaptiysam da memeyi tutmadi gunde iki defa anca sagiyorum baska yok ikisindede toplam 200 cc cikio diğer öğünlerde de mama takviyesi hipp organik mama veriyorum kizim emmeyince haliyle hergecen gun sutum azalio gercekten cok üzücu ama yapacak baska bisey yok.

Bazı arkadaslar donmekten bahsetmiş kizim 3 gundur donmeye basladi kizlar lutfen dikkat edin ben kizimin yanindayken yuzstu dönup bogulmaya basladi allahtan yanindaydim olmasaydim geldigimde cok geç olacakti herkes tembihli olsun.

Birde g3cen gun tvde bir doktor sütü artırmanın 3 yolu var dedi,
1: sarı üzum
2: taze incir
3: dereotu

Dereotunu sevemediğim icin yiyemiyorum ama uzum ve incirin gercekte faydasinu gordum bilmeyen arkadaslar deneyin derim

Ben bunada pek katılmıyorum her dr öncelik anne sütünden yana ama süt olmayınca aç kalmasın diye mama oneriyorlar ben o kadar emzirdim yinede 4 gün bir damla süt gelmedi sonrasında çok azıcık geliyodu bu süre zarfında mama verdim çünkü birde sarılık gerçeği var, 2 saatte bir doyurmak gerekiyor bebeği olmayan sütle ben 1 ay nasıl doyuracaktim, İlk doğdu 18.50 de sabaha kadar agladi hemsire emzir diyor ama emiyor süt yok çocuk catladi aglamaktan sonunda dayanamadi azıcık mama verdi bi güzel uyudu icince süt gelmeye başladıktan sonra azar azar verdim şöyle söyleyim 1 ayda 400 grlik bi kutu bitirdik başkada kullanmadik, ha sütüm yetmeseydi devam ederdim mamaya.

Canım aile hekimliğindeki hemşire tere nin sütü çok arttırdığını söylemişti. Gerçekten faydalı oluyor. Yediğimde sütümün arttığını farkettiğim en iyi şeyler tere ve karpuz oldu. Denemediysen Denemende fayda var bence

Benimde sutum az hatta sicaklarda daha da azaliyor gunde 4ltsu icmeme ragmen. Bende misir ve kefirin fatdasini gordum birde incir oyuzden hala doguma gittigim kilodayim gram azalmadi. Sut olsundiye onu ya bunu ye derken. Gecedem 1.demet dere otu yikadim aabah khavaltida yiyebilirsem hepsini yicem hic sevmem ama sut yapacaksa taşi bile yiyecek durumdayim. Haftada 1 paket mama yetmiyor kizim artik daha fazla yemekistiyor haliyle büyüyor. Bakalim sut muhabbetinden biktim ama ...

Kızlar 3 gündür komili bebek bezi kullanıyorum ve cok beğendim, yumuşacık, bacak arasinida fazla acmiyor, belini tam kapatıyor, sizdirmiyor ve hiç pişik yapmadı, fiyatida prima nin neredeyse yarı fiyati, kullanmak isteyenlere tavsiye ederim, yeni çıktığı için ucuz yakında fiyati artar ben stok yapmayı bile düşünüyorum

kızlar, bebek bezi demişken, benim oğlum gece çok çiş yapıyor. uyanmasın diye değiştirmiyorum bezini, gece yatmadan yeni takıyorum, sabah kalktığında eğer çişini yaparsa dışarı taşıyor. acaba bezi mi kötü? ya da önsütümü gece farkında olmadan daha mı çok içiyor?

Komili nin bezi olduğunu hiç duymamıştım. Ben primanın yeşil paketini kullanıyorum. Bgn Mgrostan sipariş verdim. 34lüsü 13liraydı. Piyasanın en düşük fiyatı, kullananlar alabilir

Ben bugüne kadar prima kullandım canım ve hep sizdirdi, komili kaç kere cis yaptığı halde sizdirmadi, 11 de uyudu kucağında tam besige yatırdım altını doldurdu uyanır diye ellemedim şimdi uyandı bayagi yapmış yani ama bi damla bile sizmamis, prima olsa citcitli badisi ve pantolonu değiştirmem gerekirdi, tereddüt ederek aldım ama memnunum devam edecem, 62 li paketini 22.75 tl ye almış eşim, prima nin 90 lisini 43 tl ye aliyoduk

Komili nin bezi olduğunu hiç duymamıştım. Ben primanın yeşil paketini kullanıyorum. Bgn Mgrostan sipariş verdim. 34lüsü 13liraydı. Piyasanın en düşük fiyatı, kullananlar alabilir

Yeni çıktı canım komilinin bezi bende hep prima kullandım, 2 beden le başladım 2 güzeldi ama 3 e geçince çok sızdırma ya başladı, bi paket molfix kullandım hem sertti hem bacak arası çok aciliyordu, karnini belini tam kapatmadi ve pişik yaptı, komili güzel devam edecem yani

Canım ben 136 lı primayı 34.9 a alıyorum. Yani 35 tl. Siz baya pahalı almışsınız. Ankara gimat ta.

Kızlar bebeklerınız dönüyorsa ne Zaman başladılar yana dönen bebişler varmı

Benim oglum 3 buçuk aylık yan zorla azcık dönüyor ama yüzüstü donemiyor, kilolu olmasına bagliyorum, maşallah ben zor kaldiriyorum o nasıl kaldırsın kendini diyorum ki erkende zaten dönmüyor diye telaş etmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…